QUOTE(citrute @ 2010 11 17, 16:59)
Aš klaipedietė, tai ir nuėjau pas klaipėdietį Bagdoną, nes kaip ir minėjau, nelabai domėjaus plastikos chirurgais, tai nei Jankūno nei Bagdono pavardės nieko man nesakė. LOR liepė operuotis skubiai pertvarą dėl alergijų begalinių ir ištisinių slogų

, tai aš nusprendžiau už tą patį pasitvarkyt nosį. Taigi, visą laiką bendravau su R.B., jis pasakė, kad pats operuotis nesiims, parodė foto ir kolegai J, jis taip pat pasakė, kad per sudėtinga, dar nusiuntė foto keliems į Vilnių ir į Kauną, ir T.A. sutiko. taigi sutarė R.B kada gali atvykti T.A. datą ir viskas. Sutartu laiku aš jau laukiau ligoninėje, pakalbėjau su juo ir gavau narkozę
gal taip ir geriausia, nereikia stresuoti laukiant op

ogi jaudulys belaulaukiant nerealus...ir baimė ir džaiugsmas

pamenu, paskutinę naktį net negalėjau užmigti...
p.s. smagu, kad išsisprendė jums, merginos, problemos su slaptažodžiais

čia taip visos sujudo, kad net pati pradėjau panikuoti, nors net nedalyvauju tame pašte

galėtų SM "Galerija", ką nors panašaus turėti, kur dalyvautų tik uždaras ratas dalyvių
Dabar skaitinėju apie nosies plastiką ir man iškilo toks klausimas

prie op aprašymų rašo, kad gali "pakeisti kampą tarp nosies ir viršutinės lūpos"

atsimenu man prieš op irgi minėjo, bet tikrai mano tas "kampas" lygiai toks pat kaip ir prieš op... gal galit nupasakoti, kas čia per dalykas? Ieškau nete foto pavyzdžių, bet nelabai suprantu