Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Samanta kad skauda tai dar nereiskia, kad ploneja ax.gif juk net yra anekdotas "skauda-vadinasi auga" lotuliukas.gif

saulyte, kadangi man dar labai toli iki pabaigos tai as dar spesiu persigalvoti n+k kartu ax.gif

Man regis siandien jau 1kg pamestas, bet dar taip nevisai iki 74 nukrito, na iki penktadienio jau bus pilnai pamestas ir uztvirtintas manau blush2.gif
Atsakyti
as neikelsiu savo fotkiu panos,gal paprasyiu kad MB nufotkintu,nes paciai nesamones gaunasi doh.gif
Atsakyti
doviem as sia savaite I lygi pradejau sportuoti, tai man skauda viskas isskyrus pilva smile.gif ziuresiu kaip man iki penkt.seksis sportuoti, jei matysiu kad pilvas dar tinginiauja tai nuo kitos sav.papildomai ka pilvui dar pridesiu smile.gif o as va jau po sporto lendu po dusu ir i miesta reikes lekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 23, 21:17)
Aš sporto klubą noriu lankyt tik dėl to, kad reikia labai daug svorio numest, turiu vieną pavyzdį savo giminėje, ilgą laiką buvusi labai stambi tapo lieknute vien treniruoklių ir pilateso dėka  smile.gif pilatesas gal šiaip sutvirtinimui, o svorio numetė griežta mityba ir treniruokliais. valandą lengviausiu lygiu bėgiodavo ant takelio o po to 40min pilatesas ant kamuolio, realiai numetė apie 20 kg bet atrodo, kaip 30kg būtų atsikračiusi, tai nežinau ar kokia treniruotė namie  atstotų bėgimo takelį, nes dabar man svarbiausia numest svorį bent 20 kg, o tik po to stiprint kūną  mirksiukas.gif

Prakaituoti ir tirpdyti riebaliukus galima ne tik ant bėgimo takelio, bet ir ant dviračio ar elipsinio treniruoklio. Jei teisingai supratau turėjai kelio traumą, tai bėgioti ir juo labiau su antsvoriu ne kokia mintis, geriau jau dviratuką lengvesniu rėžimu minti. O į klubą dėl to kad pakeisti aplinką, ar motyvaciją, kodėlgi ne, tik vėl drysiu patarti aklai nepasitikėti treneriu, ne visi gilinasi į klientų problemas mirksiukas.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 11 24, 09:17)
labas rytas 4u.gif
as dar pusvalandi pagal Billy Blanks Tae bo sportuoju,po JM ,ir dar soninei padarau pratimuku 4u.gif
o as tai nepritariu tai nuomonei kad namie geriau sportuoti nei sporto klube schmoll.gif
kas turit galimybe ,tikrai siulau eiti i sporto kluba,as kai man tik tokia atsiras iskart leksiu,juk ten dirba profesionalai,kurie parodo kaip teisingai atlikti visus pratimus,plius visada yra kas tave pakontroliuos sporto klube ar prireikus ir programa sudarys,tinkamiausia buten Tau ir seip man smagiau sportuoti tarp zmoniu biggrin.gif ..Juk sporto sales nera blogis,apskritai sportas yra geris,ir nesvarbu kur ji sportuoji,bet kad efektyvesni rezultata pasiekti galima idedant tiek pat pastangu namie ,o ne sporo klube netikiu schmoll.gif  g.gif ,as namie siulau sportuoti tik tiem kurie neturi kitu galimybiu smile.gif

Nei geriau nei blogiau, tiesiog kaip kam patinka ir kaip galimybės leidžia ax.gif o dėl treneriu, tai pasikartosiu, bet nereikia jais aklai tikėti, tiesiog dauguma žmonių į klubą ateina be jokių žinių apie raumenis, žmogaus fiziologiją, sportą ir jo poveikį organizmui. Programų individualių nesudaro, turi standartus ir tiek. pasakai kad turi kažkokią problemą, jie galva palinksi neva supranta, bet krūvius tokius pat kaip ir visoms kitoms klubo lankytojoms paskiria. Išbandžiau savo kailiu, ir kalbu ne šiaip sau, mano specialybė ne daug skiriasi nuo trenerio, tad leidau sau patikrinti kiek atsižvelgiama į atskirus atėjusio sportuoti "žalio" kliento įpatumus. o numesti svorį ar raumenukus užsiauginti galima namų sąlygomis, tik reikia tuo domėtis, internete pilna kaip taisyklingai atlikti pratimus, kokie pratimai kokius raumenis stiprina, ir priemonių daug tam nereikia, užtenka keletą pagrindinių įsigyti. Nesakau kad nereikia eiti į klubą, tik sakau kad ir namų sąlygomis galima pasiekti puikių rezultatų, ne blogesnių nei klube. Tik daug kam motyvacija tampa tai, kad kai susimoki klube tai kaip čia nenueisi, juk reikia už tuos pinigėlius atsiimti biggrin.gif
Va kad prirašiau savo nuomonės, nieko asmeniško, tiesiok dalinuosi patirtimi ir turimomis žiniomis mirksiukas.gif

Man šiandien 9diena I lygio, po vakarykščių papildomų pratimukų nugarą skaudėjo, bet vakare su dukriuku ant kamuolio pasiutom ir kažkaip stebuklingai praėjo lotuliukas.gif su baime laukiu II lygio, vakar pramečiau kokie ten pratimukai, tai net žiūrint prakaitas bėga doh.gif pasistenkit merginos, po ryt matavimai, svėrimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 24, 13:13)
Man šiandien 9diena I lygio, po vakarykščių papildomų pratimukų nugarą skaudėjo, bet vakare su dukriuku ant kamuolio pasiutom ir kažkaip stebuklingai praėjo  lotuliukas.gif su baime laukiu II lygio, vakar pramečiau kokie ten pratimukai, tai net žiūrint prakaitas bėga  doh.gif  pasistenkit merginos, po ryt matavimai, svėrimai  wub.gif

irmusiux teisingai sakai ir as zadejau sakyt kad prisiziurekim, bet paziurejau kad dar tik treciadienis. vakar vakarienes padauginau, tai svarstykles siandien vejus rode, nieko siandien lengva vakariene tai atsiimsiu. kazkaip kai kasdien sveriuosi save labiau kontroliuoju, zinau jei vakare nepasilaikau ar diena padauginu rodys neteisingai Jau kaip koks dziaugsmas ryte, greit ant svarstykliu, koki skaiciuka rodys, nukrenta 100 ir tai fainiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 24 lapkričio 2010 - 12:21
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 23, 22:49)
o tai jus kai padarot JM pratimus, dar papildomai darot kokiu pratimu?

As papildomai dar padarau 8min presui,nes noriu ji labiau sutvirtinti ir pabaigoje 8 min tempimo smile.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 09:27)
kaip sakot kaip reiks po 30 shred sportuoti kasdien JM TROUBLE ZONES bus daugokai, galima kas antra o ka i tarpus lengvesnio?

idomu, kad diena pries jus atrandant pagalvojau, kad sportuot is esmes man patinka ir kad tai nera kazkokia kancia, tik reikia atrasti kas tau miela ir patinka, JM KAIP TIK MAN, MAN PATINKA MUSTRAS, AISKUMAS.

As po 30 days sportuosiu pagal No more trouble zones,bet ne kasdien tikrai,manau valanda geros mankstos 3 kartus per savaite man uzteks,nors aisku norisi greiciau sulaukti tu rezultatu,bet nenoriu saves versti kasdien sportuoti,geriau suplanuosiu treniruote kaip man patogiau,vis tiek saziningai dirbant ir priziurint maista rezultatai geri bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 24, 13:18)
As papildomai dar padarau 8min presui,nes noriu ji labiau sutvirtinti ir pabaigoje 8 min tempimo  smile.gif
As po 30 days sportuosiu pagal No more trouble zones,bet ne kasdien tikrai,manau valanda geros mankstos 3 kartus per savaite man uzteks,nors aisku norisi greiciau sulaukti tu rezultatu,bet nenoriu saves versti kasdien sportuoti,geriau suplanuosiu treniruote kaip man patogiau,vis tiek saziningai dirbant ir priziurint maista rezultatai geri bus  rolleyes.gif

as noreciau kazka i tarpa, ka rekomenduotum? galvoju kad lengviau palikt 20 min elipsinio ir 15 min pilvui. nes pilvelis po gimdymo doh.gif ir ta geri per metus nenumesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas del sporto klubu,tai man labiau patiko sportuoti namie,susitaupo lako ir siaip man patogiau,galima prisisiusti ivairiu treniruociu pagal savo skoni ir lygi ir ramiai sau mankstintis,man patinka kad pvz. Jillian gerai paaiskina kaip atlikti pratima, kokie raumenukai tuo metu dirba,kad nenusigrybautum thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 12:23)
as noreciau kazka i tarpa, ka rekomenduotum? galvoju kad lengviau palikt 20 min elipsinio ir 15 min pilvui. nes pilvelis po gimdymo doh.gif ir ta geri per metus nenumesiu lotuliukas.gif

Hmm g.gif Manau kaip tik reiketu iterpti pratimus tai vietai,kuria labiausiai nori padailinti,pvz pilvuka,bent jau as taip daryciau 4u.gif
Atsakyti
na as jau papietavau smile.gif einam su vaiku pasivaikscioti,o poto sportas manes laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 13:23)

Numesi tu ta geri, iki vasaros jau busi lieknute mirksiukas.gif jei taip ir toliau sportuosi, o ir maista kiek matau stengiesi pasiziureti tai tikrai numesi, na gal ne iki savbo idealo, bet per ateinancius 6 men tikrai imanoma kokia 10kg numesti ir suploneti po 10 cm turbut nuo visur thumbup.gif As va optimistiskai galvoju, kad iki vasaros busiu kaip smilgele, na aisku tiek kiek man leis mano kaulai ax.gif
Papildyta:
Turiu klausimeli: kodel kitos paneles (aurute, cherie, farida2010, sunray ir kritike7) neidejusios savo nuotraukyciu i albuma musu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 11:56)
Turiu klausimeli: kodel kitos paneles (aurute, cherie, farida2010, sunray ir kritike7) neidejusios savo nuotraukyciu i albuma musu? g.gif

Aš sakiau jau, kad rytoj įmesiu 4u.gif Reikia savo lašiakus apžiūrėti iš šalies, didesnis stimulas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 12:10)
turiu pilvo sokius sesiu tu, galvoju gal jomis keisti g.gif

As seniau megdavau su sesem tom pastrakaliot. Tai jei pasirinkdavau kardio dali, kita diena nuo strikinejimo vos paeidavau kaip blauzdas skaudedavo. smile.gif
Atsakyti