Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

baisu ziuret i tas perkarusias moteris blink.gif jau tokia tikrai nenoreciau buti schmoll.gif
man pilnai uztektu tos vidurines paneles figuros.
user posted image
Galetu kas padidinti man truputi krutine, nes dabar spygutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 24 lapkričio 2010 - 14:58
na va po graziu vaizdeliu biggrin.gif
gal kas drauge su manimi kavos? wub.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=samanta*,2010 11 24, 15:14]
g.gif g.gif su kuo?

http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
Kaip skaniai kavyte atrodo... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nude,2010 11 24, 15:03]
[quote=samanta*,2010 11 24, 15:14]
g.gif g.gif su kuo?

Papildyta:
Kaip skaniai kavyte atrodo... biggrin.gif
[/quote]
cia po sito tau kojas skaudedavo?
Atsakyti
Turiu toki kompakta, ten keturios dalys atrodo, tai sita labiausiai kojas nuvargindavo, tik cia jos istrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 15:57)
baisu ziuret i tas perkarusias moteris blink.gif jau tokia tikrai nenoreciau buti schmoll.gif
man pilnai uztektu tos vidurines paneles figuros.
user posted image
Galetu kas padidinti man truputi krutine, nes dabar spygutes  blush2.gif

man ta desineje visai grazi wub.gif
Atsakyti
Suzinojau liudna naujena ka tik, reikes maistas apsivirskins pasportuot is peties, kad smegenis atpalaiduot. sad.gif
Atsakyti
Ir aš jau po... taip nuo dūšios stengiausi, o kai baigiau tai taip juoktis pradėjau doh.gif nė pati nesupratau iš ko g.gif O jūs nedarote kontrastinio dušo pilvukui, dupsei? man po jo taip gera būna, jaučiasi kaip oda įsitempia.
Ateinu į kompaniją prie kavos, tik aš kakavą geriu, kavos nemėgstu ir negeriu, tik kartais capucino.
Atsakyti
sitam video klipe parodyta kaip pasikeicia zmones po 12 dienu sporto ir dietos. Na kaip ten bebutu as netikiu, kad taip stipriai pasikeistu. tik jau ne per 12 dienu. Kita vertus jei taip jau ir ivyko tai kazin ar ilgam cia jie suplonejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 24, 15:07)
Turiu toki kompakta, ten keturios dalys atrodo, tai sita labiausiai kojas nuvargindavo, tik cia jos istrauka  thumbup.gif

noreciau neistraukos ax.gif
QUOTE(Nude @ 2010 11 24, 15:18)
Suzinojau liudna naujena ka tik, reikes maistas apsivirskins pasportuot is peties, kad smegenis atpalaiduot.  sad.gif

kas atsistiko blush2.gif unsure.gif ?jei nepaslaptis
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 16:13)
man ta desineje visai grazi wub.gif

ir man ji grazi, bet noreciau buti lieknesne, bet kiek iseis tiek ax.gif

QUOTE(Nude @ 2010 11 24, 16:18)
Suzinojau liudna naujena ka tik, reikes maistas apsivirskins pasportuot is peties, kad smegenis atpalaiduot.  sad.gif

Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
Nieko baisaus, tiesiog turiu savo versliuka, bet ir ieskausi darbo, tai vat praejau jau kelias atrankas vienoj imonej, jau kaip ir viskas gerai buvo ir suzinojau, kad ne mane pasirinko... O pries tai atsisakiau darbo vienoj vietoj. Vienu zodziu... Jau dabar normaliai. Kaip pagalvoji, reiskias taip turi buti. rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=samanta*,2010 11 24, 16:26]
noreciau neistraukos ax.gif

Maciau rusuose yra kazkas ju, bet reikes vakare paziureti tiksliau, einu dabar su suniuku i lauka prasieit. smile.gif
Atsakyti