Įkraunama...
Įkraunama...

KT Yasminelle

Sveikos merginos, geriu siuos kontraceptikus 6 men , bet si karta nebuvo mm per 7 dienu pertrauka, ar tai nieko blogo?? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliena: 04 birželio 2013 - 14:50
QUOTE(migliena @ 2013 06 04, 14:49)
Sveikos merginos, geriu siuos kontraceptikus 6 men , bet si karta nebuvo mm per 7 dienu pertrauka, ar tai nieko blogo?? schmoll.gif

Informaciniame lapelyje rašo taip:
Jei nebūna kraujavimo (mėnesinių)
Jei tabletes vartojote tinkamai, nevėmėte, gausiai neviduriavote, nevartojote kitų vaistų, labai mažai tikėtina, kad pastojote.
Jei mėnesinių nebuvo du kartus iš eilės, galite būti nėščia. Nedelsdama kreipkitės į gydytoją. Nepradėkite naujos pakuotės, kol gydytojas patikrins, ar nepastojote.
4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors turės patirties, todėl labai prašau patarti, kas čia galėtų būti.

Geriu yasminelle ketvirtus metus ir mėnesinės visada būna idealiai tiksliai. Tačiau prieš savaitę man operavo apendicitą ir 4 dienas leido į veną gentamiciną. Visą tą laiką įprastai gėrėjau KT. Tačiau nors pakuotė dar nepabaigta (buvo likę gerti tris tabletes), nuo vakar pradėjo tepti kol kas visai negausiomis kraujingomis išskyromis. Nors mėnesinės turėtų įprastai prasidėti ateinantį šeštadienį.

Galbūt antibiotikas gentamicinas silpnina KT poveikį ir dėl to prasidėjo nedidelis kraujavimas, o po jo turėtų sekti įprastos mėnesinės? Gal kas turite panašios patirties? Ar sekančiame cikle viskas jau turėtų būti, t.y. tikėtina, kad bus įprastai - tvarkingas ciklas?
Atsakyti
QUOTE(be_veido @ 2013 06 17, 23:31)
Galbūt antibiotikas gentamicinas silpnina KT poveikį ir dėl to prasidėjo nedidelis kraujavimas, o po jo turėtų sekti įprastos mėnesinės? Gal kas turite panašios patirties? Ar sekančiame cikle viskas jau turėtų būti, t.y. tikėtina, kad bus įprastai - tvarkingas ciklas?

Nieko nezinau apie gentamicina bet jei rasote kad tai antibiotikas tai visi antib silpnina Kt poveiki ir patariama naudoti net papildoma apsauga jei nenorite nestuke.gif . Gali buti kad del to anksciau pradejote kraujuot. Jeigu nebevartosite jokiu antib tai kitas ciklas turetu but kaip visada be jokiu tepliojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agleh @ 2013 06 19, 12:07)
Nieko nezinau apie gentamicina bet jei rasote  kad tai antibiotikas tai visi antib silpnina Kt poveiki ir patariama naudoti net papildoma apsauga jei nenorite nestuke.gif . Gali buti kad del to anksciau pradejote kraujuot. Jeigu nebevartosite jokiu antib tai kitas ciklas turetu but kaip visada be jokiu tepliojimu 4u.gif

Labai dėkoju, Agleh.
Gentamicinas yra stiprus intraveninis antibiotikas. Ačiū, kad patvirtinote mano spėliojimus, jog šis antibiotikas galėjo sukelti tepliojimą/lengvą kraujavimą nepabaigus gerti pakuotės.
nestuke.gif negresia, nes po apendicito operacijos kol kas nesinori ir dar kurį laiką, artimiausiu metu, įtariu, kad nesinorės santykių unsure.gif
Atsakyti
Labas merginos, noriu paklaust - yasminelle tai Yasmin atitikmuo ar cia du skirtingi kontraceptikai ? Nes man israse Yasmin .. Ir kt mmm man tik kt menesi I gale o man reiktu kad kt veiktu po 14 dienu.. Pas mane 21 dienos kt wink.gif ir as nezinau, galiu dabar gerti pradeti ?wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pradėti saugotis kontraceptinėmis priemonėmis. Man 23 metai. Kadangi jokių bėdų nebūdavo, o tik profilaktiniai patikrinimai tai savo ginekologės neturiu. Nuėyjau privačiai, kad mane pakonsultuotų ir išrašytų. Išrašė lindynette 20. Jas gerti pradėsiu po beveik mėnesio. Tačiau, man viduje kylą dėl jų abejonių ir kažkodėl norėtųsi vartoti yaseminelle. Gal kas nors esate susidūrę su lindinette ir galėtumėte pasidalinti patirtimi, palyginimais. ar mano dvejojimai pagrįsti. ar reikėtų vėl keliauti pas gydytoją?
Atsakyti
ar kam nors is vartojanciu atsirado ant veido (konkreciau, aplink lupas) pigmentiniu demiu?
paskaiciau, kad cia gali buti nuo KT.. g.gif
Atsakyti
Baigiau pirmaja pakuote, ir geriant visa menesi tepliojo. Tikiuosi pradejus antraja nebebus tokiu dalyku. O jei bus tai netinka man jos kiek suprantu. Taip? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, beveik menesi geriu sias KT, pradejau pirmaja menesiniu diena, taciau jos eme ir prapuole isvis, nors anksciau kai dar nevartojau KT jos budavo labai gausios. ar jums taip pat buvo pirma menesi vos tik pradejus jas gerti?
beje ar daretes kokius kraujo tyrimus po keliu menesiu ju vartojimo?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 06 29, 19:32)
ar kam nors is vartojanciu atsirado ant veido (konkreciau, aplink lupas) pigmentiniu demiu?
paskaiciau, kad cia gali buti nuo KT..  g.gif

Jei KT naudojate praktiskai tuo metu, kai zadate but ant saules, tai dar labiau paskatina pigmentiniu demiu atsiradima.
Man dermatologe, kuri dirba Grozio ir terapijosklinikoj Vilniuj sak4, kad KT vienas is salutiniu poveikiu, kad gali atsirast pigmentines demes. Tu zarau ir as apturejau, kol pagaliau baigiu isnaikint. Pirmiausia manes klause, ar nevartoju KT?..ir ka..as pasakiau, kad vartoju, tai klause, kokiu laiku jas geriate?..as gerdavau ryte, o paskui pvz prie juros einu..ir ka..blogai!..saule dar daugiau blogina su KT musu veideliui.
Taip, kad toje KT knygeleje yra parasytas vienas is salutiniu poveikiu- tai pigmentiniu demiu atsiradimas verysad.gif .
Ech..
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2013 07 15, 20:20)
Jei KT naudojate praktiskai tuo metu, kai zadate but ant saules, tai dar labiau paskatina pigmentiniu demiu atsiradima.
Man dermatologe, kuri dirba Grozio ir terapijosklinikoj Vilniuj sak4, kad KT vienas is salutiniu poveikiu, kad gali atsirast pigmentines demes. Tu zarau ir as apturejau, kol pagaliau baigiu isnaikint. Pirmiausia manes klause, ar nevartoju KT?..ir ka..as pasakiau, kad vartoju, tai klause, kokiu laiku jas geriate?..as gerdavau ryte, o paskui pvz prie juros einu..ir ka..blogai!..saule dar daugiau blogina su KT musu veideliui.
Taip, kad toje KT knygeleje yra parasytas vienas is salutiniu poveikiu- tai pigmentiniu demiu atsiradimas  verysad.gif .
Ech..

na, as geriu vakarais, 20val..
nusipirkau priemone nuo demiu, naudoti nakti, ir filtru naudojuos SPF 50, net eidama duonos.. ziuresim unsure.gif
Atsakyti