Įkraunama...
Įkraunama...

Acetonas (ketono rūgštis) šlapime

QUOTE(Linutas @ 2011 02 04, 07:16)
Matai, vienaip gal gali pakenkti kai nesumo pradzia, kitaip, kai vaisius issivystes, tereikia jam tik svorio priaugti.
As kiek girdejau, tai kenkia zirniuko inkstams, mat jam tenka ne tik savo, bet ir mamos kraujo ketonus perfiltruoti  doh.gif

Oi vargšytis tada mūsų leliukas sad.gif Tikiuosi,kaip nors susitvarkysim smile.gif
Atsakyti
Istversit ir dar visai gerai, juk pas tave ketonai budavo apie 0,5 . tai cia tokia dar beveik ,,norma"
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 02 04, 10:35)
Istversit ir dar visai gerai, juk pas tave ketonai budavo apie 0,5 . tai cia tokia dar beveik ,,norma"

Viskas bus ok mirksiukas.gif As visai neimu i galva, kad pas mane randa tu ketonu 0.5, gi cia nera kazkoks super didelis nuokrypis, ir man tiek ketonai atsirado kazkur nuo 4 nestumo menesio ir niekaip ju nenusikratau. Teko ir man kaune pabuvoti, bet paleido namo, tai gine dar pas endokrinologe siunte, tris dienas namie badziausi pirstus ir stebejau gliukozes kieki kraujyje, taciau viskas ok thumbup.gif Taigi is kur tie nelemti ketonai taip man niekas ir nepaaiskino, sako rugstus organizmas, daug skysciu gerti, bet geriu ir po 3 litrus - vistiek tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 05, 03:22)
Viskas bus ok  mirksiukas.gif As visai neimu i galva, kad pas mane randa tu ketonu 0.5, gi cia nera kazkoks super didelis nuokrypis, ir man tiek ketonai atsirado kazkur nuo 4 nestumo menesio ir niekaip ju nenusikratau. Teko ir man kaune pabuvoti, bet paleido namo, tai gine dar pas endokrinologe siunte, tris dienas namie badziausi pirstus ir stebejau gliukozes kieki kraujyje, taciau viskas ok  thumbup.gif Taigi is kur tie nelemti ketonai taip man niekas ir nepaaiskino, sako rugstus organizmas, daug skysciu gerti, bet geriu ir po 3 litrus - vistiek tas pats  doh.gif

Tai va ir man tas pats, na tikiuosi viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
O siaube, tie ketonai mane pribaigs...Tyrimas parodė jau 3+....Nebežinau, kaip jų atsikratyti, nors ir skysčių vartoju...Dabar dar daugiau bandysiu gerti,ir laikytis tos diabetinės dietos sad.gif Nes kartais cukrus užkyla....Dabar jau kasdiena reiks stebėti ir badytis pirštus...Jei nepasikeis situacija iki 15 d. vėl siųs į ligoninę gultis, o gal net insulino... sad.gif
Atsakyti
va o mes kartojom tyrima kai pries tai buvo rade tu nelemtu acetonu.. smile.gif atsisakiau lasisu, tunu, visko kas suru ar astru ir stengiuosi gerti daugiau skysciu, nors saldumynus valgau pilnu tempu, ypac chalva.. ax.gif ir tyrimas parode kad viskas gerai, pagaliau 4u.gif
Atsakyti
As siandien irgi po tyrimu ax.gif Na jau taip bijojau del tu nelemtu ketonu doh.gif
Tai dabar ir nezinau, ar mano ,,pasukciavimas" prisgerti is vakaro daugiau skysciu, ar siaip jie susitvarke, bet si karta ju jau nebuvo slapime thumbup.gif
Kuri ruosias tirti pabandykit is vakaro daugiau pagerti, o ir nakties metu, jei troskina pagurksnokit vandenuko, nes pastebjau, kad pirma karta slapimo spalva buvo tokia tamsi gintarine (gal tiesiog labai koncentruotas slapimas), o dabar sviesi, beveik bespalve g.gif

Laikykites, mamukos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 02 22, 20:40)
As siandien irgi po tyrimu  ax.gif Na jau taip bijojau del tu nelemtu ketonu  doh.gif
Tai dabar ir nezinau, ar mano ,,pasukciavimas" prisgerti is vakaro daugiau skysciu, ar siaip jie susitvarke, bet si karta ju jau nebuvo slapime  thumbup.gif
Kuri ruosias tirti pabandykit is vakaro daugiau pagerti, o ir nakties metu, jei troskina pagurksnokit vandenuko, nes pastebjau, kad pirma karta slapimo spalva buvo tokia tamsi gintarine (gal tiesiog labai koncentruotas slapimas), o dabar sviesi, beveik bespalve  g.gif

Laikykites, mamukos!  4u.gif

Na va, as jau turiu mergaite smile.gif ir gime sveikute, grazute thumbup.gif ketonai nestumo metu nepakenke mazylei, nes ziurejo ir insktukus ir kitus vidaus organus, viskas tvarkoj thumbup.gif Tik turejom stipria gelta, bet ir ja issigydem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 03 02, 20:15)
Na va, as jau turiu mergaite smile.gif ir gime sveikute, grazute  thumbup.gif ketonai nestumo metu nepakenke mazylei, nes ziurejo ir insktukus ir kitus vidaus organus, viskas tvarkoj  thumbup.gif Tik turejom stipria gelta, bet ir ja issigydem  thumbup.gif

Sveikinam susilaukus dukrytes! thumbup.gif
Dziaugiuosi, kad ketonai tebuvo maza bedele ir leliukui ji nepkenke, o geltute urgi cia normalus skaitosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Noriu paklausti. Gal kuriai slapim tyrimuos buvo aptikti ketonai? Man dabar 28 savaites ir atsirado ju. Pries savaite buvo 1,5 o dabar 3,5. kaip juos isnaikinti is organizmo?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 13:37)
Sveikos  nestuke.gif

Noriu paklausti. Gal kuriai slapim tyrimuos buvo aptikti ketonai? Man dabar 28 savaites ir atsirado ju. Pries savaite buvo 1,5 o dabar 3,5. kaip juos isnaikinti is organizmo?

Sveika, man irgi rado ketonų, skaičiukas rodo 2, man 36 sav. Ką tau sakė daktarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egda @ 2013 05 06, 15:36)
Sveika, man irgi rado ketonų, skaičiukas rodo 2, man 36 sav. Ką tau sakė daktarė?  g.gif

Sake gerti laaaaaaabai daug vandens ir keliu dienu begyje isnyks. Zinok, taip ir buvo. I diena geriau apie 3 litrus paprasto vandens ir isniko thumbup.gif
Atsakyti