vandens duoda, lengvus pusrytukus taip pat, dantu issivalyti negalejau ir as
tasiu nereikia, pries op negalima valgyti, o po op - negali 
tai praktiskai dantu pastos ir sepetelio nereikia, i dusa taip pat nejau, nuejau tik dar kita dienapo op savo namuose. Taip kad galima vaziuoti praktiskai taip kaip stovi
zinoma, pinigu tai reikia pasiimti
)) tiesa, praverstu baltos medvilnines kojinytes, kurias muvesi op metu, na ir apatinio trikotazo eilute
Man op bus sausio 3 diena.. operuos J. Bet va beda.. dabar persalau ir man israse mano gydytoja antibiiotkus, kad pasveikciau. Ar tai nepakenks man op metu? ar isvis man ja darys? (gerti turiu dar 4ias dienas)
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 12 30, 21:36)
tasiu nereikia, pries op negalima valgyti, o po op - negali 
tai praktiskai dantu pastos ir sepetelio nereikia, i dusa taip pat nejau, nuejau tik dar kita dienapo op savo namuose. Taip kad galima vaziuoti praktiskai taip kaip stovi
zinoma, pinigu tai reikia pasiimti
)) tiesa, praverstu baltos medvilnines kojinytes, kurias muvesi op metu, na ir apatinio trikotazo eilute 
Tai reik eiti kaip į kokį veido valymą, labai brangiame grožio salone
O ką veikėt po op visą dieną? Ar jėgų nebuvo ką veikt? Kiek pamenu, tai po pirmos op kryžiažodžius sprendžiau
Papildyta:
QUOTE(dalia_ @ 2010 12 30, 22:53)
Man op bus sausio 3 diena.. operuos J. Bet va beda.. dabar persalau ir man israse mano gydytoja antibiiotkus, kad pasveikciau. Ar tai nepakenks man op metu? ar isvis man ja darys? (gerti turiu dar 4ias dienas) 
Gal geriau pranešk operuojančiam daktarui...
Na as tai y pavakare tik atsikeliau visai, po narkozes jauciausi ne itin gerai,tai tikrai nieko nesinorejo veikt, ypac sprest kryziazodzius, nes akys patine buvo jautrokos....
Tetis ziuri ziuri dbr y ta nosies islindusy galiuka sako kad jis pajuodaves kzkaip, rmt pasiziuriu y veidrody tas galiukas patamsejes
ar ir jum taip buvo?kzkaip sunerimau 
Papildyta:
Dalia, manau kad situo klausimu geriausiai paskambint gydytojui ir jo paklausti
Tetis ziuri ziuri dbr y ta nosies islindusy galiuka sako kad jis pajuodaves kzkaip, rmt pasiziuriu y veidrody tas galiukas patamsejes
Papildyta:
bet viska suderinau..ir darba ir mokslus.. o dabar tas persalimas..parasiau gydytojui, laukiu ziniu is jo
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 23:10)
Na as tai y pavakare tik atsikeliau visai, po narkozes jauciausi ne itin gerai,tai tikrai nieko nesinorejo veikt, ypac sprest kryziazodzius, nes akys patine buvo jautrokos....
ar ir jum taip buvo?kzkaip sunerimau 
Papildyta:
Papildyta:
man buvo patamsejas galiukas, as manau ten uzspausta ir siaip negyvas dar tas galiukas, ji jaust pradesi po 3 men kazkur, tad nesigazdink del jo spalvos
Dar vienas klausimelis
su tais tamponais kai namie valaisi su dezinfekciniu skysciu, tai juos kuo giliau ygrust reikia ar kai tik ne? kzkaip neuzfiksavau sitos vietos kai aiskino
man iskarto po op ziauriai skaudejo galva, praktiskai negalejau jos net paversti, tai apie skaityma ar teliko ziurejima net kalbos nebuvo
siaubas, iskilo visi prisiminimai
pamenu, kad tik norejau padauzyti galva i siena del sprendimo darytis op.... bet viskas praeina - praejo ir tai
stiprybes jums mergaites
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 30, 23:45)
Dar vienas klausimelis
su tais tamponais kai namie valaisi su dezinfekciniu skysciu, tai juos kuo giliau ygrust reikia ar kai tik ne? kzkaip neuzfiksavau sitos vietos kai aiskino 
Sveikos, mergaites
Papildyta:
QUOTE(dzustina @ 2010 12 30, 23:38)
man buvo patamsejas galiukas, as manau ten uzspausta ir siaip negyvas dar tas galiukas, ji jaust pradesi po 3 men kazkur, tad nesigazdink del jo spalvos 
Dzustina, kaip tu?
QUOTE(Eidzi @ 2010 12 31, 11:34)
Sveikos, mergaites
man T.A.liepe kisti negiliai,o giliai man nelabai ir butu linde 
Papildyta:
Dzustina, kaip tu?
kaip tavo nosiukas? man jau 3men tuoj, bet galiuko as dar nejauciu
ir visos vienos puses nejauciu ir ji patinusi dar biskuti
graziausia nosyte buna lauke pabuvus koki pusvalandi
nors i kataloga deti, bet tik gauna silmos ir vel burbuliukas
vis pamirstu Jum nuotraukyciu ideti, bet pazadu kita sav butinai 
Papildyta:
Dzustina, kaip tu?
man jau atsileidineja galiukas, dar nejauciu pilnai, bet jau pakraipau ji su rankom:)) o kas liecia nosyte tai kartais manau jog visai nieko, o kartais ja baisiuosi
geru nauju metu, mergaites:)
Taip netikėtai metai baigias.
Tylos akimirka, laukai balti, balti..
Nutolsta rūpesčiai, sustingsta džiaugsmo aidas.
Ir vėl prasideda NAUJIEJI.
Nauji darbai, džiaugsmai, svajonės.
Nauji ieškojimai ir siekiai dideli.
Tegul į praeitį skausmingos dienos bėga.
Tegul Naujieji būna meilės kupini!
Su Naujaisiais!!
Tylos akimirka, laukai balti, balti..
Nutolsta rūpesčiai, sustingsta džiaugsmo aidas.
Ir vėl prasideda NAUJIEJI.
Nauji darbai, džiaugsmai, svajonės.
Nauji ieškojimai ir siekiai dideli.
Tegul į praeitį skausmingos dienos bėga.
Tegul Naujieji būna meilės kupini!
Su Naujaisiais!!
Gerai atsveskit Naujuosius metus, kas galit zinoma