Įkraunama...
Įkraunama...

Serge Lutens parfumerija

QUOTE(Renatina @ 2010 11 24, 18:47)
rimčiausiai biggrin.gif

Ooooo. Privalau juos ismeginti. Aciu tau sirdingai. aciuks.gif Rasau i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku su jau issakyta nuomone, kad Datura Noir- labai svaiginantis kvapas. Man jis toks be proto jausmingas, kad tinkamas tik vakarui ir prie gan islaikyto (bet jokiu budu ne oficialaus garderobo).
Man tas kvapas jausmingas kaip rusiskas romansas tongue.gif toks kaip neriniuoto sijono padalkos beprotisko valso sukuryje cool.gif sakyciau, isimylejusios moters kvapas.
Siaip prisibijau tuberozu, daugelyje kvapu man jos per daug patetiskos. O va cia- suvis i pat sirdies centra. Nebeissiversiu be ju, nors zinau, kad kvepinsiuosi retai.

Neapsisprendziu del A la Nuit. Kadangi testavau kartu su Datura, tai jie man nublanko, bandysiu dar karta ne su tokia dramatiska natura.
Atsakyti
Jokios dramos A la Nuit'e. smile.gif
Po trumpo šilto lietučio sutviskusi kaitri saulė, apšviečianti jau bedžiūstantį puošnų, ryškų jazminų krūmą. Toks gyvas, šiltas ir džiaugsmingas kvapas, be padangų. bigsmile.gif
Atsakyti
Datura Noir man kvepia silkiniais kokosais, bet juose itin dideles "dramos" nerandu. Tai tie kvepalai, kuriuos traukiu, kai siltos dienos vejyje noriu uzuosti pajuri.

Is SL mano sirdziai artimiausi Louve, Daim Blonde, Arabie.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 11 24, 20:42)
Jokios dramos A la Nuit'e. smile.gif
Po trumpo šilto lietučio sutviskusi kaitri saulė, apšviečianti jau bedžiūstantį puošnų, ryškų jazminų krūmą. Toks gyvas, šiltas ir džiaugsmingas kvapas, be padangų. bigsmile.gif

jauciu, todel ir neisikirtau, kad kitas riesas kvepejo Datura, kuri uzgoze jazmina ir siaip viska aplink

QUOTE(JVana @ 2010 11 24, 21:26)
Datura Noir man kvepia silkiniais kokosais, bet juose itin dideles "dramos" nerandu. Tai tie kvepalai, kuriuos traukiu, kai siltos dienos vejyje noriu uzuosti pajuri.

gal ne drama, bet toks selsmas, sukurys man su Datura asocijuojasi. Ir siaip, Datura kvepeciau isskirtinai vakarui. Kitaip bijau kad aplinkiniams diena susisuktu smegeneles tongue.gif
Baisiai sunku su Lutensais susidelioti prioritetus, visi jie savotiski ir grazus kaip meno kuriniai
Atsakyti
labai žemai tema atsidūrė g.gif
Gris Clair kvapas asocijuojasi su karštais akmenimis saunoje užpiltais trupučiu levandų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 12 21, 11:29)
labai žemai tema atsidūrė g.gif
Gris Clair kvapas asocijuojasi su karštais akmenimis saunoje užpiltais trupučiu levandų  rolleyes.gif

Mano vyras ta kvapa gaus Kaledoms. Tikiuosi, kad krikscioniskai dalinsis su manim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 21, 15:54)
Mano vyras ta kvapa gaus Kaledoms. Tikiuosi, kad krikscioniskai dalinsis su manim  ax.gif

auksinė mintis! geležinė strategija! biggrin.gif

Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar jie jums normaliai laikosi ant odos? g.gif Nes kelis kvapus bandžiau ir pasirodė (gal), kad trumpai laikosi. Po kurio laiko jų nebejaučiau. Visai. Tai štai, ar čia tik pasirodė, ar ištiesų?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 11, 20:00)
Norėjau pasiteirauti, ar jie jums normaliai laikosi ant odos? g.gif Nes kelis kvapus bandžiau ir pasirodė (gal), kad trumpai laikosi. Po kurio laiko jų nebejaučiau. Visai. Tai štai, ar čia tik pasirodė, ar ištiesų?

Ant mano odos irgi Lutens'ai trumpai laikosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 11, 21:00)

Ant manes laikosi amzinai lotuliukas.gif Fleur d'Oranger, Datura Noir, A la Nuit, Un Lys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 11 sausio 2011 - 20:40
Jau kazkur skundziausi kad Iris Silver Mist Serge Lutens labai trumpai laikosi ant mano odos. O taip gaila. unsure.gif Labai jau jie man prie sirdies. heart.gif
Atsakyti