Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

[quote=ateniuxxx,2010 11 17, 18:02]
dabar kas taip pasielege, skaito foruma ir juokiasi is musu. Ne nu virsune yra tikrai.

Bet ar gali kuri is musu merginu eiti i viesas interneto svetaines g.gif ? Manau visos gi siaip laikais turi savo kompiuteri namie. Todel labiau manau, kad gal kokioms draugem parode, ar pas jas buvo uzsukusi ir paliko neisjungta unsure.gif Kaip galima isvis tokiais dalykais dalintis su draugem??? gerai, kad pakeitet slaptazodi, o tai mano fotkes kazkas buvo ismetes i slamsta - tycia netycia neaisku doh.gif ir siaip atsirado neaiskiu klausimu paste merginoms g.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 11 17, 19:12]
[quote=ateniuxxx,2010 11 17, 18:02]
dabar kas taip pasielege, skaito foruma ir juokiasi is musu. Ne nu virsune yra tikrai.

Bet ar gali kuri is musu merginu eiti i viesas interneto svetaines g.gif ? Manau visos gi siaip laikais turi savo kompiuteri namie. Todel labiau manau, kad gal kokioms draugem parode, ar pas jas buvo uzsukusi ir paliko neisjungta unsure.gif Kaip galima isvis tokiais dalykais dalintis su draugem??? gerai, kad pakeitet slaptazodi, o tai mano fotkes kazkas buvo ismetes i slamsta - tycia netycia neaisku doh.gif ir siaip atsirado neaiskiu klausimu paste merginoms g.gif
[/quote]
Jau ne pirmą kartą kažkurios foto atsiduria šiukšliadėžėj doh.gif kažkam vis kliūna foto doh.gif
Atsakyti
Kolas ir as istryniau savo foto is pasto - imesiu veliau, kai viskas nurims, nes dbr kazkaip neramu g.gif ziuriu dauguma merginu istryne savo...
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 11 17, 20:31)
Kolas ir as istryniau savo foto is pasto - imesiu veliau, kai viskas nurims, nes dbr kazkaip neramu  g.gif  ziuriu dauguma merginu istryne savo...

Ištrinkit ir mano - kol slaptaž. neturiu negaliu įeiti,prašššššššššššau doh.gif
Atsakyti
[quote=Elin,2010 11 17, 21:40]

Cia tu operavaisi kazkada pas vaitku? Nes nerandu tavo nicko - yra tik vardas pavarde g.gif jei taip galiu jas istrinti
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 11 17, 20:51]

Cia tu operavaisi kazkada pas vaitku? Nes nerandu tavo nicko - yra tik vardas pavarde g.gif jei taip galiu jas istrinti
[/quote]
Kaip vardas,pavardė? Buvo užvardyta "Elin"
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 11 17, 21:40)

tavo radau elin siukslinei,istryniau
Atsakyti
[quote=Elin,2010 11 17, 21:52]
Kaip vardas,pavardė? Buvo užvardyta "Elin"

Vadinasi kazkas jas jau istryne - perziurejau viska, nera tokiu foto su elin g.gif Viskas ok tada - istrintos jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 17, 20:54)
tavo radau elin siukslinei,istryniau

kodėl šiukšlinėj g.gif , nejaugi tokia baisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 11 17, 21:57)
kodėl šiukšlinėj g.gif , nejaugi tokia baisi doh.gif

as savo radau vienas slamte lotuliukas.gif
Atsakyti
mano manymu is tikruju tai ta mergina siunte T.A. tai nereiskia jog jis mate musu nuotraukas juk tik jam nusiunte emaila tai nereiskia jog gali ieit i pasta. beto galim nepult trint nuotrauku juk siuo metu pakeitem slaptazodi niekas neieis i ta pasta jau tik panele kuri ji sukure nes jei pamirsti slaptazodi gali atsisiut i emaila kurio vardu kurei. nepanikuokim:))
beja aciu blogyte uz slaptazodi smile.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 11 17, 21:51]

[/quote]

Cia mano nosiukas (smuikelis) ... Merginos, gal galit ir mano foto istrinti, nes irgi neturiu prisijungimo ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiste: 17 lapkričio 2010 - 22:03