QUOTE(Elin @ 2010 12 22, 12:29)
Labutis visoms mergaitėms
Buvau šiek tiek dingusi - buvau išvykusi į kelionę, truputį prasiblaškiau ir apie būsimą op beveik negalvojau
Na, bet vakar buvau pas T.A. konsultacijoje ir sutariau op darytis šio mėnesio 28 dieną 12 val

Būsiu per naujuosios su nenuplaunamu maikjažu

Kadangi mūsų pagrindinis šventimas yra Kalėdos, tai Naujuosius praleisime su įtvarais - naujametine kauke

Aišku jaudulio šiurpuliukai jau dabar yra - labai tikiuosi, kad pagaliau būsiu graži ir laiminga
Nergie, labai ačiū tau už rūpestį

Tu lyg iš karto po naujų planuoji? Žodžiu grožėsimės teigiamais pokyčiais

Po švenčių kad pridėsiu šiurpinančių vaizdų į paštą uh....Žodžiu esu pilna nekantrumo ir jaudulio - labai labai tikiuosi,kad šį kartą tikrai pasiseks

Sveika sugrįžusi

galvojau, kad jau tikrai po op būsi

laikysim kumščius 28 d.

jau nebedaug ir liko
Aš irgi buvau konsultacijoj pas T.A. praeitą sav., tai kažkaip ir baimė apmažėjo su juo pakalbėjus, nors sakė reikia daryti atvirą

sutarėm sausio pabaigoj, tikiuosi nebus jokių kliūčių ir nereiks nukelti. Pasirodo pirmą kart man buvo daryta neatvira, tad labai bijojau randelio, bet kiek žiūriu mergaičių foto, tai nieko jis ten nesimato, nors praėję nedaug laiko

tad noriu visų paklaust, ar labai krenta į akis tas randelis pirmus mėn? po laiko jis užgyja?
Žiūriu ir daugiau mergaičių aplankė forumą prieš šventes

visoms po