Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labutis visoms mergaitėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buvau šiek tiek dingusi - buvau išvykusi į kelionę, truputį prasiblaškiau ir apie būsimą op beveik negalvojau blush2.gif
Na, bet vakar buvau pas T.A. konsultacijoje ir sutariau op darytis šio mėnesio 28 dieną 12 val cool.gif Būsiu per naujuosios su nenuplaunamu maikjažu thumbup.gif Kadangi mūsų pagrindinis šventimas yra Kalėdos, tai Naujuosius praleisime su įtvarais - naujametine kauke drinks_cheers.gif Aišku jaudulio šiurpuliukai jau dabar yra - labai tikiuosi, kad pagaliau būsiu graži ir laiminga wub.gif
Nergie, labai ačiū tau už rūpestį 4u.gif Tu lyg iš karto po naujų planuoji? Žodžiu grožėsimės teigiamais pokyčiais tongue.gif Po švenčių kad pridėsiu šiurpinančių vaizdų į paštą uh....Žodžiu esu pilna nekantrumo ir jaudulio - labai labai tikiuosi,kad šį kartą tikrai pasiseks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
seniai nesirodziau, bet man jau beveik 10 menesiu 4u.gif Nosis praktiskai nesikeicia, bet as, tikiuosi, kad busiu prie tu, kur galutinis rezultatas po poros metu, nes lyg ir galiukas kartais buna smulkesnis, kartais stambesnis g.gif
Imeciau i pasta foto palyginamasias, nuo pries operacija iki dabar. Tai kam idomu, galit zvilgtert, kazkiek kazkas keicias, tai kas dar kazko tikisi is savo nosiu, manau, nepraraskit vilties mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 12 22, 12:29)
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Buvau šiek tiek dingusi - buvau išvykusi į kelionę, truputį prasiblaškiau ir apie būsimą op beveik negalvojau blush2.gif
Na, bet vakar buvau pas T.A. konsultacijoje ir sutariau op darytis šio mėnesio 28 dieną 12 val cool.gif  Būsiu per naujuosios su nenuplaunamu maikjažu thumbup.gif  Kadangi mūsų pagrindinis šventimas yra Kalėdos, tai Naujuosius praleisime su įtvarais - naujametine kauke drinks_cheers.gif  Aišku jaudulio šiurpuliukai jau dabar yra - labai tikiuosi, kad pagaliau būsiu graži ir laiminga wub.gif
Nergie, labai ačiū tau už rūpestį 4u.gif  Tu lyg iš karto po naujų planuoji? Žodžiu grožėsimės teigiamais pokyčiais  tongue.gif  Po švenčių kad pridėsiu šiurpinančių vaizdų į paštą uh....Žodžiu esu pilna nekantrumo ir jaudulio - labai labai tikiuosi,kad šį kartą tikrai pasiseks smile.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif galvojau, kad jau tikrai po op būsi blink.gif laikysim kumščius 28 d. thumbup.gif jau nebedaug ir liko ax.gif
Aš irgi buvau konsultacijoj pas T.A. praeitą sav., tai kažkaip ir baimė apmažėjo su juo pakalbėjus, nors sakė reikia daryti atvirą doh.gif sutarėm sausio pabaigoj, tikiuosi nebus jokių kliūčių ir nereiks nukelti. Pasirodo pirmą kart man buvo daryta neatvira, tad labai bijojau randelio, bet kiek žiūriu mergaičių foto, tai nieko jis ten nesimato, nors praėję nedaug laiko g.gif tad noriu visų paklaust, ar labai krenta į akis tas randelis pirmus mėn? po laiko jis užgyja? g.gif

Žiūriu ir daugiau mergaičių aplankė forumą prieš šventes newyear.gif visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 23, 01:15)
Sveika sugrįžusi  4u.gif galvojau, kad jau tikrai po op būsi  blink.gif laikysim kumščius 28 d.  thumbup.gif jau nebedaug ir liko  ax.gif
Aš irgi buvau konsultacijoj pas T.A. praeitą sav., tai kažkaip ir baimė apmažėjo su juo pakalbėjus, nors sakė reikia daryti atvirą  doh.gif  sutarėm sausio pabaigoj, tikiuosi nebus jokių kliūčių ir nereiks nukelti. Pasirodo pirmą kart man buvo daryta neatvira, tad labai bijojau randelio, bet kiek žiūriu mergaičių foto, tai nieko jis ten nesimato, nors praėję nedaug laiko  g.gif tad noriu visų paklaust, ar labai krenta į akis tas randelis pirmus mėn? po laiko jis užgyja?  g.gif

Žiūriu ir daugiau mergaičių aplankė forumą prieš šventes  newyear.gif  visoms po  4u.gif

kai pašala, tai matosi paraudes, o šiaip pas mane beveik nesimato, juk niekas nežiūri iš apačios, aš visiškai nesuku galva dėl jo jis man nekliūna, o kiti tuo labiau nepastebi, prieš op tikrai nesukau galvos kaip ten tas randelis man bus ar matysis ar ne g.gif aj aš kažkaip visiškai nesukau galvos dėl op, nusprendžiau ir ėjau, vos ne kaip į veido valymo procedūrą biggrin.gif galėčiau dar karta nueiti biggrin.gif

man 2 men, tai vos vos matosi randas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 23 gruodžio 2010 - 10:21
nergie,manau nuo odos priklauso tas randelis, nes pavyzdžiui man iki šiol matomas ir nenyksta randelis verysad.gif bet nelabai kreipiu dėmesio, nes iš apačios tik aš žiūriu na ir mb kai paklausiu ar matosi biggrin.gif
citrute, šiek tiek asimetrija lyg matosi kai priekiu žiūriu arba čia man rodosi g.gif bet man tikrai priekis gražiau atrodo, nei buvo, o profilis man tavo nuostabus wub.gif tokie profiliai man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 23, 11:24)
citrute, šiek tiek asimetrija lyg matosi kai priekiu žiūriu arba čia man rodosi  g.gif bet man tikrai priekis gražiau atrodo, nei buvo, o profilis man tavo nuostabus  wub.gif tokie profiliai man labai patinka  4u.gif

nesirodo nesirodo mirksiukas.gif is tikro yra ta asimetrija, tik siek tiek mazesne nei pries op, nes snerviu dydziai labai skiriasi, o ju, operacijos metu, neliete isvis ax.gif pats profilis man paciai irgi beveik tinka, tik, kaip ir visos beveik, noreciau smulkesnio to galiuko, smailesnio kazkiek, bet ne visoms pavyksta toki suformuot, nes, pvz. man, sake siauri kvepavimo takai ir siaurinti nelabai galima ax.gif 4u.gif

Ramiu Kuciu ir linksmu sv. Kaledu 4u.gif
o laukiancioms operaciju sekmes ir daug kantrybes drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis......kokia kaina operacijos?
Atsakyti
pirmame lape visos paslaptis surašytos
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 12 23, 11:21)
kai pašala, tai matosi paraudes, o šiaip pas mane beveik nesimato, juk niekas nežiūri iš apačios, aš visiškai nesuku galva dėl jo jis man nekliūna, o kiti tuo labiau nepastebi, prieš op tikrai nesukau galvos kaip ten tas randelis man bus ar matysis ar ne g.gif aj aš kažkaip visiškai nesukau galvos dėl op, nusprendžiau ir ėjau, vos ne kaip į veido valymo procedūrą  biggrin.gif galėčiau dar karta nueiti   biggrin.gif

man 2 men, tai vos vos matosi randas

as bijojau operacijos atsimenu is Kauno i vilniu pati vairavau tai net neatsimenu kaip nuvaziavau doh.gif tik pries pat op dave kazkokia traleliuske lotuliukas.gif ir dingo baime ir vos ne pasisokinedama pati nulekiau i operacine ir visai ramiai gulejau kol junge , dure ir t.t
o rezultatas tai man jau buvo po 3-4 menesiu ir labai labai jau mazai keitesi po to nors gydytojas sake kad rezultatus matysim tik po metu bet as nemaciau kazko kito po metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 23 gruodžio 2010 - 17:55
Citrute, grazu 4u.gif

Linksmu, siltu ir turiningu svenciu jums merginos, svajoniu issipildymo ir didziausios sekmes bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos, Mielosios!

noreciau ir as pasveikinti Jumi artejanciu svenciu proga ir palinketi, kad aplankytu Sv. Kaledu stebuklas!

Sutemų gniūžtes į langus mėto
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-

Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-

O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindetų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys...