Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 23, 13:33)
drinks_cheers.gif  ir man biškutį per daug raumenų, manau be steroidų neapsieita  g.gif 

einu į YOU TUBE pasirinksiu pilvui pratimų, mažiau šoliuosiu, daugiau pilvuką pakankinsiu  cool.gif

as irgi su pilvuku siandien dirbau pagal nuoruoda is 1psl,kur pilvukuj pratimai,2 kartus pakartojau po 8 min.tai taip sunkoka biskuti. smile.gif
vaika pamaitinsiu tai dar kokiu paziuresiu smile.gif
Atsakyti
nu as tai katik po sporto jezau dreba visas kunas, bet jau taip gerai smile.gif
Atsakyti
einu ir as fitness3.gif
Atsakyti
karsta.gif fu,nejau taip pasenau lotuliukas.gif tikiuos po kokios savaites kunas geriau reaguos i pratimus ir bus lengviau.
Atsakyti
As jau va po sportu ax.gif siandien gerokai paprakaitavau, II lygis nelengvas, o po vakar truputi skauda mentis ir kojas, man regis pertempiau vakar, tai siandien tempimo pratimai visai beverciai doh.gif

Kazkuri jusu skundesi kad labai skauda nugara pagal JM, tai as turiu kazkur uzkista lapa su pratimais nugarai, kai ejau i reabilitacija tokius dariau, na kai kurie biski kitoki. Tai suradus ta lapa idesiu jum cia nuotrauka jo, nes kai kurie pratimai tai ir presui labai gerai mirksiukas.gif atsimenu po pirmos reabilitacijos dienos ir ejau kaip su pagaliais, ir presa skaudejo nezmoniskai ir t.t. doh.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 11 23, 14:13)
Idejau i albumeli nuotrauka su atsikisusiu pilvuku   biggrin.gif Labiausiai noriu ji padailinti,as vis pasiziuriu sitos merginos video [url=http://www.youtube.com/watch?v=yDQfu9HDYYw&feature=related]http://www.youtube.com

Kad toki turetum reiktu dirbti ne vienus metus ir labai priziureti maista. Na jei su papildais visokiais tai ir greiciau galima, bet galbut ji ju negere, tik smarkiai maista ziurejo, nes juk nera labai baisiai issipute tie raumenys. schmoll.gif
Bet siaip as nenoreciau kad pas mane butu taip isryskeje raumenukai, ypac ant ranku, man geriau kad jie nesimatytu nieko nedarant, tik sportuojant tegul isryskeja ax.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 11 23, 14:44)
Einu startuot su III lygiu  fitness3.gif

tu musu spartuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 23, 15:18)
karsta.gif fu,nejau taip pasenau lotuliukas.gif tikiuos po kokios savaites kunas geriau reaguos i pratimus ir bus lengviau.

Bus lengviau, bet su kiekvienu lygiu pasunkes hihihi.gif

As dar negaliu vis patiketi kad jau 12dienu sportuoju, na jei pridejus 2 dienas pertraukos tai gautusi 2savaites assa.gif tikiuosi tos dvi savaites uztruks dar bent 20metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 23 lapkričio 2010 - 14:29
doviem o jau matosi kokie rezultatai? blush2.gif
Atsakyti
Na va visai nebaisus tas III lygis irnesakyk.gif Aisku darant pagal blondine biggrin.gif Bet pirma pratimuka - atsispaudimus,dariau pagal juodaode,man jis nelabai sunkus, bet visi kiti tai geruliai. As turbut rimtai sustiprejau,nes taip greitai praleke man ta manksta na ir aisku 8 min presui bei tempimo,bet tie tai jau vaiku zaidimai lotuliukas.gif Patiko sis lygis,pasirode lengvesnis uz II,na ir kaip visada yra pats bjauriauisas pratimas,sikart tai zirkles wacko.gif

Pastebejau,kad 1kg hanteliukai atrodo per lengvi,turbut reiktu nusipirkti 1,5 kg,nes rankoms nejauciu kruvio g.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 23, 15:40)
Na va visai nebaisus tas III lygis  irnesakyk.gif  Aisku darant pagal blondine biggrin.gif Bet pirma pratimuka - atsispaudimus,dariau pagal juodaode,man jis nelabai sunkus, bet visi kiti tai geruliai. As turbut rimtai sustiprejau,nes taip greitai praleke man ta manksta na ir aisku 8 min presui bei tempimo,bet tie tai jau vaiku zaidimai  lotuliukas.gif Patiko sis lygis,pasirode lengvesnis uz II,na ir kaip visada yra pats bjauriauisas pratimas,sikart tai zirkles  wacko.gif

Pastebejau,kad 1kg hanteliukai atrodo per lengvi,turbut reiktu nusipirkti 1,5 kg,nes rankoms nejauciu kruvio  g.gif

kadangi dariau du sekmadienius pertrauka tai atsilikau nuo taves dvi dienas. laukiu to trecio lygio, gerokai papurto tas II, bet kad beveik viska istempiu nusuku po 2 pratimus atsikvepimui, nes jos ten varo nespeji nuo zemes pasokti o jau suoliukai ar pan. siandien sirdi gale buvo pradeje durti tai gale lengvesniu rezimu dariau.

pirma dariau su 1.6, antra neistempaiu paemiau 1 kg, o trecia matysiu.

vis noriu paklausti merginos kokie miestai cia susirinke? as is gargzdu, 15 min. nuo klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 23 lapkričio 2010 - 14:48
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 23, 15:31)
doviem o jau matosi kokie rezultatai? blush2.gif

pilvukas tikrai pora cm pasitrauke, nukrito 1kg na ir klubai, slaunys lyg po cm sublogo, bet del ju tiksliai nezinau, bijau kad nebuciau tiesiog per stipriai juostele truktelejus blush2.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 11 23, 15:40)

Tai zinoma, kad sustiprejai, visos mes cia stiprejame uztatai ir lengviau darosi pratimukai mums mirksiukas.gif o del hanteliu tai vat ir as nezinau, kazkaip kai kuriuos pratimus darant labai sunku, kitus tai visai nesijaucia nieko g.gif na bet man uzteks ir 1kg bent kol kas biggrin.gif
Atsakyti
as esu is klaipedos 4u.gif
Atsakyti
Kaunas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 14:46)
kadangi dariau du sekmadienius pertrauka tai atsilikau nuo taves dvi dienas. laukiu to trecio lygio, gerokai papurto tas II, bet kad beveik viska istempiu nusuku po 2 pratimus atsikvepimui, nes jos ten varo nespeji nuo zemes pasokti o jau suoliukai ar pan. siandien sirdi gale buvo pradeje durti tai gale lengvesniu rezimu dariau.

pirma dariau su 1.6, antra neistempaiu paemiau 1 kg, o trecia matysiu.

vis noriu paklausti merginos kokie miestai cia susirinke? as is gargzdu, 15 min. nuo klaipedos biggrin.gif

Man II pats nemegstamiausias buvo schmoll.gif o III dabar irgi nesokineju,tik vos vos ir daug geriau jauciuosi smile.gif

As is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti