Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 25, 12:09)
bet blogyte,negali taip masiskai iskart buti nepatenkintu J darbais, kiek as zinau dabar 4 merginas, o kiek yra daugiau,yra 30 procentu buti patenkintu, o 70 procentu ne, va taip. Beje atrase J i mano laiska, kad gerai nosis viskas, be komentaru tada as.

Čia kaip būna banga eiti visoms pas vieną gydytoją, o paskui pasipila nepatenkintų rezultatais, taip aš irgi nesu 100 % patenkinta ir žinau kad yra daugiau nepatenkintų VJ, bet žinau ir tai, kad pvz. pas Vitkų irgi nemažai merginų liko nepatenkintos rezultatais (jų žinau daugiau nei pas VJ), kai kurios dabar ruošiasi pakartotinėms, bet ne pas tą patį Vitkų. Pas Vikšraitį žinau tik 1 merginą kuriai ne viską gerai padarė, pas Aštrauską taip pat kelias žinau kurioms nelabai pavyko op.
Noriu pasakyti, kad nepraėjus metams laiko nereikėtų kelti tokios panikos ir nurašinėti gydytojo , o praėjus jau visam gijimo laikui galima sakyti, kad va tas ir tas gydytojas yra blogas ir jokiu būdu pas jį neikite (tai tik mano asmeninė nuomonė).
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 25, 13:41)
Čia kaip būna banga eiti visoms pas vieną gydytoją, o paskui pasipila nepatenkintų rezultatais, taip aš irgi nesu 100 % patenkinta ir žinau kad yra daugiau nepatenkintų VJ, bet žinau ir tai, kad pvz. pas Vitkų irgi nemažai merginų liko nepatenkintos rezultatais (jų žinau daugiau nei pas VJ), kai kurios dabar ruošiasi pakartotinėms, bet ne pas tą patį Vitkų. Pas Vikšraitį žinau tik 1 merginą kuriai ne viską gerai padarė, pas Aštrauską taip pat kelias žinau kurioms nelabai pavyko op.
Noriu pasakyti, kad nepraėjus metams laiko nereikėtų kelti tokios panikos ir nurašinėti gydytojo , o praėjus jau visam gijimo laikui galima sakyti, kad va tas ir tas gydytojas yra blogas ir jokiu būdu pas jį neikite (tai tik mano asmeninė nuomonė).

Blogyte, as tau pritariu 100%, man nosyte irgi nepatinka, bet kas liecia Astrauska, as uz ji vistiek visom keturiom, ir jei noresiu pakartotines eisiu tik pas ji, ir gulsiu tik po jo skalpeliu, as nzn kdl, bet man jis toks realistas, man ta kuprele neduoda ramybes ir jis nesako kad jos nebus, jis sako turetu susiguleti, bet galbut ir nebus tokia tiesi nugarele, atvirai, be jokiu nesamoniu. nesiteisina ir nemeluoja, ir man gal netaip pavyko kaip galejo pavykti, bet ir per mazai dar laiko praejo, ir juk pries OP, visos zinojom, kad nebus kaip is paveiksliuko ta nosis, kad prikalauso nuo musu paciu organizmo, ir nuo simto kitu dalyku. pats gydytojas sako, nosis ne plastelinas kad kaip nulipdei taip bus. nestovejo uz nugaros gydytojas ir neverte musu apsiprest, pacios pasirinkom ir nusiteikem Op, aisku tikimes geriausio, bet reikejo tiketis ir realistinio rezultato jei kartais nepavyksta. va taip va:)
Papildyta:
ir Ateniuxxx, as esu beveik tikra, kad po metu tik pasijuoksim is tavo nuogastavimu, nes dar tik keiciasi nosyte, ir tikrai su laiko tik i gera keisis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 19:14)
prancuze,nu nezinau ka cia gali iziureti,tokioj foto. Tai nepatingek ir nusifotkink.

pabandziau nusifotkinti, tai tik liudesys apeme, zodziu susinervavau, ar taip ar taip reikia korekcijos nera ka cia ir rodyti tiesa sakant, o nuotraukos be pilno veido tik nosies nelabai pavyksta padaryti, o taip viesintis, kazkaip nesinoretu.. verysad.gif
tiek to merginos, nekreipkit demesio, geriau as pasidziaugsiu su tomis kam pasiseke.
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif
Matau daug mergyciu nepatenkintu... gal galiu gaut prisijungima prie pasto? Noriu ir as ivertint mirksiukas.gif
O siaip is savo patirties pasakysiu kas planuoja darytis op, gerai lb pamastykit, ir jei norit lb ne daug koreguot- nieko nedarykit! As lb gailiuosi, kad neriau stacia galva ir pakankamai per pazystamus gydytojus nepsidomejusi del gydytoju dariausi, ziuriu foto ir seniau as buvau sau grazesne, jei atvirai tai DABAR istikruju turiu kompleksa del nosytes... mano net sypsena nebe tokia! Praejo jau 2 metai... siaip po op 3-6 men laikotarpyje nosyte mano atrode graziausia, mazesne, tiesi, o paskui islindo visi trukumai, net prailgejo kazkaip ir pns!
Ir dar manau deretu rinktis gydytoja, kuris labiau yra naturalistas, o ne ta kuris uzriecia, nuskabtuoja lb ir daro nosytes tokias, kad daugumai aisku, kad ji koreguota, zinoma skonio reikalas cia, bet man tokiai gydytoju darbai atrodo labiausiai nevyke, geriau gydytojas naturalistas, kuris patvarko minimaliau nei sugadina audiniu daugiau nei reikia!
Ir dar jei yra galimybe, nedarykit op Lt, tikrai pasiseke toms kam sutvarke graziai ax.gif galu gale tik db man ne vienas gydytojas pasake, kad Lt nera nei vieno labai gero plastikos chirurgo. Ir as tuo tikrai isitikinau, ejau kaip dauguma mane pas geriausia chirurga.. idomu kaip tada jis is visiskai tiesios ir sakyciau klasikines nosytes padare kreiva, ir galiukas groziu nepasizymi unsure.gif
Tykiuosi mano kaip senbuves pasisakymas pades kazkam priimti sprendima!
Atsakyti
QUOTE(_prancuze_ @ 2010 11 25, 15:03)
pabandziau nusifotkinti, tai tik liudesys apeme, zodziu susinervavau, ar taip ar taip reikia korekcijos nera ka cia ir rodyti tiesa sakant, o nuotraukos be pilno veido tik nosies nelabai pavyksta padaryti, o taip viesintis, kazkaip nesinoretu.. verysad.gif
tiek to merginos, nekreipkit demesio, geriau as pasidziaugsiu su tomis kam pasiseke.

mes visos cia viesinames todel jei nenori kelt nuotrauku su veidu slaptazodzio tikrai nezinosi nes neduosim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fragollina @ 2010 11 25, 16:21)
Matau daug mergyciu nepatenkintu... gal galiu gaut prisijungima prie pasto? Noriu ir as ivertint mirksiukas.gif
O siaip is savo patirties pasakysiu kas planuoja darytis op, gerai lb pamastykit, ir jei norit  lb ne daug koreguot- nieko nedarykit! As lb gailiuosi, kad neriau stacia galva ir pakankamai per pazystamus gydytojus nepsidomejusi del gydytoju dariausi, ziuriu foto ir seniau as buvau sau grazesne, jei atvirai tai DABAR istikruju turiu kompleksa del nosytes... mano net sypsena nebe tokia! Praejo jau  2 metai... siaip po op 3-6 men laikotarpyje nosyte mano atrode graziausia, mazesne, tiesi, o paskui islindo visi trukumai, net prailgejo kazkaip ir pns!
Ir dar manau deretu rinktis gydytoja, kuris labiau yra naturalistas, o ne ta kuris uzriecia, nuskabtuoja lb ir daro nosytes tokias, kad daugumai aisku, kad ji koreguota, zinoma skonio reikalas cia, bet man tokiai gydytoju darbai atrodo labiausiai nevyke, geriau gydytojas naturalistas, kuris patvarko minimaliau nei sugadina audiniu daugiau nei reikia!
Ir dar jei yra galimybe, nedarykit op Lt, tikrai pasiseke toms kam sutvarke graziai ax.gif  galu gale tik db man ne vienas gydytojas pasake, kad Lt nera nei vieno labai gero plastikos chirurgo. Ir as tuo tikrai isitikinau, ejau kaip dauguma mane pas geriausia chirurga.. idomu kaip tada jis is visiskai tiesios ir sakyciau klasikines nosytes padare kreiva, ir galiukas groziu nepasizymi unsure.gif

liabas 4u.gif
simtu procentu uz tavo nuomone simtu man kaip ir tas pats variantas kuri tu nuoasakojai smile.gif
bet idomu pas ka tiu dareisi?ir nuotraukyciu gal gali imest?
nosieskorekcija@gmail.com
Atsakyti
[quote=ateniuxxx,2010 11 25, 14:09]
bet blogyte,negali taip masiskai iskart buti nepatenkintu J darbais, kiek as zinau dabar 4 merginas, o kiek yra daugiau,yra 30 procentu buti patenkintu, o 70 procentu ne, va taip. Beje atrase J i mano laiska, kad gerai nosis viskas, be komentaru tada as.

Ne nu sake schmoll.gif , kaip sausai atsakineja!!! Kodel negali pakomentuoti tiesiai sviesiai, nuomone issakyti - kas padaryta jau padaryta, kam reikia tyleti arba bandyti viska uzglaistyti su tuo "viskas ok, dar taisysis"? g.gif Gal visi plastikai panasiai tokie???
Atsakyti
[quote=ateniuxxx,2010 11 25, 11:09]
Beje atrase J i mano laiska, kad gerai nosis viskas, be komentaru tada as.

Gavai atsakyma nuo J? tai ta eilute kad gerai nosis viskas?? nu tada as ir patyliu..
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 11 25, 17:50)
Ne nu sake schmoll.gif , kaip sausai atsakineja!!! Kodel negali pakomentuoti tiesiai sviesiai, nuomone issakyti - kas padaryta jau padaryta, kam reikia tyleti arba bandyti viska uzglaistyti su tuo "viskas ok, dar taisysis"? g.gif Gal visi plastikai panasiai tokie???

as irgi zado netekus blink.gif
nezinau del kitu bet S.V ir T.A atsakineja gana nuosekliai su paaiskinimais ir patarimais, bent man kiek teko susidurti, atsakymais nenusivyliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 25 lapkričio 2010 - 20:34
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 25, 14:41)

suprantu ka tu nori pasakyti blogyte,bet man ta nosis tikrai nebus kokia noreciau, neims ant tiek nesusitrauks nei po metu, ner sansu
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2010 11 25, 16:21)
O siaip is savo patirties pasakysiu kas planuoja darytis op, gerai lb pamastykit, ir jei norit  lb ne daug koreguot- nieko nedarykit! As lb gailiuosi, kad neriau stacia galva ir pakankamai per pazystamus gydytojus nepsidomejusi del gydytoju dariausi, ziuriu foto ir seniau as buvau sau grazesne, jei atvirai tai DABAR istikruju turiu kompleksa del nosytes... mano net sypsena nebe tokia! Praejo jau  2 metai... siaip po op 3-6 men laikotarpyje nosyte mano atrode graziausia, mazesne, tiesi, o paskui islindo visi trukumai, net prailgejo kazkaip ir pns!
Ir dar jei yra galimybe, nedarykit op Lt, tikrai pasiseke toms kam sutvarke graziai ax.gif  galu gale tik db man ne vienas gydytojas pasake, kad Lt nera nei vieno labai gero plastikos chirurgo. Ir as tuo tikrai isitikinau, ejau kaip dauguma mane pas geriausia chirurga.. idomu kaip tada jis is visiskai tiesios ir sakyciau klasikines nosytes padare kreiva, ir galiukas groziu nepasizymi unsure.gif

Fragollina prazuvele 4u.gif 4u.gif Kaip nemalonu girdeti,kad tavo nosyte nesusitvarke..Visiskai tau pritariu,del visko..Tavo pasisakymas labai svarbus,nes cia daugelis paneliu ateina su tokiu pasitikejimu,o tiek nevykusiu pavyzdziu aplink,ir ne tik lt..Nebijok pasisakyti,kad dareisi pas Vitku,nes yra tokiu,kurios tiki,kad jis dievas,kad vat jis tai tikrai padarytu graziai.Uzeik daznaiu,butu malonu pamatyti tavo nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
S.V. atsakymai visada issamus wink.gif
Atsakyti
ateniuxx matosi,kad operacija nepavyko,kaip turejo pavykti,jeigu Jankunas tau taip atsakineja,nemanau,kad ir toliau pas ji paneles eis eilemis.Jau vien kainu pakelimas bent jau man pasirode pasikelimo pozymis..Bet tikrai taip nesijaudink,gal dar pagrazes ta nosyte.Mazai laiko praeis..Gal nuotrauka tikrai nelabai vykusi,daugelis deda kuo grazesnes foto cia,o manyciau,kad reiktu deti visas ir bent jau leisti parodyti kitoms,kad nosis ne is visu pusiu tobula,zinotu paneles,kad to gali tiketis ax.gif
Atsakyti