Na ka merginos, as jau po sporto, siandien labai tingejau bet padariau ir uz bausme padariau pora papildomu pratimu kojom, presui ir rankom. Man vis dar keliu pratimu man iki galo nepavyko istempti

na bet 1lygis baigtas, ryt pradesiu antraji, tikiuosi istversiu kaip nors
QUOTE(white kitty @ 2010 11 21, 16:06)
gaila man to juoduko irgi, nes radom ji ilindusi i masina prie variklio sildesi matyt. Vargsiukas buvo visai maziuliukas, istraukem visa tepaluota, alkana zveriuka ir dar su viena issukta kojyte. Na ir isprasem su broliu tevu kad pasiliktume, nes jie buvo pries bet koki gyvuneli namie. tai vat ir po 1,5metu mazdaug isejo i lauka (mes ji isleisdavom) ir nebeparejo

radau pervaziuota, na bet nieko nepadarysi, tikiuosi jam dabar geriau, ten kur jis yra. Jei butu buves blogas katinas, gal ne taip gaila butu buve, bet jis buvo labai geras, visad ateidavo ir kaip suniukas aplaizydavo visus

nors visada jautesi, kad laukinukas. Na o jam mirus, vel su broliu isprasem tevu kito katuko, nes labai truko namie kazko, tai ir nupirko ta grazuoli. Gaila kad nebegyvenu pas tevus, o pas mociute, kuri nenori priimti katino, o tevai nelabai nori atiduoti

jis man tarsi vaikas