Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

Vyro idealizavimas ir savęs menkinimas ir tiek. Jau aš buvau pakvaišus iš meilės, bet kai sužinojau apie kitą, man taip koktu ir šlykštu buvo, negalėjau nei pagalvot apie apkabinimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 21, 23:36)
taip sutinku,galbut kazkas musu laukia ateity.nemazai rasanciu issiskiria po draugystes,na vedybu metu.kaip gyvent toms kurios turi vaikus ir kai jau ne niolikos ir net ne dvidesimt metes.juk nelengva save leoint esant mama,ypac jei teks atstot ir teti ir mama.kaip tai padaryti as nezinau.ar daug atrasi tokiu vyru kurie i tave atkreips demesi kad tu su 2 vaikais.yra tokiu,bet vienetai.

taip, milijonai zmoniu visame pasaulyje skiriasi. Ir gyvena toliau, nes gyvenimas skyrybomis nesibaigia. pagalvokit kiek metu jums darreikes gyventi? na, bent jau 50, o gali tekti ir ilgiau... ir sitiek metu buti su tuo, kuriam nerupi? kuris taves nemyli? baisu...
taip, vyru, kurie pasiryztu auginti svetimus vaikus ne tiek jau ir daug. Bet, sakykite, kiek jums ju reikia?????
Atsakyti
Akimirka as jo nuosirdziai nekenciu, ta akimirka man skaudu iki begalybes, ta akimirka as jauciuosi silpna, galeciau isverkti vandenyna asaru, bet negaliu, nes zinau, kad as stipri, kad as viska istversiu, kad tai ne pasaulio pabaiga ir tai tik laiko klausimas.
Atsakyti
skaitau sita skyreli ir galvoju, ar isvis yra vyru kurie myli, man atrodo, kad jie visi ispudzio vergai, kaip drugeliai nuo ziedelio ant ziedelio.

Keista bet viso to turi buti saknys, auklejimo spragos, kazkas turi buti, kodel tai veikia tarsi kodas. Manau jie taip elgiasi nes jiems leidziama taip elgtis, nes moterys nera vieningos. Kodel vyrai taip solidariai gina savo vyriskaji prada ir tuo didziuojasi, pasitiki savim,nesvarbu kaip atrodo.
galbut del to, kad moterys nevieningos, gyvena tik jausmais, vengia elgtis taip pat kaip ir vyrai, galbut rolleyes.gif
kodel tik vyrai taso moteris, zemina, o moterys kovoja del ju kaip pamisusios, kodel ? kodel neatsuka nugaros, tiesiog nepastato i vieta. Bet kita vertus atsiras kita kuri visada priims ji isskestom rankom, juk suprask visos nori silumos, nes nesusimastydamos, kad jos visada gali ir pacios atsidurti kitoje barikadu puseje.

matyt moters pradas skirtas tapti auka, gal ...o vyrai tuo naudojasi.Kita vertuis pasaulis pastatytas taip, kad vyrai nenesa atsakomybes, va nemyliu ir viskas galiu iseit, viskas sutvarkyta taip kad moteris negaletu apsieti be vyro, deje, bet tiesa.

Speju kad mums moterims truksta stiprybes, lengvabudiskumo, atsakomojo kircio ir pagaliau spjauti i tas tuscias vyriskas sirdis. Neprisiimti atsakomybes uz kaikuriuos veiksmus.

Galbut mane kritikuosit, bet manau, kad nereikia verkti del tu, kieno sirdys tuscios, verciau myleti save, bet taip kad net nekiltu noras likti auka, kirsti taipk kad jiems iki kaiusiniu nuvilnytu, gal neparodys, bet jiems skaudes, nes izeidus vyro savigalba, pataikai tiesiai ten kur reikia.

Sekmes visosm, Svajokite taipk kad svajones neduztu, nesvajokite apie vyrus, svajokite sau ir apie save 4u.gif Imkite is gyvenimo tai ka duoda ir dar daugiau ir visada eikit pirmyn. o jai kartais nesigautu, tiesiog pabekite ten, kur galesite prikaupti jegu ir vel eikite pirmyn ir nebijokite begti, kartais tai pats geriausias vaistas. smile.gif
Atsakyti
taigi,nenorejau kad nuskambetu taip kad vargsas vyras nukentejes nuo savo zmonos.tik sakau kad buvo ir mano kaltes dalis santykiu netobulume.aisku tai nepriezastis taip iseiti.o meiluzei paskambinau budama isiutusi.nesiruosiau as su ja bendraut.jai jis irgi melavo.aisku dabar zinodama tiesa ji nepasitrauke.teisingai sake anksciau rasiusi mergina-nera tarp musu moteru jokio solidarumo.vyrai viens kita dengia ir uzstoja,o mes kazko tai apie kita nepagalvojame.kad jei atsidurtu mano vietoj jo meiluze turbut isviso numirtu.bet apie kita nepagalvoja.neturim mes isismonine svarbiausios taisykles kad-nedaryk to kitam ko nenoretum kad padarytu tau.o julk taip svarbu
ir nereikia sakyt kad as saves nemyliu.myliu save,myliu vaikus ir myliu ji.o jei ir leidziu kad jis visdar salia tai del to kad neplanuoju jo taip lenvai prarasti.daug moteru po daugelio metu po skyrybu pripazysta kad nepadare visko kas buvo imanoma kad issaugotu seima.kitos aisku nusivylusios net to ir nebenorejo.o as noriu but rami kad padariau viska kas imanoma.
nenoriu galvot kad nepavyks,man turi pavykt.ne .as nesiruosiu gulet jam po kojomis,kad tik tik neiseitu.tegu eina,tegu pats isitikina kad viskas pasikartos,ir jei as nesutiksiu kito zmogaus as galbut netgi ji priimsiu atgal.rasau galbut,nes nezinau kas bus rytoj,ka jau kalbet apie nezinoma aqteiti.taip kad merginos,bandysiu netradiciskai susigrazinti savo gyvenima...
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2010 11 22, 21:04)
nesuprantu, nors tu ką, kodėl taip reikalingas vyras, kuris nusprendė išeiti? suprantu, kad be proto sunku. bet kuo greičiau paleisit tuos "blogiečius", tuo lengviau gyvent bus. negi nenorit pačios sau suteikt galimybę sutikt kitą žmogų?
mane pačia paliko dėl kitos. ir gerbiu jį, kad iškart pasakė viską, kad neapgaudinėjo. suprantu jį kaip žmogų, taip atsitiko ir tiek. juk ir man galėjo taip atsitikt. išsiskyrėm gražiuoju, nevengiam vienas kito ir gatvėj į kitą pusę nebėgam. ką, man pykt ant žmogaus už tai, kad jo širdy kita? čia žmogiškas jausmas.  tikiu, kad jis sąmoningai to nenorėjo. bet taip įvyko. nebandžiau jo laikyt, nebandžiau susigrąžint. užtai nereikia akių slėpt, kai jį pamatau ar kas nors ko nors paklausia. žinoma, skaudu, liūdna, bet siekti jo bet kokia kaina, nu jau ne. yra gi tų vyrų aplinkui. ir kartais vienos poros turi išsiskirti, kad susikurtų kitos, daug laimingesnės. Jis savo laimę rado, rasiu ir aš. Pirmiausia, jis man buvo draugas, geras žmogus. Ir negi žmogui, kurį mylėjau galiu linkėt būt nelaimingam? O su manim jis toks būtų. Nesigailiu nė vienos dienos su juo, išmokau labai daug iš jo, labai daug visko gražaus patyriau. Atėjo laikas jį paleist, ir paleidau. Ir manau, tai geriausia, ką galėjau padaryt.
nekeikim gi mes tų vyrų. labiau mylėkim save. tada bus lengviau mylėt ir kitus. o tai, mano supratimu, ir yra meilė - linkėt kitam laimės. net jei tą laimę kurs ir kitur. susikursim juk ir mes. tikrai.

neisivaizduoju,kaip taip lengavi,o gal nemylejai ,tik galvojai kad myli.nes jei as myliu,man net i galva netelpa kaip seip ji taip paleisti.lieka draugais tik tie kurie ir nemylejo.nepyk tokia jau mano nuomone.o ypac kai po tiek metu jau viskas sudeliota i savo vietas ir suplanuota iki senatves.tai pasakyk kaip ji gerbt ir paleist,jis juk isdave ,kaip likt draugais ,sito turbut niekad nesuprasiu
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2010 11 20, 01:19)
Siulau paskaityti sita straipsni, cia jis remtasi knyga - vyrai, kurie nekencia moteru, ir moterys kurios juos myli.. labai gera knyga thumbup.gif  man padejo daug suprasti

http://www.reginospa.../article002.htm

labai geras ir informatyvus straipsnis. Pazystu tokiu vyru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2010 11 22, 21:48)
mylėjau. ir mylėjau taip stipriai, kad supratau, jog man svarbi mylimo žmogaus laimė. net jei ji ne su manim.

Bet skaitau ir kaip keistai, kiekviena moteris bando issaiskint kaip supranta meile ir kaip pernesa issikyrima. O siaip Jus negalvojate, kad mes kiekviena unikali? Va, sluotaiplius reik gyvenime dramu, reik viso to adrenalino, jai reik dabar kovot, kazka daryt, nors gal jau per velu, o Jus sita fakta kaip suprantu ramiai priemete ir padare isvadas judate toliau gyvenimo keliu. Noreciau ir as tokia but, bet va deja... Mno issikyrimai baigdavosi barniais, pasidraskymais ir tikrai suvokus, kad psio ramiu kiek cia jau bebus smile.gif paleidimu. Gal moterys skirtingai y tokius dalykus reaguoja ir cia mylejai nemylejai ne prie ko... Kiekviena mylim savaip, viena emocionaliau, kita racionaliau...
Atsakyti
isimylejau i daug vyresni uz save, vedusi, su vaiku beveik tokio amziaus kaip as, negaliu pamirsti, nors ir nebunu su juo, bet sirdis nesirenka ka daryti, o ji is minciu ismesti niekaip negaliu, man su juo geriausia, bet jis ne man, o kaip noreciau but jo amziaus, kad salia jo buciau as, kad viskuo buciau dziaugus sus juo tik as... atrodo, kad gimiau per velai, kai jau visas pasaulis praejo rozem klotus kelius, o man beliko tik akmenimis eiti...nes su niekuo man negera, niekuo nepasitikiu, daug nusivylimu, skausmo, asaru, nevilties... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
noreciau uzsidaryti savyje ir uzsidegti, kad niekada daugiau nematyciau to ko nenoriu, bet negaliu kitaip, nes prie to pripratau, nenoriu nieko jausti, nenoriu buti savo kaily...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 22 lapkričio 2010 - 23:23
Kaip suzinoti, ar jausmas, kuri jauti yra meile? Gal tai tiesiog prisirisimas, arba baime buti vienai? Noras tureti kazka is egoizmo?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 23, 00:50)
Kaip suzinoti, ar jausmas, kuri jauti yra meile? Gal tai tiesiog prisirisimas, arba baime buti vienai? Noras tureti kazka is egoizmo?

cia su manim kalbates?
jei taip tai, as negaliu be meiles gyventi, man tiesiog gera bunant su juo ir visur mintyse mano jis buna, zmonese aplink tik ji matau, noriu sekso su juo, sypsausi jam ... kas dar...jei tik galeciau pamirsti, butu puiku, bet neistengiu.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 23, 00:59)
cia su manim kalbates?
jei taip tai, as negaliu be meiles gyventi, man tiesiog gera bunant su juo ir visur mintyse mano jis buna, zmonese aplink tik ji matau, noriu sekso su juo, sypsausi jam ... kas dar...jei tik galeciau pamirsti, butu puiku, bet neistengiu.

Nebutinai su jumis, su bet kuo, kas perskaite mano mintis...
Esu pasimetus, nes nesuprantu savo jausmu. myliu? noriu? nenoriu? nemyliu? jis ar ne jis? Apskritai, kaip zinoti ir nepadaryti klaidos?..
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 23, 01:12)

Esu pasimetus, nes nesuprantu savo jausmu. myliu? noriu? nenoriu? nemyliu? jis ar ne jis? Apskritai, kaip zinoti ir nepadaryti klaidos?..

Teks rizikuoti.. nieko taip paprasta nebuna gyvenime,ypac pasirinkimuose.. klausyk sirdies,kartais racionalius sprendimus reikia uzmirsti ir proto balsa isjungti.. sirdies pasirinkimai tikresni,bet tai neduoda jums jokiu garantiju i laiminga gyvenima.. niekas ju neduoda.. taip visi gyvena,kaip iskrenta korta mirksiukas.gif Padaryti klaida nebijok,bijoti amzinai gyventi tame "o jeigu as buciau..." bigsmile.gif
Atsakyti