Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(doviem @ 2010 11 23, 23:17)
Saunuole, labai dziaugiuosi kad vistik pasportavai, net ir be papildomu pratimu tai yra labai gerai, kad iveikei tinginiuka savyje  mirksiukas.gif
As padarau presui ir kojom, na ir rankom truputi papildomai  blush2.gif
Kokiu tikslu jei ne paslaptis atsikraustei i kauna? As kauniete  mirksiukas.gif

Kaunas dabar man gyvenamoji vieta ir tikiuos ilgam smile.gif atsikėliau prieš pusantrų metų paskui savo vaikiną, o dabar jau vyrą vos tik baigusi bakalaurą Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 23, 22:49)
o tai jus kai padarot JM pratimus, dar papildomai darot kokiu pratimu?

as dar pusvalandi pagal Billy Blanks Tae bo sportuoju,po JM ,ir dar soninei padarau pratimuku 4u.gif
o as tai nepritariu tai nuomonei kad namie geriau sportuoti nei sporto klube schmoll.gif
kas turit galimybe ,tikrai siulau eiti i sporto kluba,as kai man tik tokia atsiras iskart leksiu,juk ten dirba profesionalai,kurie parodo kaip teisingai atlikti visus pratimus,plius visada yra kas tave pakontroliuos sporto klube ar prireikus ir programa sudarys,tinkamiausia buten Tau ir seip man smagiau sportuoti tarp zmoniu biggrin.gif ..Juk sporto sales nera blogis,apskritai sportas yra geris,ir nesvarbu kur ji sportuoji,bet kad efektyvesni rezultata pasiekti galima idedant tiek pat pastangu namie ,o ne sporo klube netikiu schmoll.gif g.gif ,as namie siulau sportuoti tik tiem kurie neturi kitu galimybiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 24 lapkričio 2010 - 08:19
QUOTE(samanta* @ 2010 11 24, 09:17)
labas rytas 4u.gif
as dar pusvalandi pagal Billy Blanks Tae bo sportuoju,po JM ,ir dar soninei padarau pratimuku 4u.gif
o as tai nepritariu tai nuomonei kad namie geriau sportuoti nei sporto klube schmoll.gif
kas turit galimybe ,tikrai siulau eiti i sporto kluba,as kai man tik tokia atsiras iskart leksiu,juk ten dirba profesionalai,kurie parodo kaip teisingai atlikti visus pratimus,plius visada yra kas tave pakontroliuos sporto klube ar prireikus ir programa sudarys,tinkamiausia buten Tau ir seip man smagiau sportuoti tarp zmoniu biggrin.gif ..Juk sporto sales nera blogis,apskritai sportas yra geris,ir nesvarbu kur ji sportuoji,bet kad efektyvesni rezultata pasiekti galima idedant tiek pat pastangu namie ,o ne sporo klube netikiu schmoll.gif  g.gif ,as namie siulau sportuoti tik tiem kurie neturi kitu galimybiu smile.gif

labas rytas 4u.gif

pas mus gargzduos ir dar moteru kazkoks klubas sporto yra, bet kai nera galimybiu dabar tai nesidomiu.

siandien jauciuosi kazkokia pavargus, be jegu, nu bet pasikavinsiu ir prie darbo. kazko kojos jaucias siandien, pagaliau antras lygis paskutini kart ir ryt jau trecias thumbup.gif gerai gaunasi sestadieni baigsiu trecia lygi, sekmadieni ilsesiuos ir pradesiu naujas programas. nezinau gal vel JM kokia reiks imti.

kaip sakot kaip reiks po 30 shred sportuoti kasdien JM TROUBLE ZONES bus daugokai, galima kas antra o ka i tarpus lengvesnio?

idomu, kad diena pries jus atrandant pagalvojau, kad sportuot is esmes man patinka ir kad tai nera kazkokia kancia, tik reikia atrasti kas tau miela ir patinka, JM KAIP TIK MAN, MAN PATINKA MUSTRAS, AISKUMAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 24 lapkričio 2010 - 09:43
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 09:27)
kaip sakot kaip reiks po 30 shred sportuoti kasdien JM TROUBLE ZONES bus daugokai, galima kas antra o ka i tarpus lengvesnio?

is kur ta JM TRUOBLE ZONE gauti? g.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 24, 09:59)
labas rytas  4u.gif

sveikute 4u.gif
kaip snd nuotaikytes?
Atsakyti
Labas visoms,
As no more trouble zones atsisiunciau is rusu, jei reikia galiu atsiusti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip skauda siandien peciai...as galvoju sia savaite sportuosiu pagal tik JM kol biski kunas pripras prie sporto, o paskui jau reikes dar kazko dadeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 24, 10:35)
Labas visoms,

kai prireiks kreipsiuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 24, 10:35)
Labas rytas 4u.gif kaip skauda siandien peciai...as galvoju sia savaite sportuosiu pagal tik JM kol biski kunas pripras prie sporto, o paskui jau reikes dar kazko dadeti smile.gif

aisku neskubek,kadangi mano kunui JM pasirode per mazai delto as ir prisidedu kazko papildomo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 24 lapkričio 2010 - 10:41
QUOTE(Nude @ 2010 11 24, 11:35)
Labas visoms,

as turiu ir JM su sokinejimais, ale bokso elementais, bet ten gerokai pazengusiems, pirma zones darysiu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 24, 00:28)
Kaunas dabar man gyvenamoji vieta ir tikiuos ilgam smile.gif atsikėliau prieš pusantrų metų paskui savo vaikiną, o dabar jau vyrą vos tik baigusi bakalaurą Klaipėdoje  smile.gif

Na kaip saunu, dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 10:27)

o as sakiau po JM30day darysiu taip: 1diena Ilygio vel, 2 diena trouble zone, sitaip koki menesiuka ar 2savaites, o tada 1diena I ir II lygis, kita diena trouble zone, po kiek laiko, II ir IIIlygis ir trouble zone derinsiu, o paskui nebezinau.. kazin ar istempsiu du lygius per viena karta blush2.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 11 24, 11:35)

Pamirsau, kelintas tau lygis? Man po I lygio pirmu dienu skaudejo tik blauzdas, o po antro lygio skauda pecius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 11:02)

Pamirsau, kelintas tau lygis? Man po I lygio pirmu dienu skaudejo tik blauzdas, o po antro lygio skauda pecius  doh.gif

kodel man neskauda blauzdu cray.gif cray.gif
as tikejausi kad ir man kaip jums skaudes,o nieko,tik slaunys paskaudejo pirma diena ir viskas,ai dar pecius doh.gif ,o man kaip tik reikia labiausiai blauzdas tvarkyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 12:02)
Sveikutes  4u.gif

Na kaip saunu, dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif
o as sakiau po JM30day darysiu taip: 1diena Ilygio vel, 2 diena trouble zone, sitaip koki menesiuka ar 2savaites, o tada 1diena I ir II lygis, kita diena trouble zone, po kiek laiko, II ir IIIlygis ir trouble zone derinsiu, o paskui nebezinau.. kazin ar istempsiu du lygius per viena karta blush2.gif
Pamirsau, kelintas tau lygis? Man po I lygio pirmu dienu skaudejo tik blauzdas, o po antro lygio skauda pecius  doh.gif

ryt III lygis. noreciau visai naujos programos, po keliu menesiu grysiu prie 30 shred, nes ten yra dar ka veikt. as menesi zones padarysiu po to keisiu, kad raumenys gautu nauja kruvi.

samanta man ir nieks neskauda, sian truputi kojos jaucias. nuo blauzdu ir nekrenta. gal turi tae bo parsisiuntus, noreciau gauti pilna varianta kad nejunginet.

turiu pilvo sokius sesiu tu, galvoju gal jomis keisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 24 lapkričio 2010 - 11:15