Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labutis visoms mergaitėms 4u.gif
Na ką - rytoj jau op diena doh.gif - labai pergyvenu, jaudinuos ir nekantrauju. Tikiuosi daktarėliui pavyks sulipdyti gražią nosytę blush2.gif
Iki, kai grįšiu apsilankysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Elin, sekmes tau dideliausios smile.gif lauksiu griztancios wink.gif
Atsakyti
mano operacija taip pat ryt 14valanda, tai T.A su kzkuria mergaite viena po kitos mus operuos kaip supratau smile.gif as irgi jaudintis jau pradedu, manau siandien net neuzmigsiu smile.gif
Atsakyti
Sekmes ir tau, linkiu, kad viskas paisektu thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 12 27, 18:53)
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif
Na ką - rytoj jau op diena doh.gif  - labai pergyvenu, jaudinuos ir nekantrauju. Tikiuosi daktarėliui pavyks sulipdyti gražią nosytę blush2.gif
Iki, kai grįšiu apsilankysiu bigsmile.gif

QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 27, 22:38)
mano operacija taip pat ryt 14valanda, tai T.A su kzkuria mergaite viena po kitos mus operuos kaip supratau smile.gif as irgi jaudintis jau pradedu, manau siandien net neuzmigsiu smile.gif

Laikom špygas ir laukiam sugrįžtančių!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš jau namie - išgražinta bigsmile.gif , bet laiminga, kad viskas baigėsi. Dabar tik gerų rezultatų. Kažkaip jaučiuosi rami, tikiuosi,kad nuojauta manęs neapvils. Vyras juokauja - "gal į kavinę ar į prekybos centrą apsipirkt?" Sakau "aš neprieš, tik persirengsiu" biggrin.gif Tokie jau mūsų juokeliai. Dabar už savaitės nuimti įtvarą. Tiesa, išėmus tomponus nekraujavau - labai minimaliai, tik tas alsavimas-tiksliau jo nebuvimas. Kai reikia per burną alsuot, tai uh džiūna burnytė ir šiek tiek skauda galiuką blink.gif Nu, bet aš laiminga, kad viskas padaryta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 27, 22:38)

Aš girdėjau gulėdama pooperacinėj palatoj, kaip tau sakė "S....,jau alsuojam per burną"
Žinojau, kad tai tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va as ir jau namuciuose smile.gif atsikelus po operacijos jauciau truputuka nemalonuma kzkoki be tai gal daugiau narkozes padariniai smile.gif o siaip super negalvojau kad taip gerai jausiuos, burna irgi dziusta labai,net skauda nuo to kvepavimo per ja wink.gif tik va kai tamponus keite tai slykstelejau kraijais, o daktaras sako nieko nubego biski pasiutusio tavo kraujo biggrin.gif

Elin, sveikinu ir tave su nauju nosiuku, gulant galvojau kad gal ir vienoj palatoj mudvi atsidursim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 12 29, 14:10)
Labutis mergaitės 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš jau namie - išgražinta bigsmile.gif , bet laiminga, kad viskas baigėsi. Dabar tik gerų rezultatų. Kažkaip jaučiuosi rami, tikiuosi,kad nuojauta manęs neapvils. Vyras juokauja - "gal į kavinę ar į prekybos centrą apsipirkt?" Sakau "aš neprieš, tik persirengsiu" biggrin.gif  Tokie jau mūsų juokeliai. Dabar už savaitės nuimti įtvarą. Tiesa, išėmus tomponus nekraujavau - labai minimaliai, tik tas alsavimas-tiksliau jo nebuvimas. Kai reikia per burną alsuot, tai uh džiūna burnytė ir šiek tiek skauda galiuką blink.gif  Nu, bet aš laiminga, kad viskas padaryta rolleyes.gif
Papildyta:

Aš girdėjau gulėdama pooperacinėj palatoj, kaip tau sakė "S....,jau alsuojam per burną"
Žinojau, kad tai tu mirksiukas.gif

QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 29, 15:46)
Na  va as ir jau namuciuose smile.gif atsikelus po operacijos jauciau truputuka nemalonuma kzkoki be tai gal daugiau narkozes padariniai smile.gif o siaip super negalvojau kad taip gerai jausiuos, burna irgi dziusta labai,net skauda nuo to kvepavimo per ja wink.gif tik va kai tamponus keite tai slykstelejau kraijais, o daktaras sako nieko nubego biski pasiutusio tavo kraujo  biggrin.gif

Elin, sveikinu ir tave su nauju nosiuku, gulant galvojau kad gal ir  vienoj palatoj mudvi atsidursim biggrin.gif

Smagu, kad dar dvi laimingosios thumbup.gif
belieka palinkėti kantrybes gijimo procese, netrumpas kelias dar laukia mus biggrin.gif
Atsakyti
as taip dziaugiuos , kad operacija jau praejo, atrodo nuims ytvara ir jau viskas, su nauju nosiuku graziu busiu, o kai pagalvoju tai juk ne vienas menesis juk tikrai laukia doh.gif
Atsakyti
Stiprybės naujų nosyčių savininkėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif greit viskas pasimirš, tik reiks daug kantrybės laukiant rezultatų smile.gif
Atsakyti
Jetau, kaip džiaugiuosi, kad viskas praėjo sklandžiai ir taip greitai atsigavot 4u.gif 4u.gif
o kiek maždaug laiko truko op? Kelintą operavo ir kelintą jau gulėjot pooperacinėj atsigavę po narkozės? O dabar jau galit kvėpuoti per nosį? Nereikia vaistų nuo skausmo? Ar neskauda.... unsure.gif
Klausimų milijonas iš to jaudulio belaukiant op ax.gif
Atsakyti