Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 12:09)
Laba ryta merginos  smile.gif
nusivyliau vakar savimi, o siandien dar labiau  cray.gif vakar be sporto buvau, nes su SB nuo ryto zvejojom, paskui dar masina plovem ir aisku vakare grizus po dienos nieko nebesinorejo (kalbu apie sporta), tai sumastem su draugais susitikt, nu ir ka jus galvojat? Taigi taip taip, truputi alucio, truputi kemptos duonos, riesutu ir as vel kaip atomine bomba  cry.gif butent todel siandien nusprendziau nebelaukti I lygio pabaigos ir issimatuoti, nors siandien bus 10 diena paga JM30day_shred. taigi mano pokyciai po 9 dienu sporto ir dar 2 dienu poilsio tarp sportu yra tokie:
Svoris - 76kg - 75kg (-1kg) (buvo-yra)
Po krutine - 89cm - 88 cm (-1cm) del sito abejoju ar nebuciu juostele stipriau tik truktelejus
Liemuo - 86cm - 83cm (-3cm) o jau buvau pasiekus 82cm, bet po vakar....
Pilvas - 104cm - 101cm (-3cm) irgi buvo maziau jau
Klubai - 105cm - 104cm (-1cm)
Užupakalis - 108cm - 107cm (-1cm)
Slaunys - 63cm - 62cm (-1cm) bet del sito irgi abejoju.
Blauzdu man neiseina matuoti normaliai, nes viena karta viena rodo, kita karta kita, o su rankom tai labai sunku issimatuoti paciai, bet lyg ir paplonejo 1cm  ax.gif

Dar turiu klausimeli: kur tas musu albumelis, as biski gal po baliuko  alc.gif dar nelabai gaudausi  doh.gif parasykit kas nuorodele, tai issisaugosiu ir tada jau sukelsiu ir savo kokias kelias foto nors baisu bus ziureti  blush2.gif

sveika, irasau tave i lentele, bet kad susivienodintum pradinius irasau dabar, o persimatuosi penktadieni, kad su visom vienodai.

albumas eini www.fotki.com ir suvedi slaptazodzius, kur atsiunciau tau i az. private home yra albumai.

neblogai tau krito, saunuole drinks_cheers.gif

o baliuku kartais reikia, nes jei visa laika laikysies, po to nutruksi, gerai kart nuo karto atsipalaiduoti, juk zmones esam, tik svarbu po to vel grysti i rezima. Po baliu diena dvi geriau apimciu nesimatuot, nesamones rodo, ta jau isbandziau. ir matuotis ryte, nevalgius. taip kad po balio tikrai +1 nepriaugai ant koju mirksiukas.gif

doviem reikia ugio ir norimo svorio, cherie reikia tavo pradinio svorio, busiu praziurejus.

siandien vacation4.gif paskaiciau kad negerai raumenims be poilsio, noriu protingai liekneti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 21 lapkričio 2010 - 12:36
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 11:30)
cherie reikia tavo pradinio svorio, busiu praziurejus.

Mano pradinis toks pat kaip ir dabartinis blush2.gif 66.1 kg O ties kuria vieta matuojat šlaunis? Po sėdmenimis?
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 13:30)
sveika, irasau tave i lentele, bet kad susivienodintum pradinius irasau dabar, o persimatuosi penktadieni, kad su visom vienodai.

albumas eini www.fotki.com ir suvedi slaptazodzius, kur atsiunciau tau i az. private home yra albumai.

neblogai tau krito, saunuole  drinks_cheers.gif

o baliuku kartais reikia, nes jei visa laika laikysies, po to nutruksi, gerai kart nuo karto atsipalaiduoti, juk zmones esam, tik svarbu po to vel grysti i rezima. Po baliu diena dvi geriau apimciu nesimatuot, nesamones rodo, ta jau isbandziau. ir matuotis ryte, nevalgius. taip kad po balio tikrai +1 nepriaugai ant koju mirksiukas.gif

doviem reikia ugio ir norimo svorio, cherie reikia tavo pradinio svorio, busiu praziurejus.

siandien vacation4.gif paskaiciau kad negerai raumenims be poilsio, noriu protingai liekneti thumbup.gif

Aciu labai kad palaikai mane, man truputi lengviau nuo to, ne taip pykstu ant saves blush2.gif Bet siandien vistiek sakiau save truputi nubausiu ir padarysiu prie JM 1lygio dar papildomai presui pratimuku ir anticeliulitiniu kokiu pratimu. ax.gif gal tada maziau kils pagundu viska kirsti is eiles, nes is draugu isejau kaip kokia bomba, pilvas issipute nenormaliai doh.gif Be to dar zinau kad kita savaitgali irgi nelabai iseis sportuoti, net penktadieni nezinau ar iseis, na bet stengsiuos smile.gif

Mano ugis 169cm o norimas svoris 63kg, bet man labiau rupi ne svoris o apimtys, nes tiek kg sveriau budama gal 16 metu ir turejau nemaza pilvuka tada, bet dabar tai isvis jau... doh.gif

Ilsekis ilsekis, as irgi noreciau dar ir siandien pasiilseti, bet negaliu sau to leisti, nes paskui visai sutingsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2010 11 21, 13:43)
Mano pradinis toks pat kaip ir dabartinis blush2.gif 66.1 kg O ties kuria vieta matuojat šlaunis? Po sėdmenimis?

as tai ant kedes koja uzkeliu ir pasiziuriu kur storiausia vieta slaunies mazdaug, nu tai gaunasi kokia pora cm zemiau sedmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 13:52)
Aciu labai kad palaikai mane, man truputi lengviau nuo to, ne taip pykstu ant saves  blush2.gif Bet siandien vistiek sakiau save truputi nubausiu ir padarysiu prie JM 1lygio dar papildomai presui pratimuku ir anticeliulitiniu kokiu pratimu.  ax.gif  gal tada maziau kils pagundu viska kirsti is eiles, nes is draugu isejau kaip kokia bomba, pilvas issipute nenormaliai  doh.gif Be to dar zinau kad kita savaitgali irgi nelabai iseis sportuoti, net penktadieni nezinau ar iseis, na bet stengsiuos  smile.gif

Mano ugis 169cm o norimas svoris 63kg, bet man labiau rupi ne svoris o apimtys, nes tiek kg sveriau budama gal 16 metu ir turejau nemaza pilvuka tada, bet dabar tai isvis jau...  doh.gif

Ilsekis ilsekis, as irgi noreciau dar ir siandien pasiilseti, bet negaliu sau to leisti, nes paskui visai sutingsiu  blush2.gif
Papildyta:

as tai ant kedes koja uzkeliu ir pasiziuriu kur storiausia vieta slaunies mazdaug, nu tai gaunasi kokia pora cm zemiau sedmenu  ax.gif

tie cm ne del kitu o del jusu paciu, svarbu kad nuolat matuotumet ta pacia vieta, nes visos skirtingai matuojames. svarbu kad pacios pokyti matytumet, as pvz liemeni matuojuos itraukus pilva ir kai nuolat taip darau tai ir matau kaip kita kart yra. nes juk su kitom nelyginsim tu cm, siaip idomu kam kur labiau krenta ir po kiek.

doviem paziurejau tavo foto, nu ka mergina, visai normaliai atrodai, ugis tavo nemazas. kaip nupasakojai maniau zema ir apvali busi lotuliukas.gif

LAUKIAM KITU FOTO :bigsm
veliau lauksim pokyciu foto su madymukais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 21 lapkričio 2010 - 13:29
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 14:20)
tie cm ne del kitu o del jusu paciu, svarbu kad nuolat matuotumet ta pacia vieta, nes visos skirtingai matuojames. svarbu kad pacios pokyti matytumet, as pvz liemeni matuojuos itraukus pilva ir kai nuolat taip darau tai ir matau kaip kita kart yra. nes juk su kitom nelyginsim tu cm, siaip  idomu kam kur labiau krenta ir po kiek.

doviem paziurejau tavo foto, nu ka mergina, visai normaliai atrodai, ugis tavo nemazas. kaip nupasakojai maniau zema ir apvali busi lotuliukas.gif

LAUKIAM KITU FOTO bigsmile.gif

As tikrai esu pakankamai apvali, jau sukeliau visas foto smile.gif kol susigaudziau kaip ten reikia tai bereikalingu programu parsisiunciau doh.gif nieko, reiskias MB tures ka veikti blush-anim-cl.gif mano ugis tikrai nera didelis, o paskaiciavus kmi tai pas mane jau yra antsvorio ir jo nebus tik 71sveriant, na jau cia normalaus svorio virsutine riba neva, tad as noriu kad pas mane butu pats pats viduriukas normalaus svorio t.y. 63kg ax.gif
Beje, nepykit, kad iskirpau nuotraukose kitu asmenu veidus, bet juk rodau ne juos, o save, tad ir ziureti reikia i mane rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 21 lapkričio 2010 - 13:44
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 14:41)
As tikrai esu pakankamai apvali, jau sukeliau visas foto smile.gif kol susigaudziau kaip ten reikia tai bereikalingu programu parsisiunciau  doh.gif  nieko, reiskias MB tures ka veikti  blush-anim-cl.gif mano ugis tikrai nera didelis, o paskaiciavus kmi tai pas mane jau yra antsvorio ir jo nebus tik 71sveriant, na jau cia normalaus svorio virsutine riba neva, tad as noriu kad pas mane butu pats pats viduriukas normalaus svorio t.y. 63kg  ax.gif
Beje, nepykit, kad iskirpau nuotraukose kitu asmenu veidus, bet juk rodau ne juos, o save, tad ir ziureti reikia i mane  rolleyes.gif

lotuliukas.gif juk rasiau kitoms merginoms, kurios dar neikele o liekneja kartu. fainu foto prikelei, pas mane tas pats, antsvoris didelis, bet to ir susirinkom.
lotuliukas.gif o del maudimuku, juk rasiau po keliu menesiu pasirodysim kaip lasinukai aptirpo lotuliukas.gif tavo foto su madymuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 21 lapkričio 2010 - 13:47
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 14:46)
lotuliukas.gif  juk rasiau kitoms merginoms, kurios dar neikele o liekneja kartu. fainu foto prikelei, pas mane tas pats, antsvoris didelis, bet to ir susirinkom.
lotuliukas.gif  o del maudimuku, juk rasiau po keliu menesiu pasirodysim kaip lasinukai aptirpo lotuliukas.gif tavo foto su madymuku thumbup.gif

ten seselis toks yra tai ne taip ryskiai matosi visi lasinukai ax.gif bet siaip prie normalios sviesos tikrai baisiau atrodau, labai tas pilvas didelis, ir kas svarbiausia po krutine eina tokia maza rinkele lasinuku ir kuomet atsistoju, issitiesiu po ja visalaik rauksle tokia yra, taip labai negraziai atrodo, ir kas svarbiausia ji nepranyksta net po nakties, nors nakti tai jau tikrai issitiesus miegu ir nesusidaro ta rinkute unsure.gif na zodziu man cia labai toks baisus dalykas, tai labai noriu kad isnyktu ta rauksle blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 14:57)
ten seselis toks yra tai ne taip ryskiai matosi visi lasinukai  ax.gif  bet siaip prie normalios sviesos tikrai baisiau atrodau, labai tas pilvas didelis, ir kas svarbiausia po krutine eina tokia maza rinkele lasinuku ir kuomet atsistoju, issitiesiu po ja visalaik rauksle tokia yra, taip labai negraziai atrodo, ir kas svarbiausia ji nepranyksta net po nakties, nors nakti tai jau tikrai issitiesus miegu ir nesusidaro ta rinkute  unsure.gif na zodziu man cia labai toks baisus dalykas, tai labai noriu kad isnyktu ta rauksle  blush2.gif

dar savo lasiaku ikeliau, nieko dovut, susitvarkys viskas, pas mane ir viskas ziauru, bet mes nepasiduosim group.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 15:01)
dar savo lasiaku ikeliau, nieko dovut, susitvarkys viskas, pas mane ir viskas ziauru, bet mes nepasiduosim group.gif

negalima pasiduoti schmoll.gif
Bet siandien as tikrai save turesiu stipriai bausti, mociute zinodama mano silpnybe obuoliu pyrago teslai, pakviete i virtuve kad islaizyciau bliuda ir ka jus manot? Aisku as pasistengiau doh.gif o dar aisku ir pyrago negalesiu nevalgyti visai, tai jau siandien is sirdies reiks pasistengti lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, o kur ta lentele ikelei su musu visu duomenim? ar dar nepadaryta? ax.gif idomu kodel kitos merginos nesikelia nuotraukyciu? matyt ilsisi, visgi savaitgalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 15:14)
negalima pasiduoti  schmoll.gif
Bet siandien as tikrai save turesiu stipriai bausti, mociute zinodama mano silpnybe obuoliu pyrago teslai, pakviete i virtuve kad islaizyciau bliuda ir ka jus manot? Aisku as pasistengiau  doh.gif o dar aisku ir pyrago negalesiu nevalgyti visai, tai jau siandien is sirdies reiks pasistengti  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, o kur ta lentele ikelei su musu visu duomenim? ar dar nepadaryta?  ax.gif  idomu kodel kitos merginos nesikelia nuotraukyciu? matyt ilsisi, visgi savaitgalis  lotuliukas.gif

lentele bus penktadieni, kai visos susius naujausius duomenis savo. ilsisi prie ezeru tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 21, 15:21)
lentele bus penktadieni, kai visos susius naujausius duomenis savo. ilsisi prie ezeru tourist5.gif

prie ezeru tokiu oru? blink.gif
Na as jau rengiuosi ir varau sportuoti, kol dar visai nesutingau, nes jau pagauu save kai mastau kaip cia issisukus nuo mankstos blush2.gif Bet neleisiu sau tokios prabangos, jau vakar ilsejausi, tiesa sakant visai pasileidau doh.gif o paleisti vadeliu nevalia jei noriu buti lieknesne ir grazesne nei dabar schmoll.gif
Begu uzbaigti 1 lygi, ryt prasides naujas etapas showoff.gif fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Doviem jau katiniuko grozis swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif O to juoduko kaip gaila cray.gif
Atsakyti