O man pasake,kad acetonas slapime gali buti ir nuo to,kad vakare valgiau arba ka saldaus,arba gali buti nuo vynuogiu.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 23, 22:23)
O man pasake,kad acetonas slapime gali buti ir nuo to,kad vakare valgiau arba ka saldaus,arba gali buti nuo vynuogiu. 

As vynuogiu nevalgau, taciau saldumynu neatsisakau

Pas mane taip pat rado ketonu slapime (nezinau kiek)
Tai liepe tik daugiau skysciu pagerti, nes ir pries nestumo budavau kaip kupranugaris ir dabar niekaip nesugebu isgerti net 1.5 l vandens
kita slapimo tyrima darys tik po menesio, bet taip neramu, noretusi po kokiu 2 sav pasitikrinti
Bet gal maziukui labai nepakenks mano kraujyje tie ketonai..
Ir dar noreciau issiaiksinti kokia ta pieno dieta?

kita slapimo tyrima darys tik po menesio, bet taip neramu, noretusi po kokiu 2 sav pasitikrinti

QUOTE(Linutas @ 2011 01 29, 17:28)
Pas mane taip pat rado ketonu slapime (nezinau kiek)
Tai liepe tik daugiau skysciu pagerti, nes ir pries nestumo budavau kaip kupranugaris ir dabar niekaip nesugebu isgerti net 1.5 l vandens
Bet gal maziukui labai nepakenks mano kraujyje tie ketonai..

Ketonai buna ne kraujyje, o slapime

bet kas ta pieno dieta?
nes kai pastojau pamisau del kefyro ir iki tol nelabai megdavau ledus, o dabar pasiutusiai noriu ir pieno kokteiliai pasidare tikras geris!
Tai cia galima to pieno ar kaip tik riboti ji ir jo produktus?

nes kai pastojau pamisau del kefyro ir iki tol nelabai megdavau ledus, o dabar pasiutusiai noriu ir pieno kokteiliai pasidare tikras geris!

QUOTE(Linutas @ 2011 02 01, 13:42)
bet kas ta pieno dieta?

Man tai kaip tik patare pieno dietos laikytis: pieniski kokteiliai, liesos varskes, liesu jogurtu, liesu sureliu, surio liesaus valgyti

dekui uz paaiksikinima!
Vadinasi taip ir gyvenu - pienas mano racione kiekviena diena, ko nepasakyciau apie mesa ir zuvi
Seniau zuvi labai megau, bet stai dabar per kucias vos viena gabaliuka prarijau
Zodziu organizmui neisakysi, jei jau ko nenori, per leika nesukisi

Vadinasi taip ir gyvenu - pienas mano racione kiekviena diena, ko nepasakyciau apie mesa ir zuvi

QUOTE(Linutas @ 2011 02 02, 12:23)
dekui uz paaiksikinima!
Seniau zuvi labai megau, bet stai dabar per kucias vos viena gabaliuka prarijau
Zodziu organizmui neisakysi, jei jau ko nenori, per leika nesukisi 

Butent

pas mane ketonu is karto atsiranda jei tik skysciu pradedu maziau vartoti. tas pats ir pries nestuma buvo. tad plempiu vandeni litrais ir tiek, svarbu wc netoli kur butu

QUOTE(Jurgel @ 2011 02 02, 15:38)
pas mane ketonu is karto atsiranda jei tik skysciu pradedu maziau vartoti. tas pats ir pries nestuma buvo. tad plempiu vandeni litrais ir tiek, svarbu wc netoli kur butu 

Na paskutinem savaitem tai galim to vandens ir pliumpinti litrais, nes nelabai kur toli nueisi, ypac ziema, kai bacilu lauke pilna

Jau trecia diena kaip po 3 litrus suvartoju ir nakti dar geriu

Pas mane iš pradžių rado cukraus šlapime, darėm GTT, buvo 5,2, o po dviejų val. 7,8. tada dar ir ketonai atsirado 1,5... Gavau siuntimą į KAuną. Paguldė savaitei badė pirštus, cukrus buvo normose...Bet ketonai vis dar nedingo...kai išleido sakė ketonų tik liekanos, liepė daug skysčių gerti. Atrodo geriu, bet padarėm tyrimą vėl ketonų rado 1. Trečiadienį vėl darysiuos..Žodžiu, niekaip aš jų negaliu atsikratyti, nors ir geriu ir laikausi tos diabetinės mitybos...
Vieni gydytojai sako, ketonai nieko baisaus, tik daug gerk. Kiti gąsdina, kad vaisiui negerai, bet kai paklausiu kas jam darosi nuo jų, niekas man nepaaiškina.Gal kuri žinot, kaip ketonai kenkia vaisiui????????? Mums iki termino nepilnas mėnuo liko, tikiuosi viskas bus gerai...
Vieni gydytojai sako, ketonai nieko baisaus, tik daug gerk. Kiti gąsdina, kad vaisiui negerai, bet kai paklausiu kas jam darosi nuo jų, niekas man nepaaiškina.Gal kuri žinot, kaip ketonai kenkia vaisiui????????? Mums iki termino nepilnas mėnuo liko, tikiuosi viskas bus gerai...
Matai, vienaip gal gali pakenkti kai nesumo pradzia, kitaip, kai vaisius issivystes, tereikia jam tik svorio priaugti.
As kiek girdejau, tai kenkia zirniuko inkstams, mat jam tenka ne tik savo, bet ir mamos kraujo ketonus perfiltruoti
As kiek girdejau, tai kenkia zirniuko inkstams, mat jam tenka ne tik savo, bet ir mamos kraujo ketonus perfiltruoti