Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

mergaites, nepamirskit manes kai dalinsit slaptazodzius wink.gif aciu
Atsakyti
rastelkit ir man slaptazodi.manau ji reiktu nedalinti taip jau visoms is karto kurios tik papraso, o poto tikrai puse lietuvos jas matys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 17, 18:18)
Siandien buvau pas T.A.....istrauke paskutini siuliuka is vidaus, nes tik tiek buvo, sake pati neblogai apsiravejau biggrin.gif ir liepe masazuoti nosyte, nes viena puse dar kieta...randeja, tai,kad greiciau ir lygiai sukristu liepe paminkyti ja biskuti biggrin.gif

Eidzi, cia po menesio? O jie neturejo patys istirpti?.. g.gif
Atsakyti
Dalinu slaptažodžius, jei per mažaug pusvalandį negausit rašykit man, nes gal ką praleisti galiu netyčia blush2.gif
Siūlau paskirti kelias merginas atsakingas už slaptažodžio davimą, kad jos pasitarusios nutartų kada duoti g.gif

Šiukšliadėžėj yra laiškas ir foto tos merginos, kuri mums pridarė šitų nesąmonių doh.gif ir el.paštą jos matau aš jai parašysiu tuoj laišką...
neleidžia jai nusiųsti laiško vis grįžta nesuprantu kas ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 17 lapkričio 2010 - 18:19
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 17, 19:57)
Dalinu slaptažodžius, jei per mažaug pusvalandį negausit rašykit man, nes gal ką praleisti galiu netyčia  blush2.gif
Siūlau paskirti kelias merginas atsakingas už slaptažodžio davimą, kad jos pasitarusios nutartų kada duoti  g.gif

aciu blogyte.
Atsakyti
labas mergaites smile.gif
matau pakeistas slaptazodis.
AS GALIU PASAKYT KAD APLAMAI NEI VIENAI NESU DAVUS SLAPTAZODZIO NEI VIENAI MERGINAI:)
Tik nesuprantu kodel man nieks neatsiunte as jau cia kaip ir senbuve:)
laukiu slaptazodzio dekui:)
Papildyta:
QUOTE(Elin @ 2010 11 17, 11:21)
Labutis 4u.gif
Man irgi nebejungia blush2.gif

Mergaitės, kaip iš Kėdainių pusės važiuojant pas T.A. patekti? Daug reikia sukaliotis?
Bandysiu nuvažiuoti.

labukas nuo kedainiu vaziuosi autostrada poto suk link kauno centro vaziuosi tiesiai visada poto uz 4 sviesaforo berods na savanoriuose vidury kaskur yra policijos nuovada didelem raidem parasyta dar daug mentu masinu stovi pasuksi ten pavaziuosi pirma sankryza i kaire ir vel ikaire klinika vartai dideli atidaryti i vidu ivaziuosi ir jau ten bus:)
Papildyta:
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 17, 18:11)
Aida13 radau ir as, istryniau savo foto... bet ot bajeris, su T.A. susirasineja, musu paste biggrin.gif greitai Aida13 greitai pakeisk slaptazodi ir atsiusk mum... bent jau keliom, kitos pasidalinsim wink.gif ar tinka, merginos?
Papildyta:
istryniau  blush2.gif

istrinkit ir mano:(
Atsakyti
agnyta22 ar ji yra cia buvusi forume, nes nelabai visas pamenu. g.gif
Atsakyti
Man dar keista yra tokia Gita.. ji tik musu paste sedi, o forume nebendrauja.. Idomu kaip jis suzino slaptazodziu keitimus? Nes juk keitem ne viena karta jau
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 17, 16:57)
Dalinu slaptažodžius, jei per mažaug pusvalandį negausit rašykit man, nes gal ką praleisti galiu netyčia  blush2.gif
Siūlau paskirti kelias merginas atsakingas už slaptažodžio davimą, kad jos pasitarusios nutartų kada duoti  g.gif

Šiukšliadėžėj yra laiškas ir foto tos merginos, kuri mums pridarė šitų nesąmonių  doh.gif ir el.paštą jos matau aš jai parašysiu tuoj laišką...
neleidžia jai nusiųsti laiško vis grįžta nesuprantu kas ne taip  g.gif

Manau jos pastas neteisingas arba netikras, nes yra @mail.com, reikia pabandyti su gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 17, 19:39)
Man dar keista yra tokia Gita.. ji tik musu paste sedi, o forume nebendrauja.. Idomu kaip jis suzino slaptazodziu keitimus? Nes juk keitem ne viena karta jau

as irgi apie ta pagalvojau. nera ji piktybiska tikrai, ji ir pakomentuoja paste, tikriausiai tingi i foruma eiti. Taciau sutinku, labai jau nepasitiketina, kad ji turi priejima net ir pakeitus slaptazodzius.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 17, 18:45)
Manau jos pastas neteisingas arba netikras, nes yra @mail.com, reikia pabandyti su gmail.com

yra pastas ir su tokia galune @mail.com, bet ten apimtis ribota, todel nenueina, manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jūs čia prirašėt blink.gif Tai supratau taip, jog iš šio pašto su T.A. susirašinėjo? Vadinasi jis taip pat mūsų visų foto mato??? doh.gif
Atsakyti