Nemanau, kad galima vėl būt laimingiem po tokių įvykių, nes vistiek išlieka pastovus nerimas, baimė vėl tą patį patirti...
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 15:45)
Nemanau, kad galima vėl būt laimingiem po tokių įvykių, nes vistiek išlieka pastovus nerimas, baimė vėl tą patį patirti...
Antras kartas parodytu, kad tai jau ne atsitiktinumas, o sistema. Palikciau vyra ta pacia minute, be to, ir moraliskai jau buciau pasiruosusi, nebutu tokio smugio kaip pirma karta.
Zinoma, nelengva istrinti tai, kas buvo. Bet tikiu, kad viena diena tie prisiminimai nebekels skausmo.
Antrą kartą būtų taip pat skaudu kaip ir pirmą, gal netgi skaudžiau. Esu praeityje palikta 2 kartus to paties, patikėkit, skausmas padidėja, nes supranti, kad suklydai susitaikius ir kad santykių pabaiga jau aiški... Tokiu atveju, iš vyro pusės turi būti labai labai didelis noras susitaikyt ir taisyt savo klaidas.
QUOTE(pienes-pukas @ 2010 12 03, 15:40)
Pati dabar isgyvenu toki pavyzdi
Dabar visa problema - manyje, sugebeti pamirsti tai, kas buvo. Taciau is tiesu tie menesiai labai skausmingu budu dave daug naudos, kitaip sudeliojo svarbius ir nesvarbius dalykus. As ir pati pasikeiciau, supratau, kur dariau klaidu, be to, tam tikra prasme issivadavau is moralines priklausomybes nuo vyro, tuo paciu tapdama jam idomesne.

matot.. kai pagyvensit ir jis tikrai antrą kartą nepadarys to paties ( to ir linkiu, žinoma), tada galėsit sakyti kad taip būna.. tai išimtys, patikėkit manim..

QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 15:00)
...........palikusios buvusius praeityje ir besistengiančios tvarkytis gyvenimą be jų, ir ką bent jau aš, esu dabar labai laiminga su naujuoju draugu 

Na tarkim po kokio pusmecio jam susisuks makaulei ,supras ,kad nori taves ir vaiku - kad nori grizt....abejoju ar noresi ji atgal priimt

Papildyta:
nerimas , o dar reikia tvirtos valios neppapriekaistaut susipykus ( pvz - tu toks buvai ir anoks, palikai , su kita taramtaram ir t.t )
as nezinau , reiktu daug valios ir pastangu ,kad buvusi ex atgal priimciau .... nezinau ,nezinau

QUOTE(pienes-pukas @ 2010 12 03, 15:52)
Zinoma, nelengva istrinti tai, kas buvo. Bet tikiu, kad viena diena tie prisiminimai nebekels skausmo.
Jei tiki ,tai taip ir bus

QUOTE(wit @ 2010 12 03, 14:17)
dieve mano kaip žema...
zema,manau kad zemiausia kas yra padaryta padare jis.o mano mama paprasciausiai nezinodama kaip man padeti ir matydama mano skausma,emesi gal ir nepaties geriausio reikalo.as jos uz tai irgi nepagyriau.nebuciau pati to padariusi.kodel mes turim jaustis ,kaip tu sakai,zemai,juk tai ju kalte.jie yra zemiau musu uz tai ka padare.

o be to ne as sugalvojau ntai ka padare mano mama.taip ji pagyvenusi moteris,kuri sugalvojo sioki toki poksta.as jam apie tai pasakiau kai tik suzinojau.nenoriu kad galvotu kad tai as.dar karta sakau as turiu kitokiu koziriu savo rannkose,tik zinau kad tai butu ir ju pabaiga ir mano irgi.nes net jei ir nebutu su ja po to su manim jau tikrai gyvenime nebebutu.
tai vat.o zemint as ja ir zeminsiu.nes tokios daugiau nieko ir nevertos,kurios zino ka ir kaip daryt kad vyrai is proto eitu,ir nereikia man sakyt,lankiausi pas ne viena psichologa,jie visi man sako ta pati,kad tai ka kartais duoda vyrui ,ar moteriai seksas po tiek metu santuokoje-jiems atrodo geriau mirt negu jo atsisakyt.taip kad nereikia.jai jau paskutis sansas 36 metai,vaiku ner,seimos nera.trai pasistengusi ji bando ji priristi kuo sugeba.savo ......ir atleiskit,bet as nesutikau ir nesutiksiu su ta nuomone kad vyra reikia atiduot,ir dar laimes palinketi.darykit tai jus,drasuoles,o as kankinsiuos ir lauksiu,laikas parodys ar as teisi an ne.
tai vat.o zemint as ja ir zeminsiu.nes tokios daugiau nieko ir nevertos,kurios zino ka ir kaip daryt kad vyrai is proto eitu,ir nereikia man sakyt,lankiausi pas ne viena psichologa,jie visi man sako ta pati,kad tai ka kartais duoda vyrui ,ar moteriai seksas po tiek metu santuokoje-jiems atrodo geriau mirt negu jo atsisakyt.taip kad nereikia.jai jau paskutis sansas 36 metai,vaiku ner,seimos nera.trai pasistengusi ji bando ji priristi kuo sugeba.savo ......ir atleiskit,bet as nesutikau ir nesutiksiu su ta nuomone kad vyra reikia atiduot,ir dar laimes palinketi.darykit tai jus,drasuoles,o as kankinsiuos ir lauksiu,laikas parodys ar as teisi an ne.
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 03, 17:06)
o be to ne as sugalvojau ntai ka padare mano mama.taip ji pagyvenusi moteris,kuri sugalvojo sioki toki poksta.as jam apie tai pasakiau kai tik suzinojau.nenoriu kad galvotu kad tai as.dar karta sakau as turiu kitokiu koziriu savo rannkose,tik zinau kad tai butu ir ju pabaiga ir mano irgi.nes net jei ir nebutu su ja po to su manim jau tikrai gyvenime nebebutu.
jūs taip blogai apie vyrą galvojate? kad jį gali nusivest bet kuri kuri duos geresnį seksą ar dar kažką? tai jei šitaip, tai jei jis ir grįš pas jus tai turbūt neilgam? iki sekančios mūzos? ką reiškia atiduot neatiduot? jūs manote kad jis kaip koks daiktas dėl kurio pešasi dvi moteriškės? o jo nuomonė kur?
nepagalvojate kad jei jam rūpėtų tik seksas, jis būtų tyliai pasidulkinęs ir kaip niekur nieko grįžęs namo?
jūs teigiate kad jį mylite bet aš pasakyčiau kad jūs jo nekenčiate...
aš suprantu kad jums ir sunku ir skaudu bet šitaip žemintis...
Sluotaplius eina i kita lygi..neapykanta visiems
normalu.. as jos vietoj dar nika pasikeisciau,sluota buti uzteks.. gal kokia zvaigzde pradek buti

taigi,labai smaikstu.sneku apie tai ka sako profesionalus psichologai.kad jei vyrui to truko,tai gaves ir dar neseip sau o is zvaigzdes,turincios matyt nemaza patyrima toj srity.ka jau man lygintis,namu seimininkei.nesvarbu koks bebutu mano nikas.as ji myliu.nera tam abejoniu,nes jei nemyleciau man butu dzin,kaip jau ir toms kur viskas jau praejo.as tik zinau kaip yra,vyrai kaip mazi vaikai,tik su vaikais lengviau,nes jie dar pasiduoda auklejimui.zinau daug istoriju ,gyvenimisku,daug esu maciusi kaip vyrai panasiai elgiasi.visada apie tai kalbedavomes-ka jie galvoja sau,juk anksciau ar veliau praeina ta aistra,netrunka gi ji visa gyvenima-jei ir trunka tai buna labai retais atvejais.
o zvaigzde as tapsiu.pasistengsiu.ne zurnalu virseliuose,tai bent sau ir seimai.susireguliuosiu savo isvaizda,pasipuosiu.pasiskaitysiu literaturos,ir busiu namiskiams tikra zvaigzde
o zvaigzde as tapsiu.pasistengsiu.ne zurnalu virseliuose,tai bent sau ir seimai.susireguliuosiu savo isvaizda,pasipuosiu.pasiskaitysiu literaturos,ir busiu namiskiams tikra zvaigzde

QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 03, 17:56)
taigi,labai smaikstu.sneku apie tai ka sako profesionalus psichologai.kad jei vyrui to truko,tai gaves ir dar neseip sau o is zvaigzdes,turincios matyt nemaza patyrima toj srity.ka jau man lygintis,namu seimininkei.nesvarbu koks bebutu mano nikas.as ji myliu.nera tam abejoniu,nes jei nemyleciau man butu dzin,kaip jau ir toms kur viskas jau praejo.as tik zinau kaip yra,vyrai kaip mazi vaikai,tik su vaikais lengviau,nes jie dar pasiduoda auklejimui.zinau daug istoriju ,gyvenimisku,daug esu maciusi kaip vyrai panasiai elgiasi.visada apie tai kalbedavomes-ka jie galvoja sau,juk anksciau ar veliau praeina ta aistra,netrunka gi ji visa gyvenima-jei ir trunka tai buna labai retais atvejais.

va nuo to ir pradėkit. jau šiandien