Mane tai palaiko tik del to, kad atsibodo jam mano zyzimas kokia as nepatenkinta savimi, tai sako jog tikisi kad mano sportai uztruks ilgai ir jam nebereiks klausyti kaip vis sakau: neliesk, cia lasiakas ir cia lasiakas, oi neliesk manes. Tau ka patinka mano lasinukai? tau patinka storules?
vis ka nors tokio pasakau, o jis man aiskina kad mylimo zmogaus turi buti daug ir kad jam mano lasinukai nerupi. Na bet vistiek norisi buti graziai sau ir aisku jam patrauklesne
labas rytas
dziugina rezultatai?
svorio netekau -1,7 kg.
po krutine -4
lemuo -2
sonai -1
o apacia kaip visada beveik nekrito, kazkokie neaiskus tie -1 buvo, nu del sventos ramybes netikri klubai ir kojos -1, kita savaite matysiu.
ar gali buti joms per daug kruvio todel nekrenta? nes sia savaite joms skyriau daug demesio, elipsinis, jm. nu bet gal kris niekur nedings.
o riebalai organizme mazeja buvo startas 40,9 dabar 39.2 primenu norma 20 proc.
svorio netekau -1,7 kg.
po krutine -4
lemuo -2
sonai -1
o apacia kaip visada beveik nekrito, kazkokie neaiskus tie -1 buvo, nu del sventos ramybes netikri klubai ir kojos -1, kita savaite matysiu.
ar gali buti joms per daug kruvio todel nekrenta? nes sia savaite joms skyriau daug demesio, elipsinis, jm. nu bet gal kris niekur nedings.
o riebalai organizme mazeja buvo startas 40,9 dabar 39.2 primenu norma 20 proc.
Labas rytas
Saulyt, saunuole
Na rezultatai, tiesa sakant, nelabai nenudziugino, nes centimetrai nelabai keitesi. Taigi, reikalaujamu matavimu duomenys tokie:
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.
taigi is reikalaujamu matavimu pasikeite tik svoris vienu kg, na bet as sau matuojuosi daugiau, tad labai mane nudziugino sumazejes pilvukas truputi zemiau bambos jis keitesi taip (104->101->98). Sumazejo ir apimtis po krutine, labai tuo dziaugiuosi, gal pagaliau liemenele neisires i lasinukus ir neisryskins rinkiu
o keitesi taip (89->88->87)
eisiu sportuoti tuoj, siandien visa diena pas ju neuzeisiu, tik vakare gal uzleksiu, nes jei ne tai prapulsiu visam savaitgaliui, vaziuojam pas MB tevus savaitgaliui
Saulyt, saunuole
Na rezultatai, tiesa sakant, nelabai nenudziugino, nes centimetrai nelabai keitesi. Taigi, reikalaujamu matavimu duomenys tokie:
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.
taigi is reikalaujamu matavimu pasikeite tik svoris vienu kg, na bet as sau matuojuosi daugiau, tad labai mane nudziugino sumazejes pilvukas truputi zemiau bambos jis keitesi taip (104->101->98). Sumazejo ir apimtis po krutine, labai tuo dziaugiuosi, gal pagaliau liemenele neisires i lasinukus ir neisryskins rinkiu
eisiu sportuoti tuoj, siandien visa diena pas ju neuzeisiu, tik vakare gal uzleksiu, nes jei ne tai prapulsiu visam savaitgaliui, vaziuojam pas MB tevus savaitgaliui
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 09:29)
Labas rytas
Saulyt, saunuole
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.
o keitesi taip (89->88->87)
Saulyt, saunuole
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.
doviem tu man nesurasei kokie buvo pries savaite duomenys
Centimetrai tokie patys, tik vienas kg plius
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 14:21)
svoris startas-pries savaite-dabar
lemuo startas-pries savaite-dabar
klubai startas-pries savaite-dabar
slaunis startas-pries savaite-dabar
pagal siuos reikalavimus,va kokie mano duomenys sia savaite
svoris 60-56.5-57kg
lemuo 72-70-68cm
klubai 96-92-92cm
slaunis 54-52-51 cm
priaugau 0,5kg
Ir sveikinu visas su pasiekimais
Sveikos merginos,
Sakykit, kas pagal JM sportuojat, gi yra perejusiu pilnus III lygius. O ka po to darot? Vel nuo I pradedate, ar pvz. kaitaliojate III su II ir pan.?
Man siandien III lygio 5 diena, va ir mastau, kaip cia toliau
Sakykit, kas pagal JM sportuojat, gi yra perejusiu pilnus III lygius. O ka po to darot? Vel nuo I pradedate, ar pvz. kaitaliojate III su II ir pan.?
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 09:44)
nesupratau ne vienas nenukrito?
Papildyta:
QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 09:52)
Sveikos merginos,
yra ir daugiau JM programu
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 11 26, 09:48)
pagal siuos reikalavimus,va kokie mano duomenys sia savaite
svoris 60-56.5-57kg
lemuo 72-70-68cm
klubai 96-92-92cm
slaunis 54-52-51 cm
priaugau 0,5kg
Ir sveikinu visas su pasiekimais
saunuole
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 09:55)
nesupratau ne vienas nenukrito?
Nei vienas cm nenukrito
startas-pries savaite-dabar
Svoris 76-> 75->74kg;
Lemuo 86-> 83-> 83cm;
Klubai 105-> 104-> 104cm;
Slaunys 63-> 62-> 62cm.
Va cia viskas mano. Kaip minejai krito nuo kitu vietu, t.y. nuo pilvuko (pora cm zemiau bambos) nukrito 104-> 101-> 98cm ir po krutine nukrito 89->88->87cm. daugiau niekas nepasikeite mano apimtyse per sia savaite. Bet kita vertus per pirmaja labai greit nukrito visko, tai dabar jau apstojo
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 10:00)
Nei vienas cm nenukrito
Svoris 76-> 75->74kg;
Lemuo 86-> 83-> 83cm;
Slaunys 63-> 62-> 62cm.
Va cia viskas mano. Kaip minejai krito nuo kitu vietu, t.y. nuo pilvuko (pora cm zemiau bambos) nukrito 104-> 101-> 98cm ir po krutine nukrito 89->88->87cm. daugiau niekas nepasikeite mano apimtyse per sia savaite. Bet kita vertus per pirmaja labai greit nukrito visko, tai dabar jau apstojo
Svoris 76-> 75->74kg;
Lemuo 86-> 83-> 83cm;
Slaunys 63-> 62-> 62cm.
doviem
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 08:55)
yra ir daugiau JM programu 
A, taip prie tos pacios nebegriztat? O gal galit patarti, kuria rinktis?
Man svoris nelabai nukrito, gal 2 kg, bet kunas tikrai sutvirtejo, kuo labai dziaugiuosi.