QUOTE(Kristalle @ 2010 11 23, 21:17)
Aš sporto klubą noriu lankyt tik dėl to, kad reikia labai daug svorio numest, turiu vieną pavyzdį savo giminėje, ilgą laiką buvusi labai stambi tapo lieknute vien treniruoklių ir pilateso dėka

pilatesas gal šiaip sutvirtinimui, o svorio numetė griežta mityba ir treniruokliais. valandą lengviausiu lygiu bėgiodavo ant takelio o po to 40min pilatesas ant kamuolio, realiai numetė apie 20 kg bet atrodo, kaip 30kg būtų atsikračiusi, tai nežinau ar kokia treniruotė namie atstotų bėgimo takelį, nes dabar man svarbiausia numest svorį bent 20 kg, o tik po to stiprint kūną
Prakaituoti ir tirpdyti riebaliukus galima ne tik ant bėgimo takelio, bet ir ant dviračio ar elipsinio treniruoklio. Jei teisingai supratau turėjai kelio traumą, tai bėgioti ir juo labiau su antsvoriu ne kokia mintis, geriau jau dviratuką lengvesniu rėžimu minti. O į klubą dėl to kad pakeisti aplinką, ar motyvaciją, kodėlgi ne, tik vėl drysiu patarti aklai nepasitikėti treneriu, ne visi gilinasi į klientų problemas
QUOTE(samanta* @ 2010 11 24, 09:17)
labas rytas
as dar pusvalandi pagal Billy Blanks Tae bo sportuoju,po JM ,ir dar soninei padarau pratimuku
o as tai nepritariu tai nuomonei kad namie geriau sportuoti nei sporto klube
kas turit galimybe ,tikrai siulau eiti i sporto kluba,as kai man tik tokia atsiras iskart leksiu,juk ten dirba profesionalai,kurie parodo kaip teisingai atlikti visus pratimus,plius visada yra kas tave pakontroliuos sporto klube ar prireikus ir programa sudarys,tinkamiausia buten Tau ir seip man smagiau sportuoti tarp zmoniu

..Juk sporto sales nera blogis,apskritai sportas yra geris,ir nesvarbu kur ji sportuoji,bet kad efektyvesni rezultata pasiekti galima idedant tiek pat pastangu namie ,o ne sporo klube netikiu

,as namie siulau sportuoti tik tiem kurie neturi kitu galimybiu
Nei geriau nei blogiau, tiesiog kaip kam patinka ir kaip galimybės leidžia

o dėl treneriu, tai pasikartosiu, bet nereikia jais aklai tikėti, tiesiog dauguma žmonių į klubą ateina be jokių žinių apie raumenis, žmogaus fiziologiją, sportą ir jo poveikį organizmui. Programų individualių nesudaro, turi standartus ir tiek. pasakai kad turi kažkokią problemą, jie galva palinksi neva supranta, bet krūvius tokius pat kaip ir visoms kitoms klubo lankytojoms paskiria. Išbandžiau savo kailiu, ir kalbu ne šiaip sau, mano specialybė ne daug skiriasi nuo trenerio, tad leidau sau patikrinti kiek atsižvelgiama į atskirus atėjusio sportuoti "žalio" kliento įpatumus. o numesti svorį ar raumenukus užsiauginti galima namų sąlygomis, tik reikia tuo domėtis, internete pilna kaip taisyklingai atlikti pratimus, kokie pratimai kokius raumenis stiprina, ir priemonių daug tam nereikia, užtenka keletą pagrindinių įsigyti. Nesakau kad nereikia eiti į klubą, tik sakau kad ir namų sąlygomis galima pasiekti puikių rezultatų, ne blogesnių nei klube. Tik daug kam motyvacija tampa tai, kad kai susimoki klube tai kaip čia nenueisi, juk reikia už tuos pinigėlius atsiimti
Va kad prirašiau savo nuomonės, nieko asmeniško, tiesiok dalinuosi patirtimi ir turimomis žiniomis
Man šiandien 9diena I lygio, po vakarykščių papildomų pratimukų nugarą skaudėjo, bet vakare su dukriuku ant kamuolio pasiutom ir kažkaip stebuklingai praėjo

su baime laukiu II lygio, vakar pramečiau kokie ten pratimukai, tai net žiūrint prakaitas bėga

pasistenkit merginos, po ryt matavimai, svėrimai