Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

As siandien baisiai tingiu sportuoti, bet reikia verysad.gif na ka gi, einu rengtis ir i trasa showoff.gif
Atsakyti
Oi, kokios siandien aktyvios visos, atrodo neseniai buvau prisijungus ir vel kiek priplepeta. biggrin.gif
As tai eisiu pietus MB padarysiu, nes sirguliuoja, o po to jau sportuoti. biggrin.gif
Atsakyti
as eisiu 14 val sportuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 23, 12:46)
aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif

vaisius reikia lietuviskus valgyti ir is patikimu ranku,o darzoviu kas turi kaimus ar lopineli zemes galima uzsiauginti mirksiukas.gif
va as darzoviu is savo mociutes gaunu,tai zinau kad jos be jokiu nitratu,o kita sezona pati pas SB sodyboje uzsisodinsiu darziuka ekologisku darzoviu 4u.gif

Saunu kai yra lopinelis zemes ir laiko uzauginti ten darzoviu thumbup.gif Pas mus kaimas tik Baltarusijoje tai retai ten sveciuojames ir parsivezam geru darzoviu,o cia Lietuvoje perku turguose arba PC,tos chemijos visur pilna,visko nesuziuresi,bet vistiek stengiuosi atrinkti ka valgyti ko nebe 4u.gif

Idejau i albumeli nuotrauka su atsikisusiu pilvuku biggrin.gif Labiausiai noriu ji padailinti,as vis pasiziuriu sitos merginos video http://www.youtube.c...feature=related na ir figura swoon.gif Kodel ji gali tureti toki pilvuka o as ne,nieko nezinau as irgi toki turesiu,na bent panasu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 23 lapkričio 2010 - 13:15
ir aš tuoj maže į lovą ir pirmyn biggrin.gif 8 diena I lygio
Atsakyti
As irgi neuzilgo pradesiu,einam visos kartu biggrin.gif
Atsakyti
Idejau i albumeli nuotrauka su atsikisusiu pilvuku biggrin.gif Labiausiai noriu ji padailinti,as vis pasiziuriu sitos merginos video http://www.youtube.c...feature=related na ir figura swoon.gif Kodel ji gali tureti toki pilvuka o as ne,nieko nezinau as irgi toki turesiu,na bent panasu biggrin.gif
[/quote]

As irgi pasiziuriu situos video. Norint tureti toki kuneli reikia mityba labai grieztai ziureti, sportuoti ne karta per diena, plius genai. Ir siaip idomu ar nevartoja kokio brudo jinai. Siaip superine figura pas ja. Idealas mano figuros. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 23, 13:18)
As irgi pasiziuriu situos video. Norint tureti toki kuneli reikia mityba labai grieztai ziureti, sportuoti ne karta per diena, plius genai. Ir siaip idomu ar nevartoja kokio brudo jinai. Siaip superine figura pas ja. Idealas mano figuros. thumbup.gif

Tai jo cia ne vienu metu ir sunkus darbas,bet vis tiek pasiziuri ir galvoji, kad galima tureti bent dali tokio grozio rolleyes.gif

Kaip siandien tamsu,sedziu su ijungta sviesa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 23 lapkričio 2010 - 13:28
QUOTE(white kitty @ 2010 11 23, 13:13)

Idejau i albumeli nuotrauka su atsikisusiu pilvuku  biggrin.gif Labiausiai noriu ji padailinti,as vis pasiziuriu sitos merginos video http://www.youtube.c...feature=related na ir figura  swoon.gif Kodel ji gali tureti toki pilvuka o as ne,nieko nezinau as irgi toki turesiu,na bent panasu  biggrin.gif

man tai ji negrazi ax.gif ,perdaug jau,ypac negraziai atrodo peciai ir rankos tokios vyriskos. blush2.gif
Atsakyti
jo figura tai superine drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 23, 14:30)
man tai ji negrazi  ax.gif ,perdaug jau,ypac negraziai atrodo peciai ir rankos tokios vyriskos. blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man biškutį per daug raumenų, manau be steroidų neapsieita g.gif

einu į YOU TUBE pasirinksiu pilvui pratimų, mažiau šoliuosiu, daugiau pilvuką pakankinsiu cool.gif
Atsakyti
Na taip raumenuku ir man per daug tokiu butu,ypac uzsivilkus suknele raumeningos rankos nekaip atrodo,bet vis negaliu atplesti akiu nuo jos pilvuko biggrin.gif

Einu startuot su III lygiu fitness3.gif
Atsakyti