Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 21, 18:52)
Vaisiai vakare, merginoms ant minkštosios nusėda   lotuliukas.gif

pas mane pilvas baisesnis ax.gif na bet po meliono nebevalgysiu daugiau tik vandenuka gersiu jau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 21 lapkričio 2010 - 18:07
thumbup.gif
Atsakyti
as ir kai kepu pyragus leidziu gabaliuka per diena, ir padedu i bara kad po akim nestovetu lotuliukas.gif

o taip leidziu sau kasdien po 1 saldaini MIGLES po pietu, taip nesinori daugiau saldumynu ax.gif

saulegraza imesk foto ir kai 58 sverei, bus idomu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 21 lapkričio 2010 - 18:31
Man siandien visa diena maudzia desine koja,nuo pat uzpakalio iki pedos doh.gif nesuprantu,gal pasitempiau vakar besimankstindama, o gal del oro permainu,nes man taip buna g.gif bet toks nemalonus jausmas,brrr,ruosiuos greit sportuot pasistengsiu labai nestrikineti,pagailesiu saves truputi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 21, 19:43)
Man siandien visa diena maudzia desine koja,nuo pat uzpakalio iki pedos  doh.gif nesuprantu,gal pasitempiau vakar besimankstindama, o gal del oro permainu,nes man taip buna g.gif bet toks nemalonus jausmas,brrr,ruosiuos greit sportuot pasistengsiu labai nestrikineti,pagailesiu saves truputi  rolleyes.gif

man tai siandien skaudejo rankas labai, kazkaip negalejau aukstyn normaliai iskelti, nes ties peciais suskausdavo, bet i gala mankstos pagerejo smile.gif
Atsakyti
susivėlinau šiandie su sportu , bet įveikiau, vis dar bga upeliai
Atsakyti
Atlikau 9 JM II diena ziovaudama lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negaliu valgyti sotaus maisto,nes labai po to aptingstu poster_ban.gif Ta proga nedariau siandien papildomu presiukui tik uzbaigiau manksta tempimo pratimukais,bet koja vistiek maudzia,nu koks bjaurus skausmas,stipriai neskauda,bet taip nylina bash.gif
Atsakyti
sveikutes. mirksiukas.gif
neticiom aptikau jusu temute labai aktualia man, tai noreciau jungtis prie jusu ir kartu mest kg, nes viena nelabai prisiverciu, o nuo nieko nedarimo kg netirpsta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 21, 21:36)
Atlikau 9 JM II diena ziovaudama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Negaliu valgyti sotaus maisto,nes labai po to aptingstu  poster_ban.gif Ta proga nedariau siandien papildomu presiukui tik uzbaigiau manksta tempimo pratimukais,bet koja vistiek maudzia,nu koks bjaurus skausmas,stipriai neskauda,bet taip nylina  bash.gif

praeis mirksiukas.gif as pirmom dienom po sporto isvis vaiksciojau kaip su medinem kojom, nors tau kiek suprantu ne del sporto cia, bet vistiek... linkiu kad greiciau praeitu tas maudimas mirksiukas.gif

QUOTE(kritike7 @ 2010 11 21, 21:55)
sveikutes. mirksiukas.gif
neticiom aptikau jusu temute labai aktualia man, tai noreciau jungtis prie jusu ir kartu mest kg, nes viena nelabai prisiverciu, o nuo nieko nedarimo kg netirpsta biggrin.gif  blush2.gif

Prasom jugtis jei tik tikrai nusprendei sportuoti, tuomet su malonumu priimsime i savo draugija smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie jūsų, nes niekaip neprisiruošiu pasportuoti. O kadangi svorio pametus esu nemažai tai atrodau baisiai. Visa sudribus, minkšta doh.gif doh.gif Tikiuosi gauti spyrį į minkštąją, kai aptingsiu
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 21:00)

Prasom jugtis jei tik tikrai nusprendei sportuoti, tuomet su malonumu priimsime i savo draugija  smile.gif

tikrai rimtai,kazkaip vis galvojau eisiu dirbt tai savaime nukris tas nereikalingas svoris ir sversiu tiek pat kiek pries gimdyma,bet va baiges mot. atostogos grizt i darba neturiu kur,tai reikia susiimt ir iki pavasario pasigrazint smile.gif
Atsakyti
Šiandien papietavau McDonalde ir dar priedu nepasportavau. Dabar išgyvenu sąžinės pagirias doh.gif biggrin.gif Iš tiesų jaučiuosi tokia nusivylusi savimi, negaliu galų gale susiimti verysad.gif
Atsakyti