Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(aggree @ 2010 11 25, 15:06)
Pritariu. Mano dabartinė situacija ir buvo įtakota mano atvirumo ir emocinio nestabilumo. Kitu atveju toje vietoje būčiau patylėjus, susikaupus ir palaukus kelias dienas, kol pati susigaudysiu savo jausmuose. O dabar išdėjau viską ką manau ir susigrioviau tik pradėtus statyti santykius.

Manau, jei blogai jautiesi dėl kažko, ir pati nežinai dėl ko, nereikia jam per daug sakyti ir aiškinti nieko. Geriau nutylėti ir patylėti. Ir tik pačiai susigaudžius ką jauti ir kodėl daryti kažkokias išvadas.

Gi kartais mus įtakoja ciklas, dietos ir dar velniai žino kas...

Ooooo, kiek as sau esu pakenkusi su tais emociju proverziais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 25, 10:55)
tik ar bus gerai ar ne -to niekas man negali pasakyt.tik zinau kad budama pakankamai kulturinga ir isaukleta,nesusilaikyciau ja pamaciusi prie saves.gautu i liuli kaip turi buti.jei ji kartais susiruostu atvaziuot i lietuva,as jai ir pasakysiu kas jos cia laukia....

o kuo ji kalta? jūsų vyras pasirinko kaip jis nori gyventi...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 11 25, 14:41)
Ooooo, kiek as sau esu pakenkusi su tais emociju proverziais  doh.gif

ir aš... kai buvau su eks, esu ne kartą parodžius pirštu į duris, paskui gėda būdavo kartais man už nesusivaldymą, kartais jam už karštakošiškumą, kad privertė mane bapsibliauti. Bet paskui apsišlifavom ir ir gražiai bendravom. Netgi labai labai... Todėl jo išėjimas buvo man netikėtas. Manau jis sutiko kitą. Neklausiau, nes gerais draugais nelikom. Bet matau, kaip FB nuolat komentuoja vienos merginos postus... O ji jaunesnė beveik 8 metais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 25 lapkričio 2010 - 14:53
QUOTE(aggree @ 2010 11 25, 15:52)
ir aš... kai buvau su eks, esu ne kartą parodžius pirštu į duris, paskui gėda būdavo kartais man už nesusivaldymą, kartais jam už karštakošiškumą, kad privertė mane bapsibliauti. Bet paskui apsišlifavom ir ir gražiai bendravom. Netgi labai labai... Todėl jo išėjimas buvo man netikėtas. Manau jis sutiko kitą. Neklausiau, nes gerais draugais nelikom. Bet matau, kaip FB nuolat komentuoja vienos merginos postus... O ji jaunesnė beveik 8 metais...

verysad.gif
as tai issitrinciau ji is FB
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 11 25, 15:02)
verysad.gif
as tai issitrinciau ji is FB

Iš pradžių norėjau, bet paskui kažkaip susigyvenau ir dabar nebenoriu. Nebendraujam, bet turim krūvą bendrų nuotraukų, kurias jis pasiliko ir savo anketoje. Aš netryniau iš principo - gi neieškojau naujos meilės, nesislapsčiau ir neslėpiau praeities. Tegul visi mato, kad jis buvo su manimi ir buvo laimingas... ir kokia graži pora buvom.
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 25, 08:55)
aciu uz palaikyma.tikrai dabar man begalo sunku.apie daug ka net stengiuosi negalvoti,nes ir taip jau jauciuosi nekaip,streikuoja viskas kas gali streikuoti,skrandis,sirdis ,kasdien galvos skausmas.bet laikausi.sunkiausia vakarais,kai jis eina bendrintis internetu su ana.taip ir norisi ka nors pridirbt,bet susilaikau.nezinau kiek visa tai tesis.tik ar bus gerai ar ne -to niekas man negali pasakyt.tik zinau kad budama pakankamai kulturinga ir isaukleta,nesusilaikyciau ja pamaciusi prie saves.gautu i liuli kaip turi buti.jei ji kartais susiruostu atvaziuot i lietuva,as jai ir pasakysiu kas jos cia laukia....

O gal i liuli reiktu duoti nuosavam, tave atvirai zeminanciam vyrui? Ar jis, vargsiukas, nekaltas?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 11 25, 15:28)
O gal i liuli reiktu duoti nuosavam, tave atvirai zeminanciam vyrui? Ar jis, vargsiukas, nekaltas?
Panašu, kad nekaltas visiškai, tyras kaip angelas... O čia ta kita, bjaurybė, viską daro, šeimą griauna, tegul geriau nevažiuoja jin i Lietuvą, tegul geriau jis pas ją skraido, nes antraip....
Atsakyti
Kažin lagaminą padės susipakuot g.gif Apsaugos priemonių dar pridėt reiktų, kad vaikų neprisidirbtų...
Atsakyti
Nevažiuokit merginos ant sluotaplius...
Atsakyti
na taip dar ir i aerouosta nuvesiu ir paskui parsivesiu....na aciu agree,na zinot kad ir kartais nepasirinksi.yra tokiu kurios ir taip gyvena su savo ex ,jam verda skalbia ir pan ,bet ju net bendri vaikai nesiejia.o as negaliu taip pasielgt.visu pirma jis kaltas,bet ji dar daugiau,nes zinodama ka daro,o man tipo vos ne prisekinedama kad nezinojo del jo isipareigojimu man,toliau suka aplink rata,o sake na as niekada,pati nuo to nukentejau....veidmaine.o jis pasirinko tiesiog linksmesni,gyvenima be isipareigojimu.as jo neteisinu,tik kolkas negaliu nustoti mylejusi.negaliu jo isvaryt nes zinau kad pasigailesiu,grausiu save.vaikai tiek laiko lauke tecio,po tiek men irgi manau nesuprastu,aisku jiems kol kas per anksti kazka sakyti..veliau kai teks kazka sugalvosim ,kad dirba ar panasiai.bet kol kas,as kitaip negaliu.jei dar galiu pakentet,as pakentesiu.veliau jis issikraustys,tai tik laiko klausimas.
Atsakyti
Vis uzeinu cia,vis paskaitineju 4u.gif

Taip pazystamas tas jausmas...
Tik va,man jis vis gryzta..tas skausmas,asaros.Praejo 5 metai,o vis dar nubega asaros.
Nesu vienisa,kuriu ateiti,bet tokiom akimirkom pradedu viskuom abejoti.Abejoti MB,abejoti savimi..

Siandien viena is tu dienu..
Atsakyti
taip jus visiskai teisios.reiketu man taip ir padaryti.bet kaip.as neturiu tam jegu.geda man uz savo silpnuma,bet negaliu.o ypac siandien.vel kalbejom.ir vel kokia as bloga zmona buvau.kad jis net pasieskojo kitos.taip sunku klausytis kaltinimu.kad ir yra dalis tiesos,as ta pripazystu.bet kaip toj dainoj,nerastavajutsa liubia....bet matyt tos meiles nebuvo,nes kazkodel as myliu ji ir po viso sito kas atsitiko.kodel jei taip pasielgtu moteris ji butu k....paskutine vyru akyse.juk jo kaltinimai man vienokie,kitose seimose kad ir nieko atrodo netruksta-visvien vyrui isejus pas kita ir vel kaltinama moteris.kodel jie viska suvercia ant musu.negi mes esam tokios negeros kad mus palieka... cray.gif
Atsakyti