Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Iš tikrūjų tai atbėgau pasigirti, kad ištempiau visą JM I + keletą pratimų nugarai ir šonams dadėjau clap.gif galbūt nuotraukos taip paveikė g.gif bet vat skaitau jūsų žinutes ir galvoju, kokios mes visdėlto ŠAUNUOLĖS , NESĖDIM PRIE PILNOS LĖKŠTĖS IR NEDEJUOJAM KOKIOS MES ESAME, O GALVOJAM IR DAROM VISKA KAD BŪTUME TOKIOS KOKIOS NORIME BŪTI

Džiaugiuosi radusi šią temutę, su jumis daug lengviau, esu ir būsiu dėkinga už palaikymą, kritiką ar patarimus 4u.gif mūsų daug ir MES JĖGA yahoo.gif yu.gif

white kitty KRŪVIS VISADA TURI BŪTI JAUČIAMAS, NES KAI NEBEJAUTI TAI RAUMENUKAMS NEBĖRA KUR TOBULĖTI, ORGANIZMAS PRIPRANTA PRIE KRŪVIŲ, TODĖL VIS REIKIA KEISTI AR TAI SVARELIUS, AR PAKARTOJIMŲ SKAIČIŲ, AR NET PAČIUS PRATIMUS mirksiukas.gif yra daug ne ką blogesnių pratimų su gumomis ar kamuoliu.

Šiauliai
Atsakyti
sostinė 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimuka toms kuriuos daretes No more trouble zones,ar man tik taip pasirode ar ten istikruju labai daug apkraunamos kojos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 23, 14:54)
Iš tikrūjų tai atbėgau pasigirti, kad ištempiau visą JM I + keletą pratimų nugarai ir šonams dadėjau  clap.gif  galbūt nuotraukos taip paveikė  g.gif  bet vat skaitau jūsų žinutes ir galvoju, kokios mes visdėlto ŠAUNUOLĖS , NESĖDIM PRIE PILNOS LĖKŠTĖS IR NEDEJUOJAM KOKIOS MES ESAME, O GALVOJAM IR DAROM VISKA KAD BŪTUME TOKIOS KOKIOS NORIME BŪTI

Džiaugiuosi radusi šią temutę, su jumis daug lengviau, esu ir būsiu dėkinga už palaikymą, kritiką ar patarimus  4u.gif  mūsų daug ir MES JĖGA  yahoo.gif  yu.gif

white kitty KRŪVIS VISADA TURI BŪTI JAUČIAMAS, NES KAI NEBEJAUTI TAI RAUMENUKAMS NEBĖRA KUR TOBULĖTI, ORGANIZMAS PRIPRANTA PRIE KRŪVIŲ, TODĖL VIS REIKIA KEISTI AR TAI SVARELIUS, AR PAKARTOJIMŲ SKAIČIŲ, AR NET PAČIUS PRATIMUS mirksiukas.gif  yra daug ne ką blogesnių pratimų su gumomis ar kamuoliu.

Šiauliai

Saunuole,sveikinu 4u.gif

Eisiu siandien nusipirksiu 1,5 kg svarelius,nes tikrai tu kilograminiu nebejauciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 14:46)

vis noriu paklausti merginos kokie miestai cia susirinke? as is gargzdu, 15 min. nuo klaipedos biggrin.gif

Man vis noris sakyt kad is Vilniaus nors jau 2 metai kaip Vilniaus rajone gyvenam,netoli Medininku.
Atsakyti
As vis pagalvoju kad greiciau tie riebaliukai tirptu, pamastau kad galeciau atsisakyti maisto, dar daugiau sportuoti ir tada greit viskas dingtu, bet paskui pati save sudrausminu, kad sitaip negalima, kad reikia pamazu. O taip norisi kuo greiciau blush2.gif bet iki vasaros dar liko geras pusmetis, tai per ji gal ir pavyks pasiekti bent panasiu i norimas formas ax.gif kaip sunku vistik is leto tu rezultatu siekti doh.gif
Atsakyti
Viskas, mergičkos, man čiuožia stogas sad.gif mane veikia mano dienos, mano problemos visokios ir mano apetitas ir oras viskas, nesportuosiu aš šiandien ir aplamai mane veikia tas II lygis, negaliu jau .... Einu kept pyrago , nes mirsiu ... doh.gif
Atsakyti
kiek daug mergikiu is sostines thumbup.gif

as ir bandau save relaksinti, kai per daug i ka isijauciu po to greit perdegu, tai turi tapti dienos dalimi, kazkas savaime suprantama, jei sedesiu ant itampos, galvosiu kaip kas ir kada ka suvalgiau, kur pasportuoti ir pan. ilgai netruks. tai vis save patraukiu atgal ir pristabdau, raminkis, raminkis doh.gif geriau leciau bet uztikrintai, tooooodel siandien pietums kepnys, kad taip greit nekristu, su suriu ir pribumbasais thumbup.gif

saulegraza raminkis, ikalk vyno vakare, pailsek, todel ir darau sekmadieniais pertrauka, nes tikrai nesveika varyt be pertraukos. issimaudyk jei yra galimybe ir praeis. kaip idomiai tau, as turiu siuo metu prisiverst kad daugiau suvalgyt, samoningai, nes bijau nusilpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 23 lapkričio 2010 - 15:44
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 23, 16:40)
Viskas, mergičkos, man čiuožia stogas sad.gif mane veikia mano dienos, mano problemos visokios ir mano apetitas ir oras viskas, nesportuosiu aš šiandien ir aplamai mane veikia tas II lygis, negaliu jau .... Einu kept pyrago , nes mirsiu ... doh.gif

na nieko cia tokio, kad padarysi 1diena pertrauka, tik jau ryt tada sportuok mirksiukas.gif ir pyrago niekas nedraudzia kepti, net ir valgyti nedrauzia, tik neprisikimsk per daug, nes paskui gailesies pati smile.gif
Atsakyti
jau nėr ko gailėtis, visą šitą savaitę tik ryju, tiksliau nuo sekmadienio blush2.gif doh.gif doh.gif o nuotaikos kaip nėra sad.gif sakau reik eit dar pabliaut , kol vyras negrįžo
verysad.gif
Papildyta:
saulyte, as darau irgi pertraukas 4u.gif bet kas uzejo, siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 14:46)
vis noriu paklausti merginos kokie miestai cia susirinke? as is gargzdu, 15 min. nuo klaipedos biggrin.gif

Siauliai 4u.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 23, 14:54)

ooo krastiete bigsmile.gif
galetume abi koki sporto kluba sutvirtejusios lankyti pradeti arba seip kavos susitikti isgerti bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 23, 15:40)

laikykis mazute console.gif
man ir panasi nuotaika buvo,kol ......nepasportavau thumbup.gif ,iskarto atsigavau dar plius isimaudziau ,oda visokiom kaukem palepinau,tai dabar kaip naujas zmogus jauciuosi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Esu pasyvi temutės skaitytoja, vis užeinu, paskaitau ir džiaugiuos jūsų rezultatais, smagu 4u.gif pati kovoju su antsvoriu jau kokius du metus, bet dėl sveikatos problemų jis tik kilo, numetu vieną priaugu du, tai va taip ir vargstu, gėda kažkur išeit, pasirodyt doh.gif taip man užaugo apie 36 kg antsvorio, vaikelių neturiu o jau su tokiu antsvoriu, tai kai pagalvoju žiauru unsure.gif tai va tikiuosi prie jūsų prisijungti, nes problemos kaip jau ir įveiktos tai prisižiūriu ką valgau ir po truputį sportuoju, negaliu kol kas intensyviai, nes kelio trauma atsinaujino tai skauda labai, ryt keliauju pas gydytoją ir jos palaiminimu nuspręsiu ką daryt ar namie pasportuot ar į sporto klubą keliausiu ax.gif

Tikiuosi priimsit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalle: 23 lapkričio 2010 - 16:23
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 23, 16:40)

Man savaitgalį taip buvo, bet šiandien atsigavau, praeis tas periodas ir viskas bus OK laikykis ir nepasiduok 4u.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 11 23, 17:15)

Siauliai 4u.gif

ooo krastiete bigsmile.gif
galetume abi koki sporto kluba sutvirtejusios lankyti pradeti arba seip kavos susitikti isgerti bigsmile.gif  biggrin.gif
laikykis mazute console.gif
man ir panasi nuotaika buvo,kol ......nepasportavau thumbup.gif ,iskarto atsigavau dar plius isimaudziau ,oda visokiom kaukem palepinau,tai dabar kaip naujas zmogus jauciuosi

Aš tai mielai, bet kad neturiu kam mažikės palikti, o tai jau seniai klube būčiau cool.gif o kavytės nebent su leliaias kokią gražią dieną galim blush2.gif

QUOTE(Kristalle @ 2010 11 23, 17:22)
Sveikutės 4u.gif 

Esu pasyvi temutės skaitytoja, vis užeinu, paskaitau ir džiaugiuos jūsų rezultatais, smagu 4u.gif  pati kovoju su antsvoriu jau kokius du metus, bet dėl sveikatos problemų jis tik kilo, numetu vieną priaugu du, tai va taip ir vargstu, gėda kažkur išeit, pasirodyt  doh.gif  taip man užaugo apie 36 kg antsvorio, vaikelių neturiu o jau su tokiu antsvoriu, tai kai pagalvoju žiauru unsure.gif  tai va tikiuosi prie jūsų prisijungti, nes problemos kaip jau ir įveiktos tai prisižiūriu ką valgau ir po truputį sportuoju, negaliu kol kas intensyviai, nes kelio trauma atsinaujino tai skauda labai, ryt keliauju pas gydytoją ir jos palaiminimu nuspręsiu ką daryt ar namie pasportuot ar į sporto klubą keliausiu ax.gif 

Tikiuosi priimsit  4u.gif

Sveika , nepasiduok 4u.gif ir į klubą neskubėk, treneriai nelabai išmano medicininę pusę, gali ir pakenkti, kol visai pasveiksi gali ir namučiuose judėti mirksiukas.gif mes tau padėsim kiek galėsim.
Atsakyti