Įkraunama...
Įkraunama...

Serge Lutens parfumerija

Gervela, įspūdingas altorėlis bigsmile.gif

QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 20, 00:47)

Datura Noir man geriausiai apibūdina rusiškas žodis дурманит.

Tiesiai į 10! smile.gif Datura Noir - mano mėgstamiausi iš visų SL.
Atsakyti
Vasara 2011m. zada isleisti nauja aromata: Vitriol d'Oeillet

The upcoming (Paris exclusive, most probably) by Lutens for summer 2011 will be called Vitriol d'Oeillet
and naturally will be a carnation composition (as "oeillet" means carnation in French).
The moniker Vitriol alludes to some brilliantly wicked take as the one in Tubéreuse Criminelle

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2010 11 19, 22:28)
Datura Noir man itin atitinka savo reikšmę - durnaropė  bigsmile.gif toooks ryškus svaiginantis kvapas, kad net galva sukasi  biggrin.gif

O man tai atvirksciai- Daturos Noir pavadinimas ir pats kvapas visiskai nesidera. Tuberoze, amareto lykeris, kokosas- minkstas, visai "ne fataliskas" aromatas. Galvodama apie черный дурман isivaizduoju visiskai kitoki kvapa. tongue.gif
Atsakyti
As pritariu Amariliui, man Datura Noir taip pat visiskai ne fataliskas kvapas.
Atsakyti
tai ne fatališkas, bet kažkoks svaiginantis, dėl to jam apibūdinti tiktų tas Buckiuko žodis, jei aš teisingai jį išsiverčiau biggrin.gif
bet bazėje jie man kvepia (ypač ant odos) kaip Hermes Vanille Galante unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 22 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(Ferrari @ 2010 11 19, 09:44)
Fleurs d'Oranger
Labai ryški gėlių kompozicija. Tuberoza persipynusi su jazminu, jos tarsi kariauja, kuri stipresnė.  Kvapas šiek tiek  aliejinis. Tikrai labai gražus, bet man kiek per stiprus. Bandžiau lyginti su Mahora, tai čia ji pasaldinta vanile ir labiau išgryninta. Mahora šiltesnė ir jaukesnė,  SL daugiau šaltuma, ji gaivesnė ir  jazminas dažnai dominuoja. Čia vėl gi man tas variantas, kai karštą dieną pilnas kambarys gėlių, kai nuo jų net kiek dusina, norisi atidaryti langus.

čia mano favoritai... pamenu, kai pirmąsyk juos testavau užpraeitą vasarą, irgi pasirodė malonūs, bet kažkokie aliejingi. o kai neseniai vėl juos pauosčiau - visai kitas įspūdis. atvirkščiai - jie numuilėja (turbūt rožės nuopelnas?). o tas yra gerai biggrin.gif bendrai tai džiaugsmingi kvepalai, nėra to įprasto tuberoziško teatrališkumo ir perdėto didingumo hihihi.gif apelsinžiedžiai laimi, sukurdami "aukso vidurį" bigsmile.gif nebelieka baltų gėlių tiesmukumo. aš juos pavadinčiau oranžiniais bigsmile.gif kvepalai tiesiog patys kabinasi už nosies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 22 lapkričio 2010 - 11:15
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 19, 23:47)
Supratau, tada nepirksiu nebandžius... Nes jei VW Boudoir ant manęs sysium skleidžiasi, reiškia, galiu laukt siurprizų...

ant mano odos bazėje (!) taip "atsiskleidžia" Louve swoon.gif to tai jau nesitikėjau.
Heile, girdi? rinkis Datura Noir biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 22, 11:40)
ant mano odos bazėje (!) taip "atsiskleidžia" Louve swoon.gif to tai jau nesitikėjau.
Heile, girdi? rinkis Datura Noir biggrin.gif

Nu netikiuuuuuuu schmoll.gif
Aš bandžiau ant savęs tiek Daturą, tiek Louve. Abi skleidėsi taip, kaip joms ir priklauso, be jokių te vulgarių išsidirbinėjimų bigsmile.gif
Bet šiaip tai, po visų čia pasvarstymų jos tema, linkstu labiau link Daturos. Nors teisingiausia būtų nusipirkt abi ir baigt blaškytis vieną kartą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik atidziau siandien pasibandziau Datura Noir - dvilypius jausmus keliantis kvapas, kai kazkas patinka (aisku, tuberoza), ir kazkas keisto juose g.gif O ziurint i natas, atrodo turetu butu kazkas ypatingesnio. Tikiu, kad tai bus meile, bet gal ne is pirmo zvilgsnio.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 19, 21:42)
OHO! Super Duper. biggrin.gif
O gal kur uzsivoliojo lasiukas Bois de Violette ar Iris Silver Mist? ax.gif Du kvapai kurie labai mane domina ir as niekur negaliu rasti nors lasiuka.

praskaičiau šitą klausimą. (ne man jis ir buvo biggrin.gif )

turiu šiuos, varpelinį kibiraitį http://www.sergelute...ilver-mist.html mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 24, 18:26)
praskaičiau šitą klausimą. (ne man jis ir buvo biggrin.gif )

turiu šiuos,  varpelinį kibiraitį http://www.sergelute...ilver-mist.html  mirksiukas.gif

blink.gif rimtai turi?? Labai prasyciau pora zodziu, o poto labai prasuciau pora laseliu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 24, 18:33)
blink.gif  rimtai turi?? Labai prasyciau pora zodziu, o poto labai prasuciau pora laseliu. blush2.gif

rimčiausiai biggrin.gif
pati pati pati pradžia (pvz, vien tik įkišus nosį į kibiriuką) įtariu kad nepatiks g.gif , nes ji čia šlapoka ir žemiška/žemėta (ir panašu į tuos, kuriuos Tu turi, o aš neturiu,bet neatsimenu kurie tik pamenu kad pasirodė panašūs į Creed Love in Black biggrin.gif ) - bet tokia tik pati pradžia, t.y. tuo jie uodžiasi, kol nepatenka ant odos. Esu sunešiojusi jų gerą desėtką ml, ir myliu juos (supažindinti - no problem,sutarsime) . Jei dėl Love in Black mano jausmai kiek sumišę, ten nužalėjimas ir nukedrėjimas man kažkuo ne toks, tai šis Silver mist - tobulas!

Atsakyti