QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 23, 16:40)
Viskas, mergičkos, man čiuožia stogas

mane veikia mano dienos, mano problemos visokios ir mano apetitas ir oras viskas, nesportuosiu aš šiandien ir aplamai mane veikia tas II lygis, negaliu jau .... Einu kept pyrago , nes mirsiu ...
Man savaitgalį taip buvo, bet šiandien atsigavau, praeis tas periodas ir viskas bus OK laikykis ir nepasiduok
QUOTE(samanta* @ 2010 11 23, 17:15)
Siauliai
ooo krastiete
galetume abi koki sporto kluba sutvirtejusios lankyti pradeti arba seip kavos susitikti isgerti
laikykis mazute
man ir panasi nuotaika buvo,kol ......nepasportavau

,iskarto atsigavau dar plius isimaudziau ,oda visokiom kaukem palepinau,tai dabar kaip naujas zmogus jauciuosi
Aš tai mielai, bet kad neturiu kam mažikės palikti, o tai jau seniai klube būčiau

o kavytės nebent su leliaias kokią gražią dieną galim
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 23, 17:22)
Sveikutės
Esu pasyvi temutės skaitytoja, vis užeinu, paskaitau ir džiaugiuos jūsų rezultatais, smagu

pati kovoju su antsvoriu jau kokius du metus, bet dėl sveikatos problemų jis tik kilo, numetu vieną priaugu du, tai va taip ir vargstu, gėda kažkur išeit, pasirodyt

taip man užaugo apie 36 kg antsvorio, vaikelių neturiu o jau su tokiu antsvoriu, tai kai pagalvoju žiauru

tai va tikiuosi prie jūsų prisijungti, nes problemos kaip jau ir įveiktos tai prisižiūriu ką valgau ir po truputį sportuoju, negaliu kol kas intensyviai, nes kelio trauma atsinaujino tai skauda labai, ryt keliauju pas gydytoją ir jos palaiminimu nuspręsiu ką daryt ar namie pasportuot ar į sporto klubą keliausiu
Tikiuosi priimsit
Sveika , nepasiduok

ir į klubą neskubėk, treneriai nelabai išmano medicininę pusę, gali ir pakenkti, kol visai pasveiksi gali ir namučiuose judėti

mes tau padėsim kiek galėsim.