Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 15, 09:55)
as taip ir dariau,palaukiau kol isvyks mano vyras,pries tai uzsirasiau konsultacijai,tada uzsirasiau op ir taip viskas  eksprontu gavosi,paskubejau,nespejau su jumis pabendrauti nieko.Jau gal ir buciau pas kita gud dariusi nebuvo kur trauktis,sakiau kaip bus taip jau .

o kada vyras sužinojo ir pamatė? smile.gif Įdomu kokia jo reakcija buvo? cool.gif
QUOTE(dzustina @ 2010 12 15, 12:38)
ikeliau foto, kas netingit parasykit nuomone, tik tiesa:)

Labai graži nosytė, nemačiau PRIEŠ foto, tai negaliu labai lyginti, bet dabartinis vaizdas labai geras ir natūralus thumbup.gif manau, kad nosies galiukas gydamas, dar leisis žemyn kelis mm, tada atrodys dar trumpesnė thumbup.gif bet ji tikrai nėra ilga, kaip tu rašei vienoj foto schmoll.gif įdomu dar kaip iš priekio atrodo wink.gif primink pas ką dareisi, nes tikrai geras daktaro darbelis good.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 15, 14:18)
o kada vyras sužinojo ir pamatė?  smile.gif Įdomu kokia jo reakcija buvo?  cool.gif

Labai graži nosytė, nemačiau PRIEŠ foto, tai negaliu labai lyginti, bet dabartinis vaizdas labai geras ir natūralus  thumbup.gif manau, kad nosies galiukas gydamas, dar leisis žemyn kelis mm, tada atrodys dar trumpesnė  thumbup.gif bet ji tikrai nėra ilga, kaip tu rašei vienoj foto  schmoll.gif įdomu dar kaip iš priekio atrodo wink.gif primink pas ką dareisi, nes tikrai geras daktaro darbelis good.gif

imeciau is priekio ir pries Op, operavo T.A. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2010 12 15, 15:51)
imeciau is priekio ir pries Op, operavo T.A. smile.gif
eina sau, kaip gražu! bigsmile.gif va tokio rezultato aš noriuuuu thumbup.gif visai kitas žmogus wub.gif o tau siaurino galiuką ar jis natūraliai toks siauras ir dailus buvo? Kažkaip nesitiki, kad po 2 mėn. taip gražiai atrodo nosytė! O dar ji gražės.... Džiaugiuosi, kad tai būtent T.A. darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 15 gruodžio 2010 - 16:45
QUOTE(nergie @ 2010 12 15, 17:42)
eina sau, kaip gražu!  bigsmile.gif va tokio rezultato aš noriuuuu  thumbup.gif visai kitas žmogus  wub.gif  o tau siaurino galiuką ar jis natūraliai toks siauras ir dailus buvo? Kažkaip nesitiki, kad po 2 mėn. taip gražiai atrodo nosytė! O dar ji gražės.... Džiaugiuosi, kad tai būtent T.A. darbas  thumbup.gif

aciu, kad tau grazu wub.gif mano nosis ir taip siaura buvo, tad man cia su tuo siaurumu tai tas pats, ir galiukas siauras, jis tik ji pakele i virsu, nes as kai sypsodavausi pries Op nosis buvo linkus i apacia linkti. bet sake dar turi sukrist kazkiek tas galiukas matosi ant foto kad kokiu mm jis aukstesnis uz nugarele. as siek tiek nerimauju del jos ilgio:))) nes jis liko toks pat koks iki Op, tik nugarele pazemino, ir nerimauju del kupreles, kad ta nugarele kartais banguoja, bet dar laukiu gal su laiku gerai bus doh.gif ir ta nosis siaura mano vien del to, kad ji netrumpinta, pas mergaites ji platesne nes ten turi susitraukt nosytes galiuko visas perteklius, o pas amne nera ko ten trauktis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzustina: 15 gruodžio 2010 - 17:07
QUOTE(dzustina @ 2010 12 15, 11:38)
ikeliau foto, kas netingit parasykit nuomone, tik tiesa:)

Kuprelė tai visiškai minimali, reikia labai labai atidžiai įsižiūrėti ir tai tik įgudusi akis tai pastebi vos vos, tikrai nepergyvenk dėl jos viskas susitvarkys 4u.gif ilgis man normalus, nežinau čia mums turbūt taip atrodo, kad ilgos jos, nes tyrinėjam po 100 kartų per dieną biggrin.gif įžvelgiu patinimą, bet pažiūrėk į mano foto po 5 mėn ir bus ramu ir gera ant širdies, kad pas tave viskas yra minimalu 4u.gif ir visumoj man tavo nauja nosytė labai labai tau tinka 4u.gif labai su smakru suderinta (kažkodėl aš žiūrėdama į nosis visada būtent lyginu nosį su smakru) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 15, 19:13)
Kuprelė tai visiškai minimali, reikia labai labai atidžiai įsižiūrėti ir tai tik įgudusi akis tai pastebi vos vos, tikrai nepergyvenk dėl jos viskas susitvarkys  4u.gif ilgis man normalus, nežinau čia mums turbūt taip atrodo, kad ilgos jos, nes tyrinėjam po 100 kartų per dieną  biggrin.gif įžvelgiu patinimą, bet pažiūrėk į mano foto po 5 mėn ir bus ramu ir gera ant širdies, kad pas tave viskas yra minimalu  4u.gif ir visumoj man tavo nauja nosytė labai labai tau tinka  4u.gif labai su smakru suderinta (kažkodėl aš žiūrėdama į nosis visada būtent lyginu nosį su smakru)  smile.gif

o mano akys mato ta kuprele ir negaliu sau nieko padaryt doh.gif o ilgis, tai as galvoju kad man smakra reiktu isidet ir dar lupas issipust tada butu nosis mazesne lotuliukas.gif o siaip, aciu labai uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2010 12 15, 20:44)
o mano akys mato ta kuprele ir negaliu sau nieko padaryt  doh.gif  o ilgis, tai as galvoju kad man smakra reiktu isidet ir dar lupas issipust tada butu nosis mazesne  lotuliukas.gif  o siaip, aciu labai uz nuomone  4u.gif

Mes pačios per daug į viską, kas susiję su nosytėm, kreipiam dėmesį, dėl to prie daug ko galime prisikabinti, kiti to net nepastebi smile.gif Apie smakro op ir aš kartais pagalvoju biggrin.gif bet mb ir tėvus turbūt infarktas ištiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 15, 22:07)
Mes pačios per daug į viską, kas susiję su nosytėm, kreipiam dėmesį, dėl to prie daug ko galime prisikabinti, kiti to net nepastebi  smile.gif Apie smakro op ir aš kartais pagalvoju  biggrin.gif bet mb ir tėvus turbūt infarktas ištiktų  lotuliukas.gif

cia musu galvelese jau problemos, ne nosyse smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 14, 15:42)
Ačiū merginos, dabar ramiau lauksiu tolesnių rezultatų  smile.gif tikrai po 3 mėn ji labai užriesta atrodė, net iš vienos labiau  doh.gif va kiek visokių stebūklų būna po op praėjus net ir atrodo ilgesniam laikui.

Ji pas tave niekada neatrode labai uzriesta schmoll.gif Va mano nosis tai labal labai uzriesta, ner ko lyginti su tavo. siaip tavo profilis buvo vykes jau nuo pat pradziu, o man nuo pat pradziu atvirksciai - jau matesi nevykusi op, deja... Ir kolkas jei kas ir keiciasi tai labai nezymiai, priekis storas, profilis lb riestas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2010 12 15, 22:56)
cia musu galvelese jau problemos, ne nosyse smile.gif)
tai jau tikrai, kad galvelėse biggrin.gif prieš pirmą op galvojau, kad jau kai pasidarysiu, tai atrodysiu, kaip ta mergaitė iš mūsų tėmelės pirmojo puslapio lotuliukas.gif bet po op dar kitokie trūkumai išlindo, tai lūpos nebetinka, tai krūtinę reik pasididint, kad nosis mažesnė atrodytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
QUOTE(xtinna @ 2010 12 15, 23:50)
Ji pas tave niekada neatrode labai uzriesta  schmoll.gif  Va mano nosis tai labal labai uzriesta, ner ko lyginti su tavo. siaip tavo profilis buvo vykes jau nuo pat pradziu, o man nuo pat pradziu atvirksciai - jau matesi nevykusi op, deja... Ir kolkas jei kas ir keiciasi tai labai nezymiai, priekis storas, profilis lb riestas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
o gal tas riestumas dėl galiuko tinimo? Ar tau atrodo, kad per daug kuprelės nuimė? unsure.gif Nesu mačiusi tavo nosiuko....
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 12 15, 22:50)
Ji pas tave niekada neatrode labai uzriesta  schmoll.gif  Va mano nosis tai labal labai uzriesta, ner ko lyginti su tavo. siaip tavo profilis buvo vykes jau nuo pat pradziu, o man nuo pat pradziu atvirksciai - jau matesi nevykusi op, deja... Ir kolkas jei kas ir keiciasi tai labai nezymiai, priekis storas, profilis lb riestas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na taip lyginant su tavo nosyte, mano ne tokia ir riesta. Bet aš labai labai tikiuosi, kad tau viskas susitvarkys, kai praies tinimai ir ilgesnis laikas 4u.gif o Diržauskienė kąnors sakė dėl tavo nosytės? Kada tau dabar pas VJ reiks eiti?
Pamenu, kai nuėjau po op 1 mėn buvo, tai Diržauskienė apžiūrėjus pasakė, kad šnerves kažkaip ne taip susiuvo kaip ji buvo sakiusi, kad darytų, bet sakė pažiūrėsim kaip randėjimas vyks ir jei ką ji man jas sutvarkys smile.gif kažkokių klaidų pas daug ką manau galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 16 gruodžio 2010 - 08:50
Na va, apsilankiau vakar pas S.V., dėl op thumbup.gif Biškį nusivyliau, nes man jis pasirodė biškį abejingas mano problemai. Šeip žmogus gana malonus, išsiklausinėjau kas kaip... Parodė savo darbus ir buvau priblokšta!!! bigsmile.gif Jo darbai šnekėjo patys už save, tikrai daug jo pacienčių buvo su tokiom nosim, apie kokia aš svajoju wub.gif . Aišku, kaikurios nebuvo tokios puikios kaip norėčiau, bet tikrai gražesnės nei prieš op. Parodė kaip aš atrodyčiau po op ir nusprendžiau darytis thumbup.gif . Tai va mano op diena kitais metais sausio pabaigoj. biggrin.gif Kažkaip ėjau konsultacijai, nemaniau, kad pasirašysiu operacijai, bet kai pamačiau kitus išgražėjusius tai ir nusprendžiau. Kažkaip eksprontu išėjo. biggrin.gif Tikiuosi viskas bus gerai. Kita mėnesį eisiu kitai konsultacijai. thumbup.gif
Atsakyti