Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Blogyte labai grazi nosis ypac is profilio labai grazus pasikeitimas thumbup.gif is priekio irgi graziai nors ir pries operacija man tavo nosis is priekio visai normaliai atrode, jeigu dar tas gumbelis isnyktu tai butu vienas is geriausiu Jankuno darbu.
Angelinos irgi graziai jau sugijus nosis, labai atrodo naturaliai ir milijona kartu graziau atrodo tau sita nosiuke nei pries tai papeckio subjaurota nosis.
Taip pat Dolce vita, Kita, Desert labai ryskus ir grazus pasikeitimai. Proud mommy taip pat labai isgrazejus. Aistytes ir Code taip pat idialios nosytes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 13, 22:37)
Nelabai suprantu koks čia gumbelis  unsure.gif jis kietas (kaip nosies kaulas) ar koks poodinis randelis? Kaip supratau jis mažėja laikui bėgant....
O šiaip bendras vaizdas labai liuks  thumbup.gif Profilis - super  good.gif iš priekio dar tikrai siaurės wink.gif

Aš net nežinau pati kaip paaiškinti biggrin.gif šiek tiek gal minkštesnis nei nosies kaulas, toks kaip guziukas, VJ rašė, kad turėtų sumažėti, bet kažkaip net nežinau ar tikėti, eisiu sausio mėn. žiūrėsiu ką man pasakys.

QUOTE(Megann @ 2010 12 13, 23:22)
Blogyte labai grazi nosis ypac is profilio labai grazus pasikeitimas  thumbup.gif is priekio irgi graziai nors ir pries operacija man tavo nosis is priekio visai normaliai atrode, jeigu dar tas gumbelis isnyktu tai butu vienas is geriausiu Jankuno darbu.
Angelinos irgi graziai jau sugijus nosis, labai atrodo naturaliai ir milijona kartu graziau atrodo tau sita nosiuke nei pries tai papeckio subjaurota nosis.
Taip pat Dolce vita, Kita, Desert labai ryskus ir grazus pasikeitimai. Proud mommy  taip pat labai isgrazejus. Aistytes ir Code taip pat idialios nosytes. 4u.gif

Taip tikrai, jei gumbelis išnyktų ir iš priekio susiaurėtų, tai būčiau visą gyvenimą dėkinga VJ smile.gif
Bet kaip keistai, kad taip ilgai tie tinimai nepraiena g.gif taip viskas lėtai vyksta verysad.gif
Atsakyti
Blogyte, siaureja tavo nosyte ziurint is priekio, tikrai viskas eina gera linkme, labai grazu;)
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 14, 00:37)
laukiam 4 mėn. ir foto  4u.gif

Nelabai suprantu koks čia gumbelis  unsure.gif jis kietas (kaip nosies kaulas) ar koks poodinis randelis? Kaip supratau jis mažėja laikui bėgant....
O šiaip bendras vaizdas labai liuks  thumbup.gif Profilis - super  good.gif iš priekio dar tikrai siaurės wink.gif

Labas blogyte, na tavo nosyte vis grazeja,is priekio ji vis siauresne,o is profilio taip pat grazi,kur foto po 3 men lyg riestesne tokia kitokia, man po 1men buvo grazesne negu po 3 men,o dabar po 5 men is visu pusiu grazi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 14, 12:41)
Labas blogyte, na tavo nosyte vis grazeja,is priekio ji vis siauresne,o is profilio taip pat grazi,kur foto po 3 men lyg riestesne tokia kitokia, man po 1men buvo grazesne negu po 3 men,o dabar po 5 men is visu pusiu grazi thumbup.gif

nergie, as manau ,jei jau nusprendei darytis nosies korekcija,darykis visa pilna,arba isvis nesidaryk,jei daryciau tai pilna,kad butum visumoj patenkinta,bent jau as manau,nes vistiek matosi kuprele.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 14, 11:44)
nergie, as manau ,jei jau nusprendei darytis nosies korekcija,darykis visa pilna,arba isvis nesidaryk,jei daryciau tai pilna,kad butum visumoj patenkinta,bent jau as manau,nes vistiek matosi kuprele.

tai jau apsisprendžiau daryti pilną, nors kaip baisu būtų doh.gif Ankščiau galvojau tik galiuką todėl, kad paprastesnė op su vietine nejautra, bet jei paskui reikės 3 op, dėl kuprelės, tai košmaras doh.gif dar galvojau, kad nuėmus kuprelę nosis neatrodytų ilgenė, bet pati fotošopu "pasioperavau", tai tikrai gražiau atrodytų smile.gif na žiūrėsiu ką dar T.A. pasakys ax.gif
Dabar kita problemėlė atsirado, kaip ir daugeliui buvo.... mb tik dabar suprato, kad čia rimtai kalbėjau apie op ir pradėjo aiškinti, kam man to reik, kad brangu ir kad gali dar blogiau po to būti wacko.gif jokio palaikymo iš tų vyrų schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, dabar ramiau lauksiu tolesnių rezultatų smile.gif tikrai po 3 mėn ji labai užriesta atrodė, net iš vienos labiau doh.gif va kiek visokių stebūklų būna po op praėjus net ir atrodo ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 14, 14:57)
tai jau apsisprendžiau daryti pilną, nors kaip baisu būtų  doh.gif Ankščiau galvojau tik galiuką todėl, kad paprastesnė op su vietine nejautra, bet jei paskui reikės 3 op, dėl kuprelės, tai košmaras  doh.gif dar galvojau, kad nuėmus kuprelę nosis neatrodytų ilgenė, bet pati fotošopu "pasioperavau", tai tikrai gražiau atrodytų  smile.gif  na žiūrėsiu ką dar T.A. pasakys  ax.gif
Dabar kita problemėlė atsirado, kaip ir daugeliui buvo.... mb tik dabar suprato, kad čia rimtai kalbėjau apie op ir pradėjo aiškinti, kam man to reik, kad brangu ir kad gali dar blogiau po to būti wacko.gif jokio palaikymo iš tų vyrų  schmoll.gif

Duosiu patarima, išsiųsk vyrą atostogų, arba palauk kokių komandiruočių, o tu tuo tarpu pasidaryk operaciją. Palaikymo nesuulauksi ir po operacijos, kai mėlyną pamatys, na jau kai viskas susitvarkys, apgysi, tada garantuoju, kad girs ir sakys, kad gerai padarei, bet dabar... Nesulauksi. Čia aišku tik mano nuomonė, gal pas tave kitoks MB, kurį lengviau bus įtikinti. Bet iškitos pusės, jei jis tave palaikytų, tai irgi nebūtų gerai, reiškias tu jam negraži ax.gif , nemyli tavęs tokios kokia esi, o dabar gali būti rami bigsmile.gif thumbup.gif , myli ir bando apsaugoti nuo visų negerovių bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 12 14, 15:31)
Duosiu patarima, išsiųsk vyrą atostogų, arba palauk kokių komandiruočių, o tu tuo tarpu pasidaryk operaciją. Palaikymo nesuulauksi ir po operacijos, kai mėlyną pamatys, na jau kai viskas susitvarkys, apgysi, tada garantuoju, kad girs ir sakys, kad gerai padarei, bet dabar... Nesulauksi. Čia aišku tik mano nuomonė, gal pas tave kitoks MB, kurį lengviau bus įtikinti. Bet iškitos pusės, jei jis tave palaikytų, tai irgi nebūtų gerai, reiškias tu jam negraži  ax.gif , nemyli tavęs tokios kokia esi, o dabar gali būti rami bigsmile.gif   thumbup.gif  , myli ir bando apsaugoti nuo visų negerovių  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Na nežinau nebūčiau tokia kategoriška g.gif pabandytų manęs po tokios op nepalaikyti, tai iškart būtų šakutės biggrin.gif taip palaikymo prieš op ,kaip ir daugumai merginų ,manau nebuvo iš ko tikėtis, o po op tai ką jau padarysi tenka lakstyti ir daryti, kad tik gerai būtų antrai pusei biggrin.gif ir nereikia palaikymo iš vyrų prieš op, svarbiausia, kad po op padėtų ne tik kažkokiais realiais darbais, bet kad ir morališkai palaikytų smile.gif čia tame tarpe tą patį galiu pasakyti ir apie tėvus smile.gif
Beje, man iki šiol nesako, kad gerai, kad pasidariau, atseit gerai buvo ir taip doh.gif tai va kokie įdomūs tie vyrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 14 gruodžio 2010 - 16:02
QUOTE(Fufy @ 2010 12 14, 16:31)
Duosiu patarima, išsiųsk vyrą atostogų, arba palauk kokių komandiruočių, o tu tuo tarpu pasidaryk operaciją. Palaikymo nesuulauksi ir po operacijos, kai mėlyną pamatys, na jau kai viskas susitvarkys, apgysi, tada garantuoju, kad girs ir sakys, kad gerai padarei, bet dabar... Nesulauksi. Čia aišku tik mano nuomonė, gal pas tave kitoks MB, kurį lengviau bus įtikinti. Bet iškitos pusės, jei jis tave palaikytų, tai irgi nebūtų gerai, reiškias tu jam negraži  ax.gif , nemyli tavęs tokios kokia esi, o dabar gali būti rami bigsmile.gif  thumbup.gif  , myli ir bando apsaugoti nuo visų negerovių  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(Blogytė @ 2010 12 14, 17:00)
Na nežinau nebūčiau tokia kategoriška  g.gif pabandytų manęs po tokios op nepalaikyti, tai iškart būtų šakutės biggrin.gif taip palaikymo prieš op ,kaip ir daugumai merginų ,manau nebuvo iš ko tikėtis, o po op tai ką jau padarysi tenka lakstyti ir daryti, kad tik gerai būtų antrai pusei  biggrin.gif ir nereikia palaikymo iš vyrų prieš op, svarbiausia, kad po op padėtų ne tik kažkokiais realiais darbais, bet kad ir morališkai palaikytų  smile.gif čia tame tarpe tą patį galiu pasakyti ir apie tėvus smile.gif
Beje, man iki šiol nesako, kad gerai, kad pasidariau, atseit gerai buvo ir taip  doh.gif tai va kokie įdomūs tie vyrai  smile.gif

Jau ankščiau rašiau, jei tik būtų galimybė, net nesakyčiau MB biggrin.gif bet va, pas mus mažas vaikas ir ilgiau nei para negaliu palikti, be to dar maitinu rolleyes.gif
ir sutinku su Fufy dėl to, jei MB sakytų - "taip, tau reikia šitos op, pažiūrėk kokia nosis" biggrin.gif dar labiau supykčiau biggrin.gif niekaip, mums, moterims neįtiksi flirt.gif
Dar turėsiu mamą pasikviest, kad vaiką padėtų MB pažiūrėti, nes jam nelabai sekasi vienam likti su mažu vaiku doh.gif tai iki savaitgalio turiu dar laiko sugalvoti kaip mamai pasakyti, nes žinau, kad jinai bus dar labiau prieš doh.gif ir po visų šitų išbandymų jau galėsiu rinktis op datą pagaliau yahoo.gif
p.s.Blogyte, o sakė J, kodėl atsirado tas gumbelis ir kaip reiks naikinti, jei nedings?
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 14, 18:49)
p.s.Blogyte, o sakė J, kodėl atsirado tas gumbelis ir kaip reiks naikinti, jei nedings?

Dar nebuvau pas jį, važiuosiu sausio mėn., tik kai buvo 3,5 mėn. parašiau laišką dėl gumbelio, nors atsirado iškart po 1 mėn. Kaip suprantu nieks nieko nedarys, nes buvo pas Ausrie panašiai, tai kiek pamenu rašė, kad turi sumažėti, tai arba sumažės arba liks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 12 14, 17:31)
Duosiu patarima, išsiųsk vyrą atostogų, arba palauk kokių komandiruočių, o tu tuo tarpu pasidaryk operaciją. Palaikymo nesuulauksi ir po operacijos, kai mėlyną pamatys, na jau kai viskas susitvarkys, apgysi, tada garantuoju, kad girs ir sakys, kad gerai padarei, bet dabar... Nesulauksi. Čia aišku tik mano nuomonė, gal pas tave kitoks MB, kurį lengviau bus įtikinti. Bet iškitos pusės, jei jis tave palaikytų, tai irgi nebūtų gerai, reiškias tu jam negraži  ax.gif , nemyli tavęs tokios kokia esi, o dabar gali būti rami bigsmile.gif  thumbup.gif  , myli ir bando apsaugoti nuo visų negerovių  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

as taip ir dariau,palaukiau kol isvyks mano vyras,pries tai uzsirasiau konsultacijai,tada uzsirasiau op ir taip viskas eksprontu gavosi,paskubejau,nespejau su jumis pabendrauti nieko.Jau gal ir buciau pas kita gud dariusi nebuvo kur trauktis,sakiau kaip bus taip jau .
Atsakyti
ikeliau foto, kas netingit parasykit nuomone, tik tiesa:)
Atsakyti