QUOTE(samanta* @ 2010 11 24, 09:17)
labas rytas
as dar pusvalandi pagal Billy Blanks Tae bo sportuoju,po JM ,ir dar soninei padarau pratimuku
o as tai nepritariu tai nuomonei kad namie geriau sportuoti nei sporto klube
kas turit galimybe ,tikrai siulau eiti i sporto kluba,as kai man tik tokia atsiras iskart leksiu,juk ten dirba profesionalai,kurie parodo kaip teisingai atlikti visus pratimus,plius visada yra kas tave pakontroliuos sporto klube ar prireikus ir programa sudarys,tinkamiausia buten Tau ir seip man smagiau sportuoti tarp zmoniu

..Juk sporto sales nera blogis,apskritai sportas yra geris,ir nesvarbu kur ji sportuoji,bet kad efektyvesni rezultata pasiekti galima idedant tiek pat pastangu namie ,o ne sporo klube netikiu

,as namie siulau sportuoti tik tiem kurie neturi kitu galimybiu
labas rytas
pas mus gargzduos ir dar moteru kazkoks klubas sporto yra, bet kai nera galimybiu dabar tai nesidomiu.
siandien jauciuosi kazkokia pavargus, be jegu, nu bet pasikavinsiu ir prie darbo. kazko kojos jaucias siandien, pagaliau antras lygis paskutini kart ir ryt jau trecias

gerai gaunasi sestadieni baigsiu trecia lygi, sekmadieni ilsesiuos ir pradesiu naujas programas. nezinau gal vel JM kokia reiks imti.
kaip sakot kaip reiks po 30 shred sportuoti kasdien JM TROUBLE ZONES bus daugokai, galima kas antra o ka i tarpus lengvesnio?
idomu, kad diena pries jus atrandant pagalvojau, kad sportuot is esmes man patinka ir kad tai nera kazkokia kancia, tik reikia atrasti kas tau miela ir patinka, JM KAIP TIK MAN, MAN PATINKA MUSTRAS, AISKUMAS.