Man keista, kad ne kurios čia rašančios yra tikrosios tiesos žinotojos, išmintingosios teisėjos, tikrosios lietuvės, druskos ant žaizdos pylėjos, kitų pašiepėjos ir tikrųjų veidų atskleidėjos...
Paskaičius dalį komentarų panašu, kad toms mano apibūdintoms visai širdis neskauda arba karti patirtis nublanko.
Aš - už nuomonių laisvę ir įvairovę. Tačiau taip pat ir už išmintingą patylėjimą, kai reikia. Kad ir ta pykčio stadija ar garsūs sužeistos širdies pasvarstymai (reikia prisiminti, kad pyktis natūrali stadija šioje situacijoje, skirtingi temperamentai lemia, kad gal nevienodai ją išgyvename). Juk tam čia ta tema ir skirta. Ko dabar reikia išsidirbinėti? Gal taip atbaidot nuo šitos temos tas, kurioms šiuo metu reikia pagalbos, reikia pasiguosti...
Šluotaplius, palaikau tave. Tavo mama pasielgė savotiškai, tačiau turiu prisipažinti, kad širdies gilumoje ją palaikau.
Man, savu laiku, labai padėjo atmerkt akis tas druskos pylimas ant žaizdos. Esu labai dėkinga savo draugėm ir šeimai, kad man tokiu būdu atvėrė akis...
QUOTE(Terezza @ 2010 12 03, 20:27)
Parasysiu po antro karto, jei jis bus

Papildyta:
QUOTE(adelė @ 2010 12 03, 21:32)
Džiaugiuosi, kad išsaugojot santuoką net tokiomis aplinkybėmis.
Vis dėlto manau, bandyti antrą kartą verta. Bet esminis dalykas yra tame, ar sugebi iš tikrųjų atleisti. Jei tas atleidimas tik apsimestinis, o širdis kunkuliuoja pykčiu, nieko nebus.
Vis dėlto manau, bandyti antrą kartą verta. Bet esminis dalykas yra tame, ar sugebi iš tikrųjų atleisti. Jei tas atleidimas tik apsimestinis, o širdis kunkuliuoja pykčiu, nieko nebus.
Suprasti - reiskia atleisti. Zinau, kad esu neteisi, bet pykciu kunkuliuoju ne ant vyro, o ant jo buvusios meiluzes. Ja irgi buciau galejusi meginti suprasti, bet tik iki tol, kol pradejo savo atakas, kai vyras ja paliko.
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 03, 23:12)
Man, savu laiku, labai padėjo atmerkt akis tas druskos pylimas ant žaizdos. Esu labai dėkinga savo draugėm ir šeimai, kad man tokiu būdu atvėrė akis...
va butent.
naktis.kodel.kas atsitiko.
na gal kitoms ir padeda druskos pylimas ant zaizdos,atsimerkia.man ne.sakoma kas tinka visiems netinka niekam.as esu tokioj stadijoj kad jauciu tik laikas mane pagydys.o jis taip letai slenka.o ypac kai karu esu su musu meiles vaisiais...
na o kas del to kad jis miegojo su kita-laikas parodys.jei jis sugryztu ir jaustu kalte del to kas nutiko,tai manau kad ir elgtusi taip kad ji priimciau-saziningai.jei ne nekazin kas ir gautusi.atleist galeciau,gyvent su tuo nezinau,tik zinau kad labai noreciau pabandyti.ir man visai nesvarbu,kad tai zema ar dar kas nors.nezema myleti.plius yra vaikai.jiems reikalinga visaverte seima.jei as turiu kentet kad myliu ir jis nori iseiti,tai kodel neapvertus visko aukstyn kojom-kodel jam nepasiaukojus.o be to visiskai isitikinusi kad kaip moteris as ji tikrai dar traukiu,likes stipraus prisirisimo jausmas.kodel turiu aukotis as,tegul jis aukojas.juk tai jis nusikalto musu atzvilgiu-o ne mes jo.aisku prasides manes linciavimas po siu zodziu
bet dzin.perdaug mes suteikiame vyrams kad jie paskui nezino kaip ir issidirbineti,ar ne
na gal kitoms ir padeda druskos pylimas ant zaizdos,atsimerkia.man ne.sakoma kas tinka visiems netinka niekam.as esu tokioj stadijoj kad jauciu tik laikas mane pagydys.o jis taip letai slenka.o ypac kai karu esu su musu meiles vaisiais...

sluotaplius , kazkodel man atrodo taviskis bandys sugrizt i tavo gyvenima...
o del dabartines savijautos - taip visa uzgydis laikas , praeis laiko , metai - kiti ..... viskas kitaip atrodys
galbut pati nebenoresi su ex gyvent
kaip bebutu palaikau tave.....
o del dabartines savijautos - taip visa uzgydis laikas , praeis laiko , metai - kiti ..... viskas kitaip atrodys

aciu labai.norisi tuom tiketi.sapnuoju ji.aisku ko bijai ar ko nori visada mus aplanko per sapnus
gaila kad nesugebejau jo itikint kad to gyvenime jam neuzteks.juk prieis prie tokio pat gyvenimo kaip ir su manim.aisku zinodamas kad jokia kita ,tik as galejau iskentet viska ko kitai net nepasiulytu.dabar sau sakau-nekentesiu ir nelauksiu nieko.reikia dabar -darau tai dabar.nebent aplinkybes bent trumpam sustabdo .bet nebekentesiu.man reikia rubu-drasiai eisiu ir pirksiu.geru firminiu apatiniu-irgi.juk visa laika taupiau savo saskaita.ir ko sulaukiau.ar bent padekojo kad neislaidavau.anaiptol,paliko mane del tokios kuri galbut galejau but jei ne per perdetas rupestingumas kad neisleist perdaug.ir jei jis tikis kad gales ja islaikyt-greitai pajus kaip slysta pinigeliai,nes jai pripratusiai rupintis tik savimi neuzteks to ka as sau leidavau-is turgaus,is antru ranku ir pan,ar kuo pigiau.taip as sutinku ,reikejo anksciau apie tai pagalvoti.bet kai myli zmogu,nedarai taip kad del to priekaistautu ir jei situacija reikalauja-taupai.
nezinau ar praejus metams,dviems as ji priimciau.i sita klausima neturiu dabar atsakymo.zinau kaip yra dabar.ieskosiu darbo,po nauju.aciu dievui esu ne viena su mazais vaikais.turiu galimybe darbintis.lengva nebus-visgi 10 metu svetur....labai noriu susirasti draugu.nes kurie isliko gyvena toliau,us 100 ir daugiau km.noriu kazkuom uzsiimti,bet vienai nedrasu.gal parasysiu i kita skyreli,gal i sporto kluba ar pan.noriu patobulint savo linijas.noriu pati sau buti grazi.
ir nors ir neaiski padetis-vistiek kol kas laukiu....
gaila kad nesugebejau jo itikint kad to gyvenime jam neuzteks.juk prieis prie tokio pat gyvenimo kaip ir su manim.aisku zinodamas kad jokia kita ,tik as galejau iskentet viska ko kitai net nepasiulytu.dabar sau sakau-nekentesiu ir nelauksiu nieko.reikia dabar -darau tai dabar.nebent aplinkybes bent trumpam sustabdo .bet nebekentesiu.man reikia rubu-drasiai eisiu ir pirksiu.geru firminiu apatiniu-irgi.juk visa laika taupiau savo saskaita.ir ko sulaukiau.ar bent padekojo kad neislaidavau.anaiptol,paliko mane del tokios kuri galbut galejau but jei ne per perdetas rupestingumas kad neisleist perdaug.ir jei jis tikis kad gales ja islaikyt-greitai pajus kaip slysta pinigeliai,nes jai pripratusiai rupintis tik savimi neuzteks to ka as sau leidavau-is turgaus,is antru ranku ir pan,ar kuo pigiau.taip as sutinku ,reikejo anksciau apie tai pagalvoti.bet kai myli zmogu,nedarai taip kad del to priekaistautu ir jei situacija reikalauja-taupai.
nezinau ar praejus metams,dviems as ji priimciau.i sita klausima neturiu dabar atsakymo.zinau kaip yra dabar.ieskosiu darbo,po nauju.aciu dievui esu ne viena su mazais vaikais.turiu galimybe darbintis.lengva nebus-visgi 10 metu svetur....labai noriu susirasti draugu.nes kurie isliko gyvena toliau,us 100 ir daugiau km.noriu kazkuom uzsiimti,bet vienai nedrasu.gal parasysiu i kita skyreli,gal i sporto kluba ar pan.noriu patobulint savo linijas.noriu pati sau buti grazi.
ir nors ir neaiski padetis-vistiek kol kas laukiu....
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 19:08)
na o kas del to kad jis miegojo su kita-laikas parodys.jei jis sugryztu ir jaustu kalte del to kas nutiko,tai manau kad ir elgtusi taip kad ji priimciau-saziningai.jei ne nekazin kas ir gautusi.atleist galeciau,gyvent su tuo nezinau,tik zinau kad labai noreciau pabandyti.ir man visai nesvarbu,kad tai zema ar dar kas nors.nezema myleti.plius yra vaikai.jiems reikalinga visaverte seima.jei as turiu kentet kad myliu ir jis nori iseiti,tai kodel neapvertus visko aukstyn kojom-kodel jam nepasiaukojus.o be to visiskai isitikinusi kad kaip moteris as ji tikrai dar traukiu,likes stipraus prisirisimo jausmas.kodel turiu aukotis as,tegul jis aukojas.juk tai jis nusikalto musu atzvilgiu-o ne mes jo.aisku prasides manes linciavimas po siu zodziu
bet dzin.perdaug mes suteikiame vyrams kad jie paskui nezino kaip ir issidirbineti,ar ne

tai kalbi lyg jis noretu gryzti, lyg noretu taikytis ir sliauzotu paskui tave, bet kiek suprantu taip nera ir cia tik tavo pasvarstymai

QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 04, 18:08)
na o kas del to kad jis miegojo su kita-laikas parodys.jei jis sugryztu ir jaustu kalte del to kas nutiko,tai manau kad ir elgtusi taip kad ji priimciau-saziningai.jei ne nekazin kas ir gautusi.atleist galeciau,gyvent su tuo nezinau,tik zinau kad labai noreciau pabandyti.ir man visai nesvarbu,kad tai zema ar dar kas nors.nezema myleti.plius yra vaikai.jiems reikalinga visaverte seima.

na visoje šitoje š... situacijoje man atsivėrė akys ta prasme, kad pamačiau save iš šono, supratau, kad aš pati prie to jį privedžiau. dėl to esu ne mažiau kalta nei jis. tiesiog visąlaik reikalavau, ėmiau, įsivaizdavau esanti vienintelė ir nepakartojama. tiesiog vieną dieną jam tai pabodo...o čia dar pasitaikė kita.
tad atleisti man nebūtų sudėtinga. tuo labiau, kad apskritai šeima man didžiausia vertybė. atleisti vardan šeimos man nebūtų žema. žema man būtų drąskytis, skambinėti meilužei, visaip kontroliuoti vyrą.
man tai neįkainojama gyvenimo pamoka. aišku, norėčiau, kad ji baigtųsi laimingai.
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 04, 19:57)
tai kalbi lyg jis noretu gryzti, lyg noretu taikytis ir sliauzotu paskui tave, bet kiek suprantu taip nera ir cia tik tavo pasvarstymai
o jei jis net nesiprasys pas tave? ir toliau galvosi kad bet kada priimtum ji atgal is kitos moters lovos? o kaip vaikai? ar jie matydami tevus, kurie nieko enjaucia, kurie gyvena kartu tik tam kad gyventu, butu laimingesni nei pvz matydami viena mama, kuri visa svyti, yra laiminga ir kartu juokiasi su jais?

o kai buvo planuojami vaikai,tai liuks,dabar nereikia,ar ne.juk kai jie buvo planuojami,buvo planuojama kartu juos ir uzauginti.kazin ar kas paklause,nori tu ju jei teks auginti vienai.manau kad ne,tai kodel dabar man vienai visa tai reikia sukrauti,jei jau ememes tokios atsakomybes tai ja reikia abiem ir palaikyti.matydami mama besisypsancia.o tetis kur pas ******* belakstantis,ir ateinantis aplankyt.tokio neskaitau tevu.jei jo nera kasdien su vaikais,dalyvaujantis ju kasdieniniam gyvenime-ar cia skaitosi tevas.nemanau.reproduktorius taip-tevas tas kur uzaugina,o ne kuris kai nepamirsta aplanko,nuperka ciupaciupsu.jei nores matyt vaikus tures pasirinkti.