Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Mane tai palaiko tik del to, kad atsibodo jam mano zyzimas kokia as nepatenkinta savimi, tai sako jog tikisi kad mano sportai uztruks ilgai ir jam nebereiks klausyti kaip vis sakau: neliesk, cia lasiakas ir cia lasiakas, oi neliesk manes. Tau ka patinka mano lasinukai? tau patinka storules? ax.gif vis ka nors tokio pasakau, o jis man aiskina kad mylimo zmogaus turi buti daug ir kad jam mano lasinukai nerupi. Na bet vistiek norisi buti graziai sau ir aisku jam patrauklesne blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif dziugina rezultatai?

svorio netekau -1,7 kg.
po krutine -4
lemuo -2
sonai -1
o apacia kaip visada beveik nekrito, kazkokie neaiskus tie -1 buvo, nu del sventos ramybes netikri klubai ir kojos -1, kita savaite matysiu.

ar gali buti joms per daug kruvio todel nekrenta? nes sia savaite joms skyriau daug demesio, elipsinis, jm. nu bet gal kris niekur nedings.

o riebalai organizme mazeja buvo startas 40,9 dabar 39.2 primenu norma 20 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 26 lapkričio 2010 - 07:49
Labas rytas 4u.gif

Saulyt, saunuole thumbup.gif

Na rezultatai, tiesa sakant, nelabai nenudziugino, nes centimetrai nelabai keitesi. Taigi, reikalaujamu matavimu duomenys tokie:
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.

taigi is reikalaujamu matavimu pasikeite tik svoris vienu kg, na bet as sau matuojuosi daugiau, tad labai mane nudziugino sumazejes pilvukas truputi zemiau bambos jis keitesi taip (104->101->98). Sumazejo ir apimtis po krutine, labai tuo dziaugiuosi, gal pagaliau liemenele neisires i lasinukus ir neisryskins rinkiu doh.gif o keitesi taip (89->88->87) ax.gif
eisiu sportuoti tuoj, siandien visa diena pas ju neuzeisiu, tik vakare gal uzleksiu, nes jei ne tai prapulsiu visam savaitgaliui, vaziuojam pas MB tevus savaitgaliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 09:29)
Labas rytas  4u.gif

Saulyt, saunuole  thumbup.gif

Na rezultatai, tiesa sakant, nelabai nenudziugino, nes centimetrai nelabai keitesi. Taigi, reikalaujamu matavimu duomenys tokie:
Svoris 74kg;
Lemuo 83cm;
Klubai 104cm;
Slaunys 62cm.

taigi is reikalaujamu matavimu pasikeite tik svoris vienu kg, na bet as sau matuojuosi daugiau, tad labai mane nudziugino sumazejes pilvukas truputi zemiau bambos jis keitesi taip (104->101->98). Sumazejo ir apimtis po krutine, labai tuo dziaugiuosi, gal pagaliau liemenele neisires i lasinukus ir neisryskins rinkiu  doh.gif o keitesi taip (89->88->87)  ax.gif
eisiu sportuoti tuoj, siandien visa diena pas ju neuzeisiu, tik vakare gal uzleksiu, nes jei ne tai prapulsiu visam savaitgaliui, vaziuojam pas MB tevus savaitgaliui  rolleyes.gif

doviem tu man nesurasei kokie buvo pries savaite duomenys

Atsakyti
Centimetrai tokie patys, tik vienas kg plius mirksiukas.gif
Atsakyti
cool.gif
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 14:21)

svoris startas-pries savaite-dabar
lemuo startas-pries savaite-dabar
klubai startas-pries savaite-dabar
slaunis startas-pries savaite-dabar

pagal siuos reikalavimus,va kokie mano duomenys sia savaite 4u.gif
svoris 60-56.5-57kg
lemuo 72-70-68cm
klubai 96-92-92cm
slaunis 54-52-51 cm

priaugau 0,5kg doh.gif ,bet cia del artejanciu mmm,as visada 1kg per jas priaugu,o matyt delto kad sportuoju tai si syki tik puse,o ir apimtys sumazejo siek tiek thumbup.gif ,cia nereikalauja,bet blauzda sumazejo 1,5 cm,man svarbiausia kad jos mazetu cool.gif ,tai del to labai laiminga esu wub.gif
Ir sveikinu visas su pasiekimais thumbup.gif saunuolytes visos,se jums po oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Sakykit, kas pagal JM sportuojat, gi yra perejusiu pilnus III lygius. O ka po to darot? Vel nuo I pradedate, ar pvz. kaitaliojate III su II ir pan.? 4u.gif
Man siandien III lygio 5 diena, va ir mastau, kaip cia toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 09:44)
Centimetrai tokie patys, tik vienas kg plius  mirksiukas.gif

nesupratau ne vienas nenukrito?
Papildyta:
QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 09:52)
Sveikos merginos,

Sakykit, kas pagal JM sportuojat, gi yra perejusiu pilnus III lygius. O ka po to darot? Vel nuo I pradedate, ar pvz. kaitaliojate III su II ir pan.?  4u.gif
Man siandien III lygio 5 diena, va ir mastau, kaip cia toliau  lotuliukas.gif

yra ir daugiau JM programu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 11 26, 09:48)
cool.gif

pagal siuos reikalavimus,va kokie mano duomenys sia savaite 4u.gif
svoris 60-56.5-57kg
lemuo 72-70-68cm
klubai 96-92-92cm
slaunis 54-52-51 cm

priaugau 0,5kg doh.gif ,bet cia del artejanciu mmm,as visada 1kg per jas priaugu,o matyt delto kad sportuoju tai si syki tik puse,o ir apimtys sumazejo siek tiek thumbup.gif ,cia nereikalauja,bet blauzda sumazejo 1,5 cm,man svarbiausia kad jos mazetu cool.gif ,tai del to labai laiminga esu wub.gif
Ir sveikinu visas su pasiekimais thumbup.gif saunuolytes visos,se jums po  oro_buckis.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 09:55)
nesupratau ne vienas nenukrito?

Nei vienas cm nenukrito schmoll.gif
startas-pries savaite-dabar
Svoris 76-> 75->74kg;
Lemuo 86-> 83-> 83cm;
Klubai 105-> 104-> 104cm;
Slaunys 63-> 62-> 62cm.
Va cia viskas mano. Kaip minejai krito nuo kitu vietu, t.y. nuo pilvuko (pora cm zemiau bambos) nukrito 104-> 101-> 98cm ir po krutine nukrito 89->88->87cm. daugiau niekas nepasikeite mano apimtyse per sia savaite. Bet kita vertus per pirmaja labai greit nukrito visko, tai dabar jau apstojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 10:00)
Nei vienas cm nenukrito  schmoll.gif
startas-pries savaite-dabar
Svoris 76-> 75->74kg;
Lemuo 86-> 83-> 83cm;
Klubai 105-> 104-> 104cm;
Slaunys 63-> 62-> 62cm.
Va cia viskas mano. Kaip minejai krito nuo kitu vietu, t.y. nuo pilvuko (pora cm zemiau bambos) nukrito 104-> 101-> 98cm ir po krutine nukrito 89->88->87cm. daugiau niekas nepasikeite mano apimtyse per sia savaite. Bet kita vertus per pirmaja labai greit nukrito visko, tai dabar jau apstojo  rolleyes.gif

doviem biggrin.gif aisku supratau
Atsakyti
man dar nuo krutines nukrito blush2.gif ,ziuriu jau kur ciu ciut per mazi,bet laaaabai grazus liemenukai ,tai jau tinka thumbup.gif ,kad daugiau krutine sumazetu nenoriu blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 08:55)
yra ir daugiau JM programu 4u.gif

A, taip prie tos pacios nebegriztat? O gal galit patarti, kuria rinktis? g.gif
Man svoris nelabai nukrito, gal 2 kg, bet kunas tikrai sutvirtejo, kuo labai dziaugiuosi. blush2.gif
Atsakyti