Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Sveikutės 4u.gif

Aš kadangi taip intensyviai nesportuoju kaip jūs, bet kai tik viskas dėl kojos susitvarkys būtinai, tai kaip su duomenim, siųsti? g.gif ar viešai skelbti ar į až saulytei? noriu viską tiksliai išsiaiškint, nors temą seniai seku, bet kažkaip iki galo ir nėra aišku rolleyes.gif kadangi mitybos rėžimo ir tam tikrų pratimų bei masažo laikausi apie pusantros savaitės, tai šiokių tokių pokyčių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 25, 17:42)
Sveikutės 4u.gif

Aš kadangi taip intensyviai nesportuoju kaip jūs, bet kai tik viskas dėl kojos susitvarkys būtinai, tai kaip su duomenim, siųsti? g.gif  ar viešai skelbti ar į až saulytei? noriu viską tiksliai išsiaiškint, nors  temą seniai seku, bet kažkaip iki galo ir nėra aišku  rolleyes.gif  kadangi mitybos rėžimo ir tam tikrų pratimų bei masažo laikausi apie pusantros savaitės, tai šiokių tokių pokyčių yra  smile.gif

kristalle kaip nori gali i az, gali cia nera skirtumo, parasyk irasysiu tave.
Atsakyti
nu va siandien saziningai atidirbau pagal jm ir 8 min preso,bet visa kuna kaip skauda.nejau tik man vienai tas pirmas lygis sunkus. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 18:47)
nu va siandien saziningai atidirbau pagal jm ir 8 min preso,bet visa kuna kaip skauda.nejau tik man vienai tas pirmas lygis sunkus. g.gif  biggrin.gif

Visom sunku buvo, gi nei viena pries tai ilga laiko tarpa nesportavom, praeis su laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 18:47)
nu va siandien saziningai atidirbau pagal jm ir 8 min preso,bet visa kuna kaip skauda.nejau tik man vienai tas pirmas lygis sunkus. g.gif  biggrin.gif

Ne tau vienai lotuliukas.gif patikėk, po pirmos dienos man prireikė trijų dienų atsigauti doh.gif o dabar baigus 10 dieną skirtumas labai jaučiasi, žymiai lengviau, ir daugiau padarau, stiprėja kūnelis thumbup.gif

O palaikymo ir aš nesulaukiu, kai tik apie sportą užsimenu išgirstu " kiek dar ilgai? " tad ir sportuoju kai niekas nemato ir netrukdo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 18:42)
Ne tau vienai  lotuliukas.gif  patikėk, po pirmos dienos man prireikė trijų dienų atsigauti  doh.gif  o dabar baigus 10 dieną skirtumas labai jaučiasi, žymiai lengviau, ir daugiau padarau, stiprėja kūnelis  thumbup.gif 

O palaikymo ir aš nesulaukiu, kai tik apie sportą užsimenu išgirstu " kiek dar ilgai? " tad ir sportuoju kai niekas nemato ir netrukdo  tongue.gif

bet tie vyrai kokie mad.gif
proceso metu nepalaiko,o rezultatais tai labiausiai po musu tai dziaugsis jie umn.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 19:59)
proceso metu nepalaiko,o rezultatais tai labiausiai po musu tai dziaugsis jie umn.gif

Tai vat, bet ne labiau nei mes pačios lotuliukas.gif

Susikūriau liniuote svorio metimo, bet niekaip nedašyla kaip joje reikės pakeisti skaičiukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 25 lapkričio 2010 - 20:01
Labas, mergaites,

As ir nutariau jungtis i Jusu grupe ir tirpdyt rinkeles, stangrint kuna. uz menesio griztu i Lietuva, tai dar didesnis stimulas yra pasistengti. Bet siaip, noriu, kad tai taptu tiesiog mano gyvenimo budu, be kurio negaleciau pradeti dienos. Tiesiog savo tingulio iproti pakeisti sportu.
P.S. Turiu viena klausima, nezinau, kas yra blogai, bet , kai bandau parsisiusti is youtube video klipus,atrodo, viska padarau, kaip nurodyta, bet kai paspaudziu siustis, man raso, kad tokio puslapio neranda.. gal kuri nors is jusu irgi buvo susidurus siu sia problema ir zino kaip ja issprest? buciau dekinga. nes nesnori kiekviena karta ieskoti youtubej tu pratimu ir uzkrovineti juos...

p.s. gal galit pasidalint, ar po menesio sportavimo jau matos akivaizdziai kazkokie pasikeitimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 18:59)

Na tikrai, kad galetu ivertinti musu pastangas grazeti ir palaikyti,juk visos tos pasiektos grozybes atiteks jiems protest.gif biggrin.gif

Nors MB tai palaiko mane,visada kai paskambina ka nors apie sporta pakalausineja,kaip sekasi,pataria,tikrai norisi ne tik del saves, bet ir del jo pasitempti wub.gif Dar turiu 4 svaites iki tobulumo lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va ka tik pasportavau siandien tedariau tik pilvo presui pratimukus, tai oj kaip gerai nudegino pilvuka smile.gif
Atsakyti
as is tikruju lb noreciau body flex'a sportuoti nes maciau kaip mano draugei lb greit lasinukai nutirpo.
Atsakyti
QUOTE(jabba @ 2010 11 25, 20:36)
Labas, mergaites,

P.S. Turiu viena klausima, nezinau, kas yra blogai, bet , kai bandau parsisiusti is youtube video klipus,atrodo, viska padarau, kaip nurodyta, bet kai paspaudziu siustis, man raso, kad tokio puslapio neranda.. gal kuri nors is jusu irgi buvo susidurus siu sia problema ir zino kaip ja issprest? buciau dekinga. nes nesnori kiekviena karta ieskoti youtubej tu pratimu ir uzkrovineti juos...

p.s. gal galit pasidalint, ar po menesio sportavimo jau matos akivaizdziai kazkokie pasikeitimai? smile.gif

man atrodo reik turet kazkokia programele kad leistu siustis is youtube 4u.gif
Atsakyti