Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 25, 11:49)
negaliu jo isvaryt.plius jis neturi kur eiti.aisku as pasakiau kad nenoriu joa matyt su ta  bendraujant.bet tenka susidurti...mano versija ir yra vienintele versija.nors tik man atrodo kad is tu beveik 4 men prabutu atskirai jis visgi ieskotis pradejo daug anksciau negu mes susipykom.kaip man ir psichologe sake-tu isvaziavai ir jis pasinere i ieskojimus.mat turejo puiku pavyzdi,savo broli.kuris palikineja moteris gan daznai.taiva

Turedamas zmogiskumo jausma ir sazine, galetu bent jau bendrauti Jums nematant, sleptis....o ne akivaizdziai
Atsakyti
Žmona gi leidžia, tai kam kavotis...

Šimtai šeimų išyra, ne jūs viena tokia, bet šitaip laikyt jį, ir dar pasakyt, kad visada lauksiu ir t.t. Absurdas visiškas... Negaliu piktumu skaitydama, jau maniau aš savo eksui daug atidaviau savęs, bet matau, kad aš dar pakankamai stipri buvau. Mes išejom skirtingais keliais, jis dabar laimingas manau su ta kita, o aš irgi radau savo laimę su kitu, taip kad skyrybos ne visada blogis mirksiukas.gif
Atsakyti
ne ,as jam pasakiau kad man tai yra blogai kad jis prie manes tai daro.dabar jis bent is kambario iseina,bet jei as iseinu parukyt,tada pati uzsiraunu ant jo su kompu.taip jau yra kad istikruju jam nera kur eit.nera jam cia nieko artimo,draugu.niekas paprasciausiai nepriimtu jauciu.o dar kol neissprestos turto dalybos nera kur dingt nei jam nei man.as jam pasakiau kad ir as susirasiu meiluzi,tegu zino kad nepasiruosusi as jo ciaq visa laika laukti.kol kas tik nesiimu tipo sios veiklos
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 24, 15:35)
Aš tai siūlyčiau būti savimi, neapsimetinėti niekuo  mirksiukas.gif

Tai bet juk buvimas savimi taipogi yra ir susivaldymas, ir tam tikrais momentais tam tikrų emocijų sulaikymas, ar nejaugi visa tai galima priskirti tik prie apsimetinėjimo? smile.gif
Atsakyti
Nuolat manyje grumiasi dvi nuomones - buti savimi ar kartais biski apsimesti? smile.gif Tai kartais vis del to manau, kad reikia save valdyti tam tikrose situacijose, ir nelieti is saves visko. Nerodyti savo tikro veido visu 100 proc. Juk kartais mus valdo tik emocijos, neprotingos emocijos. O tai gali atsisukti pries pacia tave. Ir tik sau gali pakenkti.
Atsakyti
Aišku nereikia būti vyrui kaip atverstai knygai, bet nemoku vaidint laimingos ir linksmos, jei mane kamuoja nerimas ar kažkokia baimė, na nežinau čia kiekvienai skirtingai, aš esu atvira, kiti uždarę savo tikrus jausmus, kiekviena skirtingai
Atsakyti
As irgi esu labai atvira, sunku man nuslept savo emocijas, bet noreciau buti siek tiek kitokia, uzdaresne, nes jauciu, kad taip butu geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 11 25, 13:51)
Nuolat manyje grumiasi dvi nuomones - buti savimi ar kartais biski apsimesti? smile.gif Tai kartais vis del to manau, kad reikia save valdyti tam tikrose situacijose, ir nelieti is saves visko. Nerodyti savo tikro veido visu 100 proc. Juk kartais mus valdo tik emocijos, neprotingos emocijos. O tai gali atsisukti pries pacia tave. Ir tik sau gali pakenkti.

Pritariu. Mano dabartinė situacija ir buvo įtakota mano atvirumo ir emocinio nestabilumo. Kitu atveju toje vietoje būčiau patylėjus, susikaupus ir palaukus kelias dienas, kol pati susigaudysiu savo jausmuose. O dabar išdėjau viską ką manau ir susigrioviau tik pradėtus statyti santykius.

Manau, jei blogai jautiesi dėl kažko, ir pati nežinai dėl ko, nereikia jam per daug sakyti ir aiškinti nieko. Geriau nutylėti ir patylėti. Ir tik pačiai susigaudžius ką jauti ir kodėl daryti kažkokias išvadas.

Gi kartais mus įtakoja ciklas, dietos ir dar velniai žino kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 25 lapkričio 2010 - 14:08
Aggree manau tau dar tikrai nelaikas naujiems vaikinam mirksiukas.gif Pabūk viena kol kas, tada su laiku dings ir baimės. Aš savąjį sutikau sunkiausia metu, tuo metu taip pat labai bijojau, jis buvo atkaklus, su laiku dingo baimės, nes radau savo žmogų,kuris suprato mano baimes ir niekur nuo jų nebėgo, tiesiog padėjo man jas įveikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 25, 14:09)
Aggree manau tau dar tikrai nelaikas naujiems vaikinam  mirksiukas.gif  Pabūk viena kol kas, tada su laiku dings ir baimės. Aš savąjį sutikau sunkiausia metu, tuo metu taip pat labai bijojau, jis buvo atkaklus, su laiku dingo baimės, nes radau savo žmogų,kuris suprato mano baimes ir niekur nuo jų nebėgo, tiesiog padėjo man jas įveikti  wub.gif

Aha, šiaip aš jo ir neieškojau, vis tikėjausi, kad eks susipratęs sugrįš. Bet jis labai stengėsi, bendravom vien jo iniciatyva. O kai kvietė į boulingą ar teatrą, ar vakarienės, tiesiog susimąstydavau: "ką aš sėdėsiu viena namie ir žiūrėsiu į pc ar tv, geriau bendrauti su įdomiu žmogum, namie taip ir nupušt galima"...
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 25, 13:56)
Aišku nereikia būti vyrui kaip atverstai knygai, bet nemoku vaidint laimingos ir linksmos, jei mane kamuoja nerimas ar kažkokia baimė, na nežinau čia kiekvienai skirtingai, aš esu atvira, kiti uždarę savo tikrus jausmus, kiekviena skirtingai

Kai slegia kažkokie rimti rūpesčiai, ar yra kažkoks nerimas, baimė ir pan (na, tie intensyvieji jausmai), tai žinoma, kad nereikia jų slėpti nuo artimo žmogaus. Bet pvz jeigu žmogus dar nėra toks artimas, o mterį jų pasimatymo vakarą kamuoja koks nors nežymus susierzinimas ar pms'as, kažin ar reikia naujai simpatijaitai labai ryškiai rodyti. Gi pradžioje santykių vistiek vyksta noras sužavėti......vargu, ar mus vyrai sužavėtų, jeigu per pirmus pasimatymus verkšlentų, burbuliuotų ir būtų nepatenkinti gyvenimu biggrin.gif
(aš čia tik šiaip.....norėjau pasakyti, kad tas "nebuvimas savimi" nevisąlaik galėtų būti vien tik neigiamas dalykas ir priskirtas prie veidmaniavimo) smile.gif

aggree - kažkodėl manau, kad tas naujasis vaikinas tau buvo reikalingas tik šiaip, kad užpildyti vienatvę, kad būtų su kuo laiką leisti, tačiau tai nebuvo tikrasis susižavėjimas juo, kaip vyru....
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2010 11 25, 14:23)
aggree - kažkodėl manau, kad tas naujasis vaikinas tau buvo reikalingas tik šiaip, kad užpildyti vienatvę, kad būtų su kuo laiką leisti, tačiau tai nebuvo tikrasis susižavėjimas juo, kaip vyru....

Labai tikėtina. Tačiau į šį klausimą atsakyti tiksliai kol kas negaliu. Mane žavėjo ir tebežavi jo pomėgiai, greitumas, aktyvumas, gyvenimo ir elgesio būdas. Su juo jaučiuosi dama, jaučiuosi saugi. Bet tas mano jausmų proveržis kažkodėl įvyko g.gif
Atsakyti