QUOTE(samanta* @ 2010 11 18, 12:57)
ai tai viskas aisku,Tu gera anuke tada esi
su mano charakteriu,tai as kokia savaite nevalgyciau ka mociute pagamina,tai atsoktu jai greitai fantazija man gaminti
o kas per vaistukai?
ai as gera, valgau ka gamina, nes skaniai gamina, o be to ir as daugiau laiko galiu skirti mokslams
Hormonus geriau, nes pas mane su moteriskom labai nekas, beveik visai neveikia organizmas siuo klausimu, tad skatina po truputi, galbut pavyks kadanors normaliai atsatyti, bet daktaras abejoja ir gal kadanors turesiu leliuka, bet cia didelis klausimas, o as jo taip noriu
QUOTE(white kitty @ 2010 11 18, 13:00)
Aciu

Gruodzio 26 pagaliau vaziuosiu jo aplankyti,tai noriu truputi nustebinti,beje po 2 savaiciu sporto jau matau,kad pilvukas sutvirtejes ir slaunys stangresnes,kelia motyvacija siekti dar geresniu rezultatu
Bet istikruju stebiuosi kaip kai kurie vyrai sociai,riebiai valgo ir nestoreja,nieko jiems nesidaro,as jei taip pradeciau maitintis ispampeciau ir celiulito kalnus priauginciau

Bet zinau ir tokiu moteru,kurios bet ka valgo ir vistiek vaiksto su atsikisusiais kaulais, tokie jau musu skirtingi organizmo ypatumai
mano drauge viena valgo daugiau nei as ir visko riebiai, saldumynus tai maisais tiesiog, net neperka po viena praktiskai, o viska is baziu dezutem ima

ir spek kas? ogi kai susitinkam ji verkia, kad vel numete koki viena ar 2kg, o as verkiu kad priaugau

ji dziugauja jei netycia priauga 1kg, kuris deja po poros dienu vel dingsta, o as stai dziaugiuosi numestu kg kuris po poros dienu dazniausiai atsistato