Aš kadangi taip intensyviai nesportuoju kaip jūs, bet kai tik viskas dėl kojos susitvarkys būtinai, tai kaip su duomenim, siųsti?
Sveikutės
Aš kadangi taip intensyviai nesportuoju kaip jūs, bet kai tik viskas dėl kojos susitvarkys būtinai, tai kaip su duomenim, siųsti?
ar viešai skelbti ar į až saulytei? noriu viską tiksliai išsiaiškint, nors temą seniai seku, bet kažkaip iki galo ir nėra aišku
kadangi mitybos rėžimo ir tam tikrų pratimų bei masažo laikausi apie pusantros savaitės, tai šiokių tokių pokyčių yra
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 25, 17:42)
Sveikutės
ar viešai skelbti ar į až saulytei? noriu viską tiksliai išsiaiškint, nors temą seniai seku, bet kažkaip iki galo ir nėra aišku
kadangi mitybos rėžimo ir tam tikrų pratimų bei masažo laikausi apie pusantros savaitės, tai šiokių tokių pokyčių yra 
kristalle kaip nori gali i az, gali cia nera skirtumo, parasyk irasysiu tave.
nu va siandien saziningai atidirbau pagal jm ir 8 min preso,bet visa kuna kaip skauda.nejau tik man vienai tas pirmas lygis sunkus.
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 18:47)
nu va siandien saziningai atidirbau pagal jm ir 8 min preso,bet visa kuna kaip skauda.nejau tik man vienai tas pirmas lygis sunkus.

Visom sunku buvo, gi nei viena pries tai ilga laiko tarpa nesportavom, praeis su laiku
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 18:47)

Ne tau vienai
O palaikymo ir aš nesulaukiu, kai tik apie sportą užsimenu išgirstu " kiek dar ilgai? " tad ir sportuoju kai niekas nemato ir netrukdo
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 18:42)
Ne tau vienai
patikėk, po pirmos dienos man prireikė trijų dienų atsigauti
o dabar baigus 10 dieną skirtumas labai jaučiasi, žymiai lengviau, ir daugiau padarau, stiprėja kūnelis
O palaikymo ir aš nesulaukiu, kai tik apie sportą užsimenu išgirstu " kiek dar ilgai? " tad ir sportuoju kai niekas nemato ir netrukdo
bet tie vyrai kokie
proceso metu nepalaiko,o rezultatais tai labiausiai po musu tai dziaugsis jie
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 19:59)
bet tie vyrai kokie
Tai vat, bet ne labiau nei mes pačios
Susikūriau liniuote svorio metimo, bet niekaip nedašyla kaip joje reikės pakeisti skaičiukus?
Labas, mergaites,
As ir nutariau jungtis i Jusu grupe ir tirpdyt rinkeles, stangrint kuna. uz menesio griztu i Lietuva, tai dar didesnis stimulas yra pasistengti. Bet siaip, noriu, kad tai taptu tiesiog mano gyvenimo budu, be kurio negaleciau pradeti dienos. Tiesiog savo tingulio iproti pakeisti sportu.
P.S. Turiu viena klausima, nezinau, kas yra blogai, bet , kai bandau parsisiusti is youtube video klipus,atrodo, viska padarau, kaip nurodyta, bet kai paspaudziu siustis, man raso, kad tokio puslapio neranda.. gal kuri nors is jusu irgi buvo susidurus siu sia problema ir zino kaip ja issprest? buciau dekinga. nes nesnori kiekviena karta ieskoti youtubej tu pratimu ir uzkrovineti juos...
p.s. gal galit pasidalint, ar po menesio sportavimo jau matos akivaizdziai kazkokie pasikeitimai?
As ir nutariau jungtis i Jusu grupe ir tirpdyt rinkeles, stangrint kuna. uz menesio griztu i Lietuva, tai dar didesnis stimulas yra pasistengti. Bet siaip, noriu, kad tai taptu tiesiog mano gyvenimo budu, be kurio negaleciau pradeti dienos. Tiesiog savo tingulio iproti pakeisti sportu.
P.S. Turiu viena klausima, nezinau, kas yra blogai, bet , kai bandau parsisiusti is youtube video klipus,atrodo, viska padarau, kaip nurodyta, bet kai paspaudziu siustis, man raso, kad tokio puslapio neranda.. gal kuri nors is jusu irgi buvo susidurus siu sia problema ir zino kaip ja issprest? buciau dekinga. nes nesnori kiekviena karta ieskoti youtubej tu pratimu ir uzkrovineti juos...
p.s. gal galit pasidalint, ar po menesio sportavimo jau matos akivaizdziai kazkokie pasikeitimai?
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 18:59)
bet tie vyrai kokie
Na tikrai, kad galetu ivertinti musu pastangas grazeti ir palaikyti,juk visos tos pasiektos grozybes atiteks jiems
Nors MB tai palaiko mane,visada kai paskambina ka nors apie sporta pakalausineja,kaip sekasi,pataria,tikrai norisi ne tik del saves, bet ir del jo pasitempti
niu va ka tik pasportavau siandien tedariau tik pilvo presui pratimukus, tai oj kaip gerai nudegino pilvuka
as is tikruju lb noreciau body flex'a sportuoti nes maciau kaip mano draugei lb greit lasinukai nutirpo.
QUOTE(jabba @ 2010 11 25, 20:36)
Labas, mergaites,
man atrodo reik turet kazkokia programele kad leistu siustis is youtube