Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

db bijau kelt foto, o jau menesis bus man sad.gif noreciau pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Dabar beliko sugalvoti ka nora saugesnio nuotraukoms ax.gif kas pasiulys gera ideja?
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 11 18, 00:34)
Dabar beliko sugalvoti ka nora saugesnio nuotraukoms ax.gif kas pasiulys gera ideja?

Manau, kad dviracio sioje vietoje nepavyks israsti, kadangi tai visvien bus vieta, kuri tures slaptazodi, o pastaraji gavusi kiekviena forumiete gales naudoti kaip tinkama unsure.gif Vienintelis pliusas, kad ir tokiame fotki.com yra tai, kad bus vienas atsakingas zmogus ir bet kas kitas negales pakeisti slaptazodzio...

Ir is vis, niekaip nesuprantu, kam galetu buti naudinga viesinti tokias nuotraukas... Juk nuotrauku ir siaip internete yra blink.gif Paprotinkit mane dabar doh.gif
Atsakyti
sveikos, kas klauset del Gitos, jai slaptazodi daviau as ax.gif bet ji labai kulturinga, miela moteris, ne mazvaike 4u.gif pati daresi op pas S.V. ir buvo ikelusi savo nuotraukas, o daznai ir kitu pakomentuodavo, tai del jos as visiskai rami 4u.gif ji jau cia senbuve, tik kad neraso forume...

beja, aciu uz slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 11 17, 16:59)
Aš klaipedietė, tai ir nuėjau pas klaipėdietį Bagdoną, nes kaip ir minėjau, nelabai domėjaus plastikos chirurgais, tai nei Jankūno nei Bagdono pavardės nieko man nesakė. LOR liepė operuotis skubiai pertvarą dėl alergijų begalinių ir ištisinių slogų  doh.gif , tai aš nusprendžiau už tą patį pasitvarkyt nosį. Taigi, visą laiką bendravau su R.B., jis pasakė, kad pats operuotis nesiims, parodė foto ir kolegai J, jis taip pat pasakė, kad per sudėtinga, dar nusiuntė foto keliems į Vilnių ir į Kauną, ir T.A. sutiko. taigi sutarė R.B kada gali atvykti T.A. datą ir viskas. Sutartu laiku aš jau laukiau ligoninėje, pakalbėjau su juo ir gavau narkozę  blush2.gif

gal taip ir geriausia, nereikia stresuoti laukiant op tongue.gif ogi jaudulys belaulaukiant nerealus...ir baimė ir džaiugsmas rolleyes.gif pamenu, paskutinę naktį net negalėjau užmigti...

p.s. smagu, kad išsisprendė jums, merginos, problemos su slaptažodžiais doh.gif čia taip visos sujudo, kad net pati pradėjau panikuoti, nors net nedalyvauju tame pašte tongue.gif galėtų SM "Galerija", ką nors panašaus turėti, kur dalyvautų tik uždaras ratas dalyvių g.gif

Dabar skaitinėju apie nosies plastiką ir man iškilo toks klausimas g.gif prie op aprašymų rašo, kad gali "pakeisti kampą tarp nosies ir viršutinės lūpos" g.gif atsimenu man prieš op irgi minėjo, bet tikrai mano tas "kampas" lygiai toks pat kaip ir prieš op... gal galit nupasakoti, kas čia per dalykas? Ieškau nete foto pavyzdžių, bet nelabai suprantu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 18 lapkričio 2010 - 00:35
As sita tema seku apie 2 metus, bet per ta visa laika tokiu nesamoniu nera buve blink.gif Labai gaila jei atsiranda tokiu, blink.gif kurios pasakoja ir isdalina slpatazodzius kitiem pasaliniam zmonem. Sita emaila tureju sukurti kazkas is siu paneliu: zemuoge, ange, honey. Man atrodo, kad geriausia apsauga butu karts nuo karto profilaktiskai keisti slaptazodi....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū už pasitikėjimą (slapt.)
Mano nuomonė - dažnai keičiamas slaptažodis jau yra gera apsauga, dar daugiau nieko nepadarysi. "Kažkieno" sąžinės reikalas - dar kažkam rodyti ar ne, juk nesukontroliuosi.
Vakar dėl viso to buvau žiauriai susiparinus, o šiandien - bet už tai mes kokios kietos - visos norim būti gražios tongue.gif ir ryžtamės bet kam cool.gif thumbup.gif
Visoms geros geros nuotaikos mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, vakar sulaukiau laiško iš T.A."reiketu pakartoti osteotomijas(kaulo ikirtimus),kad susiauretu nosis bei sumazinti-sutrumpinti galiuka.Sausio 4 dirbsiu" - t.y. sausio 4 konkrečiai planuojama op thumbup.gif
Atsakyti
Ar yra kokia nors nuotraukų galerija kur matytume prisijungusius žmones su jų nickais?
Kas iš to, kad keisime slaptažodžius dažniau, jei kažkuri iš mūsų duoda slaptažodžius svetimiems žmonėms doh.gif gerai, kad šį kartą taip laimingai baigėsi, o jeigu būtų išplatintos nuotraukos internete? Gal kažkam tas pats, bet aš nenoriu, kad žmonės matytų ir žinotų kokią aš op dariausi, tai mano asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 17, 18:51)
Eidzi, cia po menesio? O jie neturejo patys istirpti?.. g.gif

tai jie turejo rolleyes.gif bet as pries 2sav issitraukiau juos, man jie baisiai trugde rolleyes.gif o buvo like tokiu aptirpusiu galiuku, tai T.A. istrauke blush2.gif sake dar man nonosis imuryta, baisiai istinus sad.gif
Atsakyti
Sveikos... na tikrai nesmagu del to pašto... jei jau trinate foto ir ieškom kitų alternatyvų, gal kuri galite ir mano ištrinti? jei kažką kitą sugalvosim, atsiusiu ir vėl smile.gif kaip tik norėjau pasidalinti savo nuogastavimais, kad viena pusė lyg labiau ištinus, bet gal tikrai, reikia palaukti, kol menesiukas praeis, tada žiūrėti... Beje, merginos, jum po op nusilupo nosytės oda? man ji tokia serpetoja, kai kur lopais teisiog galiu nuimti, tai vat galvoju, kiek ten ją galima kankinti, gal bandyti nusveisti su kokiu sveitikliu veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 11 18, 09:42)
Beje, merginos, jum po op nusilupo nosytės oda? man ji tokia serpetoja, kai kur lopais teisiog galiu nuimti, tai vat galvoju, kiek ten ją galima kankinti, gal bandyti nusveisti su kokiu sveitikliu veidui?  g.gif

dar ir kaip luposi doh.gif as tai kavos tirsciais paslifuodavau atsargiai neapsikentusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 11 18, 11:42)
Beje, merginos, jum po op nusilupo nosytės oda? man ji tokia serpetoja, kai kur lopais teisiog galiu nuimti, tai vat galvoju, kiek ten ją galima kankinti, gal bandyti nusveisti su kokiu sveitikliu veidui?  g.gif

Kiek pamenu, tai luposi, bandziau sveisti su veido sveitikliais, bet uztruko, kol vel atsistate normali odos bukle doh.gif
Atsakyti