Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 15:57)
Antrą kartą būtų taip pat skaudu kaip ir pirmą, gal netgi skaudžiau. Esu praeityje palikta 2 kartus to paties, patikėkit, skausmas padidėja, nes supranti, kad suklydai susitaikius ir kad santykių pabaiga jau aiški... Tokiu atveju, iš vyro pusės turi būti labai labai didelis noras susitaikyt ir taisyt savo klaidas.

Gal ir keista, bet tvirtai tikiu, kad antro karto nebus, nes maciau, kaip kankinosi ir blaskesi vyras. Manau, kad per savo medaus menesi su meiliuze jis patyre daugiau sielvarto negu dziaugsmo. Viena, ko bijau, tai tos moteriskes. Tokio protingo ir rafinuoto spaudimo, kuri ji dare vyrui, noredama mus isskirti, ir tokio teroro, ju santykiams pasibaigus, negalejau net isivaizduoti. Na, bent jau parode savo tikraji veida.
Atsakyti
taigi ,ne vienai man atrodo kad tos meiluzes sugeba juos apgaubt tokiu demesiu,kad jie ne nesusigaudo kas vyksta.aisku kad jis nuklydo,bet ir tai jo noras buvo tik pasi....na oji pasistenge kad tai nesibaigtu.aisku jei jam nepatiktu tai ir nebutu nieko daugiau.nenoriu vel kartotis.pasibaigs ir jam,kai atsisotins,kai prades pastebet kad jos s... rozem nekvepia.pikta nes nemanau kad to nusipelniau.nenusipelniau niekieno priekaistu.jei ir kazka ne taip dariau,gyvenau.manau dar ne priezastis nustoti myleti.nes dar rugsejo antroj pusej man rase kaip mane myli ir pan.o cia jau lapkricio pradzioj,viskas,nemyliu.visiems jis atrodo labai keistas.ir nereikia man sakyt kad as jo nekenciu.as myliu ji ir man rupi,kaip jis.ir pan.pikta nes normallu kad man pikta,ar jus manote kitaip.
Atsakyti
Aha, raganos apsuko silpnavaliams vyrams galvas, užbūrė, vargšai...

Gal žiūrit serialą per TV3, kaip tik dabar rodo, ten ir panaši situacija, užbūrė vargšelį ragana ir niekaip negali pas draugę mylimą grįšti..

Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 18:53)

Gal žiūrit serialą per TV3, kaip tik dabar rodo, ten ir panaši situacija, užbūrė vargšelį ragana ir niekaip negali pas draugę mylimą grįšti..

gal žmogui taip lengviau save apgaudinėti? kad ne vyras čia visai kaltas,o va ta, rupūžė jį užbūrė...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 03, 17:59)
gal žmogui taip lengviau save apgaudinėti?

aisku,nenorima suvokti, kad vyras gali pamilti kita.. nebe mane.. doh.gif bet ta saviapgaule praeina su laiku..kaip ir viskas kita..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 12 03, 19:11)
aisku,nenorima suvokti, kad vyras gali pamilti kita.. nebe mane..  doh.gif bet ta saviapgaule praeina su laiku..kaip ir viskas kita..

Kai vyras tikrai pamilsta, jis ir iseina, ir nebesako zmonai, kad ja myli. Bent as taip manau.
Na, ir tik nesakykite, kad tos moteriskes, kurios gulasi i lova su vedusiais vyrais, dar nespejusios suzinoti jo vardo, yra niekuo detos. Jos zino, ka daro, ypac jei jau yra isaugusios is paauglisko amziaus.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 18:53)

muilo operu neziuriu,sneku is gyvenimiskos patirties ir tik is jos.
Papildyta:
jie savotiskai vargsai,nes blaskosi.maniskis gryzes kartu su manim verke,kad nori but ir su mumis,bet ir ta labai gera.jis neuzburtas,tik susimaise viskas viduj.paduok zmogui kasdien karbonadus,o paskui paduok avizine kose,kai zino kad galetu gaut karbonada ,avizines koses nebesinori.o tai butent ka as norejau pasakyt.kas islipo vyras is kasdienybes su ja taip smagu pasirode,kad ir nenori gryzt nes teks gyvent nuobodesni gyvenima,rupintis vaikais,seima.o cia ji nepriklausoma,neturi jokiu isipareigojimu,taip kad as manau kad daugumas mane supras,ir neteis.o tos kur teis.tegu.man jau nera baisiau to kas man atsitiko gyvenime.ir priestaringa nuomone manes nezeidzia.kiekviena gi turim savaja.tik manau kad as sakau taip kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2010 12 03, 13:52)
Antras kartas parodytu, kad tai jau ne atsitiktinumas, o sistema. Palikciau vyra ta pacia minute, be to, ir moraliskai jau buciau pasiruosusi, nebutu tokio smugio kaip pirma karta. Zinoma, nelengva istrinti tai, kas buvo. Bet tikiu, kad viena diena tie prisiminimai nebekels skausmo.

Meluojat. Tik neaišku - mums, ar pati sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 03, 17:58)
va nuo to ir pradėkit. jau šiandien smile.gif ir kai tokia tapsite -suprasite kad nafik jums toks vyras reikalingas. rasite tokį kuriam būsite reikalinga visokia ir būsit vienintelė .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O as jau nebegaleciau jo priimt ,zinodama, kad miegojo su kita .... nzn kodel , bet ne.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2010 12 03, 17:59)
Gal ir keista, bet tvirtai tikiu, kad antro karto nebus, nes maciau, kaip kankinosi ir blaskesi vyras. Manau, kad per savo medaus menesi su meiliuze jis patyre daugiau sielvarto negu dziaugsmo. Viena, ko bijau, tai tos moteriskes. Tokio protingo ir rafinuoto spaudimo, kuri ji dare vyrui, noredama mus isskirti, ir tokio teroro, ju santykiams pasibaigus, negalejau net isivaizduoti. Na, bent jau parode savo tikraji veida.

Džiaugiuosi, kad išsaugojot santuoką net tokiomis aplinkybėmis.
Vis dėlto manau, bandyti antrą kartą verta. Bet esminis dalykas yra tame, ar sugebi iš tikrųjų atleisti. Jei tas atleidimas tik apsimestinis, o širdis kunkuliuoja pykčiu, nieko nebus.
Atsakyti
sluotaplius , nesiteisinkite toms, kurios bando jus teisti.. juk nervų dabar pakanka ir be aiškinimosi kitiems, ar ne?
Ateikite čia ir rašykite, kai norite išsilieti... visada sulauksite palaikymo.. ir negaiškite laiko bandydama paaiškinti kaip jaučiatės, kodėl taip ar anaip elgiatės, nes ne visi tai nori suprasti ir supras... vistiek atsiras tokių, kurie jus teis..
O šiaip stiprybės jums, laikykitės.. viskam tereikia laiko.. bent jau man tik laikas padeda... na dar mokslai, darbas ir kitokia veikla, kuri neleidžia sėdėti ir galvoti apie praeitį, tiesiog judu į priekį galvodama apie save ir savo ateitį... Siūlau ir jums paieškoti širdžiai mielos veiklos, kuri padėtų mintis nukreipti kitur.. gal patinka rankdarbiai? gal patinka kuri nors sporto šaka? gal patinka rašyti eiles? juk veiklos galima susigalvoti bet kokios, o ji tikrai puiki terapija sužeistai širdžiai..
Atsakyti
aciu labai.istiesu,perdaug sureagavau ,kaip visad pradejau teisintis.bandau kazkuom uzsiimti.galvoju ieskotis darbo.tvarkausi,perstatineju kambari.trumpam tai padeda uzsimirsti...sunkiausia nuvezus vaikus-many lieka taip tuscia.ir vakarais....bet,kaip kazkas sake-gyvas duoben nesulysi.tiek mazai laiko kai jo nera...sunku ,bet kai ne taves priklauso...tenka tik kenteti
Atsakyti