Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 29, 22:19)
as taip dziaugiuos , kad operacija jau praejo, atrodo nuims ytvara ir jau viskas, su nauju nosiuku graziu busiu, o kai pagalvoju tai juk ne vienas menesis juk tikrai laukia  doh.gif

Labutis 4u.gif
Na kaip praėjo dar viena naktis?
Man sunkiai..Užtinau nerealiai, vos akis šiandien atmerkiau. Man liepė antibiotikus pagerti ir tokį skystį su bintuku rytą-vakare įsikišt - tai vargstu. Vakar vakare temperatūra šoktelėjo 37,6, bet šiandien viskas gerai. Tik vat nosiukę skauda, turiu vaistukus gerti nuo skausmo - man juos irgi klinikoj davė. Žodžiu, vaizdas ir savijauta kol kas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nergie @ 2010 12 29, 23:21)
Jetau, kaip džiaugiuosi, kad viskas praėjo sklandžiai ir taip greitai atsigavot  4u.gif  4u.gif
o kiek maždaug laiko truko op? Kelintą operavo ir kelintą jau gulėjot pooperacinėj atsigavę po narkozės? O dabar jau galit kvėpuoti per nosį? Nereikia vaistų nuo skausmo? Ar neskauda....  unsure.gif
Klausimų milijonas iš to jaudulio belaukiant op  ax.gif

Aš dar sunkiai alsuoju per nosį, bet geriau nei vakar. Mane operavo 12, kaip atsidūriau pooperacinėj nepamenu. Orientuotis pradėjau gal nuo keturių, Po penkių penkiolika buvau palatoj. Manęs visiškai nepykino, viskas čiki - tik alsavimas per burną žiauriai džiovina visą burną, turėjau pastoviai gerti po truputį. Tai vis skambinėjau pooperacinėj, kad atneštų vandens rolleyes.gif Nuo skausmo dar ir šiandien ryte gėriau vaistukus - skauda patį galiuką ir viršutiniai dantys tokie, lyg būtų sumušti - niekada anksčiau nebuvau jų susitrenkus cool.gif O šiaip viskas gerai thumbup.gif , kol kas nestresuoju, tikiu, kad šį kartą viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ..........baisu net pagalvoti kas būtų jeigu būtų doh.gif
Atsakyti
Laba ryteli wink.gif na is vakaro uzmigau gan lengvai, jokiu skausmu nejauciu, tik prasibudau nakty nes baisiausiai burna isdziuvus buvo po kvepavvimo per ja ir susapnavau kad ytvaras nukrito tai puoliau ciupinetis ar viskas tvarkoj smile.gif
Man taip pat israse antibiotikus ir nuo skausmo vaistukus, bet nuo skausmo negeriau nes net neprireike bigsmile.gif uztinus esu taip pat baisiai, net atrodo ten tas ytvaras ir pleistrai jau y akis lenda, mama tai vos paziurejus y mane susigraudina kaip baisiai atrodau, na bet as dziaugiuosi kad bent skausmai nevargina kaip ysivaizdavau kad bus smile.gif
Tvarstomajam dave ta dezinfekciny skysty sake valyt su juo nosiuka 2-3 kartus per diena, tik va valausi ir galvoju kiek t tampona ten giliai kist y nosi,kad viska graziai isvalytu, ar per daug nekist kad vel blogai kas nepasidarytu g.gif taip pat sake purkst su tuo juros druskos tirpaliuku tiek kartu kiek tik noriu, tai net nezinau kiek cia butu gereusia blush2.gif as tai purskiau pries dezinfekavima ir siaip dar pora kartu, taip pat nakty atsikelus dar purskiausi smile.gif
Prisimenu kad operacinej jau kai eido vaistus buvo kelios minutes pries puse triju, o kada baige operuot ir atsigavau tai net nzn blush2.gif po narkozes atsikelus palatos kaimynes klausiau kiek valandu bet nepamenu, nes tik prabudus tai nekap jauciausi, ir baisiai issigandau nes su viena akim nieko nemaciau, nu cia galvoju jau sakes bus, o pasirodo is akytes kraujas bego ..brrr
Atsakyti
SiMooTee, o kaip dabar tavo akytė? Man irgi baisu tą tamponiuką kišt - labai didelė baimė, o dar tas galiukas skausmingas. Aš namiškiams sakau - na ar matosi,kad nosiukas mažesnis, juokiasi iš mano kvailų klausimų ir sako kad kol kas ji didelė su visais tvarsčiais bigsmile.gif
Atsakyti
Dbr akyte jau tvarkoje,kiek tai galima pavadinti tvarka, nekraujuoja wink.gif tetis sake kad as dbr kaip vampyras atrodau, nes mano akys zalios, o violetines melynes jas isvis isyskina, tai sviecia net biggrin.gif
As ir klausiu nu ar matot kad truputy trumpesne nosis, tai juokiasi, tik ir viskas, sako kad matosi tik kaip snipuko galiukas istines daugiau nieko biggrin.gif as pati lig ir matau is ilgio kad gal trumpesne, bet plati baisingai biggrin.gif
Elin, as kaip supratau tai tavo ne pirma op taip?
Atsakyti
sveikinu visas sugrizusias 4u.gif thumbup.gif
linkiu greito gijimo wink.gif
Atsakyti
-DolceVita-, aciu 4u.gif
Vienas toks klausimelis dar iskilo, kiek reikia vandens isgerti kad maziau tinti, nes vienur skaiciau, kad kuo maziau kitur, kad kuo daugiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 12:19)
Dbr akyte jau tvarkoje,kiek tai galima pavadinti tvarka, nekraujuoja wink.gif tetis sake kad as dbr kaip vampyras atrodau, nes mano akys zalios, o violetines melynes jas isvis isyskina, tai sviecia net biggrin.gif
  As ir klausiu nu ar matot kad truputy trumpesne nosis, tai juokiasi, tik ir viskas, sako kad matosi tik kaip snipuko galiukas istines daugiau nieko biggrin.gif as pati lig ir matau is ilgio kad gal trumpesne, bet plati baisingai biggrin.gif
  Elin, as kaip supratau tai tavo ne pirma op taip?

Mano irgi akys žalios biggrin.gif - tai dabar jos tokios ryškiai ryškiai žalios thumbup.gif
Taip, man tai jau antra op - turėjau "garbės"pakliūti pas nekokį daktariūkštį. Tikiuosi T.A. pavyko ištaisyti visas klaidas wub.gif
Man tai gerti labai norisi, vien todėl,kad burna džiūsta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 12 30, 12:32)
sveikinu visas sugrizusias  4u.gif  thumbup.gif
linkiu greito gijimo wink.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būsim tokios pat gražios su tokiais gražiausiais nosiukais kaip ir jūsų ax.gif
Atsakyti
na taaip mane ir baisiai troskina, del to kvepavimo per burna doh.gif bet skaitinejau apie tinimo mazinima tai vienur raso kad daug vandens gert reikia, kitur kad mazai, noreciu kad tie paakiai greiciau atslugtu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 11:37)
Man taip pat israse antibiotikus ir nuo skausmo vaistukus, bet nuo skausmo negeriau nes net neprireike  bigsmile.gif
  Prisimenu kad operacinej jau kai eido vaistus buvo kelios minutes pries puse triju, o kada baige operuot ir atsigavau tai net nzn blush2.gif po narkozes atsikelus palatos kaimynes klausiau kiek valandu bet nepamenu, nes tik prabudus tai nekap jauciausi, ir baisiai issigandau nes su viena akim nieko nemaciau, nu cia galvoju jau sakes bus, o pasirodo is akytes kraujas bego ..brrr

o nesakė nuo ko tie antibiotikai? Gal, kad kokia infekcija neįsimestų... g.gif Kažin, būtina juos gert? Nes aš maitinu dar 2.gif
ir dar toks įdomumas...Elin operavo ryte, SiMooTee po pietų, bet abi išleido rytojaus dieną iki 12val. kaip ir nustatyta? Mano op numatyta 15 val., tai galvoju, mažiau laiko praleisiu ligoninėj, nes labai jau neramu vaiką su vyru vienus palikt doh.gif
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 12:19)
as dbr kaip vampyras atrodau, nes mano akys zalios, o violetines melynes jas isvis isyskina, tai sviecia net biggrin.gif

QUOTE(Elin @ 2010 12 30, 13:12)
Mano irgi akys žalios  biggrin.gif  - tai dabar jos tokios ryškiai ryškiai žalios thumbup.gif 

žinosit koks šešėlis labiausiai tinka ir išryškina akių žalumą thumbup.gif
Dar kaip supratau iš jūsų pasisakymų, tai gal vertėtų nusivešt butelaitį vandenuko g.gif ruošiuosi, kaip kokiam gimdymui, jau vos ne tašes kraunuos, nors dar visas mėnuo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 12:41)
-DolceVita-, aciu 4u.gif
Vienas toks klausimelis dar iskilo, kiek reikia vandens isgerti kad maziau tinti, nes vienur skaiciau, kad kuo maziau kitur, kad kuo daugiau?  blush2.gif

mergynos šnekėjo, kad berots 2l reikia gerti
aš išgerdavau tik arbatos i diena 1/2 puodukus, o pirma diena turbut tik puse puodelio išgeriau, neatsimenu jau, nebuvau ištinus nuo pat pradžiu, tai man pvz, net ir vandens nereikejo tiek gerti (2l) ka aš ir nedariau, nemegstu aš vandens
o nepatinau gal dar nuo to, kad beveik po op iš kart sedejau ir miegojau sedadama dar 2 sav. kažkur
Atsakyti
Nergie, Istikro net nepaklausiau nuo ko antibiotikai, bet manau butent kad isvengti inefkciju, tai tau geriausiai butu pasikonsultuoti su gydytoju, kuris tikrai tiksliai viska pasakys wink.gif che, siiap realiai tasiu krautis tikrai nereikia, nes po operacijos as net dantu issivalyt negalejau, tai su slapim servetelem "apsiprausiau" ir viskas smile.gif vandenuko gali ysidet ir savo, bet siaip tikrai duos jei ir neturesi smile.gif as namo isvazaviau trbt kokia 10 ryto, man loristas atejo tik tvarscius istraukt ir viskas wink.gif ...siiap palinkeciau nesijaudint, viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sugrįžus po op. drinks_cheers.gif ir įgyvendinus savo svajonę!!! 4u.gif Lauksim atsiliepimų apie tolesnį gyjimo procesą!!! clap.gif
Atsakyti