Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labutis visoms mergaitėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turbūt visos dar švenčia blush2.gif , o aš vat sėdžiu namuose - aplink akis įvairiausiom spalvom šviečiu, dominuoja ryškiai geltona lotuliukas.gif thumbup.gif Šiandien penkta diena po op - jau naktį alsavau per nosį, bet dieną dar pagrinde per burną alsavimas. Lūpos išsausėjusios unsure.gif Nuotaika puiki ir nekantrauju laukdama antradienio - nuims įtvarą-noriu pamatyti kas gavosi-bijau ax.gif
SiMooTee, kaip tavo reikaliukai? Tu irgi važiuosi antradienį pas T.A.? Iš kokio tu miesto?
dalia, kaip tau dėl pirmadienio op, gal atidėjote?
Man nupirko rinopanteina (aliejukas į nosį), kad greičiau nosytė valytųsi ir nebūtų tokia išsausėjusi. Tai dabar visa diena vien procedūros - nosies SPA namuose thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Su Naujais 4u.gif
Man irgi aplink akis visokios spalvos, pacios akys jau daug grazesnes, ne tokios uztine wink.gif per nosy irgi jau jauciu kad kvepuoju smile.gif As irgi baisiai laukiu antradienio, taip pat vaziuosiu kad nuimtu ytvara thumbup.gif thumbup.gif irgi baisoka kad ten gavosi, nors jauciu ne kas ten ir matyt bus nes vistiek dar sutine viskas labai smile.gif o as is Kauno esu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, su Naujais metais visas!
Sveikinu pasigrazinusiasias ir sekmes belaukiancioms 4u.gif Linkiu nieko nebijoti, nes dazniausiai tai buna visai be reikalo wink.gif

O mano nosyte gyvena visai neblogai sakyciau, jau visai pripratau prie vaizdo ir net pradedu kabinetis prie neliestu per OP vietu smile.gif va ir cia siauriau galetu buti ir cia... (cia labiau apie snerves, nes jos pas mane placios , o snerviu kaip supratau T.A. nelabai siaurina, man isvis sake net ir neimanoma greiciausiai, nes stora oda ir siauros is vidaus). Bet is esmes tikrai nesigailiu pasidariusi OP, nes atrodau kur kas dailiau ir netgi demesio is vyr. gimines padaugejo blush2.gif
Galiuko ir as dar nejauciu, todel buna neretai uzgaunu ji sad.gif o tada jau visa nosyte suskausta ... Nu kerepla, nieko nepadarysi smile.gif Sugebejau nakti net uzkliuti duris nosim smile.gif Ou-jee kaip skaudejo, bet paskui apsiciupinejau, rodos viskas vietoje smile.gif
Beje, kaip ir visoms po panasaus laiko man nusedo kaulas ir iskilo galiukas, tokia kumpoka nosis ties galiuku, T.A. apciupinejes pasake, kad turi nusileist, nes paciupinejus toj vietoj nieko nera, vadinasi tinimas. Nu labai tikiuosi... g.gif
Atsakyti
O man tai juoko priepoliais galvoju,kad tuoj nosis per visas siūles iširs. Tai laikau ant kelių nukritus žandus, kad nosis nesubyrėtų cool.gif . Štai ir dabar taip skauda galiuką po juokų bigsmile.gif
Dėl užtinimo man žiauriausiai buvo trečią dieną - akys buvo mažiukės kaip pas paršiuką lotuliukas.gif Dabar tik paakiai iki pietų patinę..
SiMooTee, kelintą pas daktarėlį turi būt? Na po vizito pasidalinsim įspūdžiais thumbup.gif Man 12-tą cool.gif
Papildyta:
Otina, tikiuosi tavo žodžiai "Linkiu nieko nebijoti, nes dazniausiai tai buna visai be reikalo wink.gif" pasitvirtins visu 100 %
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2011 01 02, 20:28)

Otina, tikiuosi tavo žodžiai "Linkiu nieko nebijoti, nes dazniausiai tai buna visai be reikalo wink.gif" pasitvirtins visu 100 %

Na, bent man del visko, ko bijojau, pasitvirtino smile.gif Kuo toliau, tuo viskas geriau wink.gif Ir del per dazno juoko pergyvenau , ir del tinimo, ir del vaizdo pirmom savaitem, na, kad siuabinga ta nosis, ir del kvepavimo (dabar tiesiog atrodo, kad turiu sloga, bet prakbvepuoju jau visai pakenciamai abiem pusem, nors pas mane vienoj snervej paliko toki kremzlini "spygliuka")...
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2011 01 02, 20:45)
Na, bent man del visko, ko bijojau, pasitvirtino smile.gif Kuo toliau, tuo viskas geriau wink.gif Ir del per dazno juoko pergyvenau , ir del tinimo, ir del vaizdo pirmom savaitem, na, kad siuabinga ta nosis, ir del kvepavimo (dabar tiesiog atrodo, kad turiu sloga, bet prakbvepuoju jau visai pakenciamai abiem pusem, nors pas mane vienoj snervej paliko toki kremzlini "spygliuka")...

man po op daznai ta sloga buna ir uosle nebe tokia gera kokia buvo ax.gif visgi jauciasi kad buvo kazkas daryta . dar pamenu kokius metus po op is nosies eidavo tokie balti snargliukai
Atsakyti
Elin, ar geras tas aliejukas nosiai? loristas sake kad aliejuka reikia nusipirkt, bet tvarstomajam, sako, kad T.A liepia tik dezinfekciniu skysciu su tamponais tuo valyt, tai gal ir man sakau reiktu ta aliejuka nusipirkt, kiek kartu ten ji per diena vartot? blush2.gif
Man tai vizitas 12.30 ryt smile.gif laukiu kol greiciau ta ytvara nuimtu, nes nusipraust normaliai noriu veda, ir siiap va snd ryte kzkur kai uznizo nosi kazkur tai po pleistrais , tai galvojau isprotesiu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2011 01 02, 20:28)
SiMooTee, kelintą pas daktarėlį turi būt? Na po vizito pasidalinsim įspūdžiais thumbup.gif  Man 12-tą cool.gif

QUOTE(SiMooTee @ 2011 01 03, 12:00)
Man tai vizitas 12.30 ryt smile.gif laukiu kol greiciau ta ytvara nuimtu,

O! tai susitiksit bigsmile.gif Tai būtinai ryt parašykit ką pamatėt smile.gif aišku dar bus toli nuo galutinio vaizdo, bet jau bent bus galima įsivaizduoti ko tikėtis rolleyes.gif ir siūlus rytoj jums trauks? Kažin dabar kai nuims įtvarą tai ir paleis su "nuoga" nasim ar dar kažką uždės g.gif nes man, pamenu, po savaitės nuimė įtvarą ir visus pleistrus, bet iškart uždėjo kitą naujesnį mažesnį įtvariuką ir paleido namo, net neparodė nosiuko, bet tas įtvaras buvo paprastai nuimamas ir uždedamas, tai pati pažiūrėjau grįžus tongue.gif
Atsakyti
eina sau nebenoreciau jau kad detu kzka ant nosies dar biggrin.gif nu bet jei reikes ka padarysi smile.gif
Atsakyti
Vat man klausimas iškilo, ar pasikeitė kampas tarp lūpų ir nosies po op. Ar višutinė lūpa išryškėjo? Nes pasmane ta nosis kiek žiūriu ištempe tą lūpa ir ji pasislepia, net nežinau kaip čia geriau pasakius, bet ar kažką pastebėjote ar ne?
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2011 01 03, 15:33)
eina sau nebenoreciau jau kad detu kzka ant nosies dar biggrin.gif nu bet jei reikes ka padarysi smile.gif

Geriau man butu kazka uzdeje, nes visiskoj nevilty buvau pamacius vaizdeli... Negalejau i save ziuret. Apsiklijuodavau pleistriukais ir vaiksciojau po namus. I gatve net nosies nekisau. Vaizdelis buvo kosmariskas. Dar ir dabar nupurto atsiminus. Toks trolis is veidrodzio i mane ziurejo. Dabar jau 4 men ir vis labiau sau patinku. Tokia daili nosyte darosi ax.gif

Tikiuosi jums is karto patiks vaizdelis, o jeigu ir nepatiks, tai nepergyvenkit, nosyte dar labai keisis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2011 01 03, 12:00)
Elin, ar geras tas aliejukas nosiai? loristas sake kad aliejuka reikia nusipirkt, bet tvarstomajam, sako, kad T.A liepia tik dezinfekciniu skysciu su tamponais tuo valyt, tai gal ir man sakau reiktu ta aliejuka nusipirkt, kiek kartu ten ji per diena vartot? blush2.gif
  Man tai vizitas 12.30 ryt smile.gif laukiu kol greiciau ta ytvara nuimtu, nes nusipraust normaliai noriu veda, ir siiap va snd ryte kzkur kai uznizo nosi kazkur tai po pleistrais , tai galvojau isprotesiu  blink.gif  lotuliukas.gif

neapsimoka to aliejuko pirkti kainavo brangiai ir nelabai bent jau man prireike, keleta kartu panaudojau ir dabar jau kažkur nukištas, nes nereikalingas, na aišku visiems individualiai, patepiau ji kai sausedavo viduje prieš miega ir tas keleta naktu tik doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fufy @ 2011 01 03, 16:13)
Vat man klausimas iškilo, ar pasikeitė kampas tarp lūpų ir nosies po op. Ar višutinė lūpa išryškėjo? Nes pasmane ta nosis kiek žiūriu ištempe tą lūpa ir ji pasislepia, net nežinau kaip čia geriau pasakius, bet ar kažką pastebėjote ar ne?

man tapo didesnis kampas, nes nosis užsirete pakele lupa ir ji "išlindo" labiau, del to ir džiusta pastoviai, bet leidžiasi po milimetra berots g.gif
Atsakyti