Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 10:40)
A, taip prie tos pacios nebegriztat? O gal galit patarti, kuria rinktis?  g.gif
Man svoris nelabai nukrito, gal 2 kg, bet kunas tikrai sutvirtejo, kuo labai dziaugiuosi.  blush2.gif

Man JM sian 2 diena, po menesio vel pradesiu is naujo 30shred, nes ten tikrai yra ka veikti, bet dabar noresis pakeisti, yra dar dvi jos valandos trukmes programos. pas mane letokai siuncia, gal kitos zino is kur parsisiust, jei neiseis gauti parasyk, bandysim per skaipa siust gal atsisius.

gal nori jungtis prie musu i lentele jei turi ka mest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 26 lapkričio 2010 - 09:49
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 09:48)
Man JM sian 2 diena, po menesio vel pradesiu is naujo 30shred, nes ten tikrai yra ka veikti, bet dabar noresis pakeisti, yra dar dvi jos valandos trukmes programos. pas mane letokai siuncia, gal kitos zino is kur parsisiust, jei neiseis gauti parasyk, bandysim per skaipa siust gal atsisius.

Aciu, pas mane irgi labai jau letas inetas sad.gif man 30 dienu shredas tuo ir patiko, kad uztrunka pusvalandi. Valanda man kazin ar pavyktu smile.gif
Pabandysiu pasieskoti, bet jeigu nerasiu, tuomet parasysiu 4u.gif
Net nezinau, ar labai turiu ka mest lotuliukas.gif Pas mane maza krutine ir stambi apatine kuno dalis, blauzdos ypac. O vat nuo ten ir nekrenta... Krenta nuo virsaus, bijau kad tuoj 0 liemenele reiks nesiot smile.gif
Labai labai noriu numesti dar kokius 3-4 kg, dabar sveriu 64, ugis 168.
Svoris jau savaite kai ne is vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 10:56)
Aciu, pas mane irgi labai jau letas inetas sad.gif man 30 dienu shredas tuo ir patiko, kad uztrunka pusvalandi. Valanda man kazin ar pavyktu smile.gif
Pabandysiu pasieskoti, bet jeigu nerasiu, tuomet parasysiu  4u.gif
Net nezinau, ar labai turiu ka mest  lotuliukas.gif Pas mane maza krutine ir stambi apatine kuno dalis, blauzdos ypac. O vat nuo ten ir nekrenta... Krenta nuo virsaus, bijau kad tuoj 0 liemenele reiks nesiot smile.gif
Labai labai noriu numesti dar kokius 3-4 kg, dabar sveriu 64, ugis 168.
Svoris jau savaite kai ne is vietos  g.gif

aisku normalus tavo svoris, visiems krenta nuo virsaus, mano apacia ir sunkiai juda mazyn, o gerio ten per akis, mano blauzdos ir ne is vietos. o jau sportuoju 23 dienas lyg.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 10:04)
aisku normalus tavo svoris, visiems krenta nuo virsaus, mano apacia ir sunkiai juda mazyn, o gerio ten per akis, mano blauzdos ir ne is vietos. o jau sportuoju 23 dienas lyg.

man nuo blauzdu krenta g.gif ,bet nuo klubu ne g.gif ,aisku nuo liemens ir krutines daugiausiai,na man visada taip smile.gif
Atsakyti
Tai va, visa beda tos blauzdos sad.gif bet dar ant sonu yra ka mest, ir slaunu irgi smile.gif gal atrodo, kad nera, o va i rubus kur pries metus pirkau ne i visus telpu, oi ne i visus.
Tai reikia dirbt biggrin.gif
Apskritai, tai po vaiku sveriau apie 80, keleta metu kankinausi su dietom, papildais durna budama, bet dasimusiau iki mazdaug 66 tik per sporta. Saziningai 2 metus atlankiau Antilopes sporto klube pas Olga ir Edita (nera jau to klubo...), tik sportas ir padejo. Bet i kluba jau oi kaip senai nevaikstau, gal kokie 5 metai. Tai tas svoris tik ir taikosi judet i virsu, kol nesusigriebiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Rodau savo rezultatus ir aš blush2.gif Pradėjau prieš 1,5 sav. tai surašau savo pasiekimus smile.gif ( kol kas intensyviai nesportuoju, atlieku daug pratimų pilvui, suku lanką, masažuojuosi vakuuminėm taurėm, kartais bodyflex'o pratimukus atlieku, čia jau kaip kada biggrin.gif ir aišku maistą prisižiūriu)

Svorio startas 92 kg - prieš 1,5sav. 89,9 kg - šiandien 88,6 kg (ūgis 160 cm/norimas svoris bent 57kg)

Liemuo prieš 1,5 sav. 124cm - dabar 118cm
Klubai prieš 1,5 sav. 116 cm - dabar 114 cm
Šlaunys prieš 1,5 sav. 108 cm - dabar 106 cm

Sau matuojuosi irgi daugiau, tai daugiausiai nukrito apatinėje pilvo dalyje (-6 cm), o viršutinėje pilvo dalyje -4 cm. Krūtinė -1 cm.

Ko labiausiai nenoriu tai kad nuo blauzdų kristų doh.gif nes taip kaip pagaliukai atrodo blush2.gif o va nuo krūtinės tai norėčiau pamest šiek tiek biggrin.gif

Labai džiausiuosi visų jūsų rezultatais, tikros šaunuolės thumbup.gif čiupkit po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalle: 26 lapkričio 2010 - 10:21
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 26, 10:18)
Svorio startas 92 kg - prieš 1,5sav. 89,9 kg - šiandien 88,6 kg (ūgis 160 cm/norimas svoris bent 57kg)

Sau matuojuosi irgi daugiau, tai daugiausiai nukrito apatinėje pilvo dalyje (-6 cm), o  viršutinėje pilvo dalyje -4 cm. Krūtinė -1 cm.

Ko labiausiai nenoriu tai kad nuo blauzdų kristų  doh.gif   nes taip kaip pagaliukai atrodo  blush2.gif o va nuo krūtinės tai norėčiau pamest šiek tiek  biggrin.gif

Labai džiausiuosi visų jūsų rezultatais, tikros šaunuolės  thumbup.gif  čiupkit po  4u.gif

Saunuole, kaip per 1.5 sav, puikus rezultatai!
O nori, as tau nuo savu blauzdu paskolinsiu!! lotuliukas.gif
Taip ir toliau laikykis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosha: 26 lapkričio 2010 - 10:23
Labas rytas 4u.gif
Aš tai šiaip sau patenkinta savo rezultatais šią savaitę, nugyrėt praeitą mane sad.gif
Bet kaip po ėdimo savaitės, be to man siaubingos mmm... doh.gif tai nieko nesinori, tik kad greičiau viskas baigtųsi...
Rezultati
-900gr
Virš krūtų matuoju krūtinę -4cm
ranka -0,5
klubai -2
liemuo -1,5
leška -1

tai va labai skromni mano pasiekimai

Saulyte šaunuolė, bet nėr kitaip norėt, juk tu labai daug sportuoji, o dar ir maistą labai žiūri ir derini, o pameni, kai sakei, kad tau daugiau nei 1,2kg negali nutirpt smile.gif matai , kad gali,,, Pavydžiu tau baltai tongue.gif

O dabar einu rašyt Tau į až kitko tongue.gif

Visom visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nenuleidžiam rankų ir toliau "važiuojam" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2010 11 26, 00:16)
Mane tai palaiko tik del to, kad atsibodo jam mano zyzimas kokia as nepatenkinta savimi, tai sako jog tikisi kad mano sportai uztruks ilgai ir jam nebereiks klausyti kaip vis sakau: neliesk, cia lasiakas ir cia lasiakas, oi neliesk manes. Tau ka patinka mano lasinukai? tau patinka storules? ax.gif vis ka nors tokio pasakau, o jis man aiskina kad mylimo zmogaus turi buti daug ir kad jam mano lasinukai nerupi. Na bet vistiek norisi buti graziai sau ir aisku jam patrauklesne blush2.gif

Kol jaunas palaiko, kai apsiženysit, vaikų turėsit , tada matysi koks tas palaikymas rolleyes.gif Maniškis visada sako ką galvoja, ir man pačiai kažin ar patiktų kad girtų tai kas akivaizdžiai toli nuo "gražaus"

QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 09:52)
Sveikos merginos,

Sakykit, kas pagal JM sportuojat, gi yra perejusiu pilnus III lygius. O ka po to darot? Vel nuo I pradedate, ar pvz. kaitaliojate III su II ir pan.?  4u.gif
Man siandien III lygio 5 diena, va ir mastau, kaip cia toliau  lotuliukas.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 09:55)
nesupratau ne vienas nenukrito?
Papildyta:
yra ir daugiau JM programu 4u.gif
Papildyta:
saunuole thumbup.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 10:48)

Vakar parsisiunčiau iš rutracker.org gal kokias 5 JM programas, bet dar neperžiūrėjau, gal ką atsirinksiu, pagal tą pačią kažkaip nebenorėsiu vėl sportuoti, gal po kiek laiko.

O aš sutirpdžiau 300gr bigsmile.gif ir nuo liemens -3cm clap.gif

Svoris 63,3
Liemuo 87
Daugiau viskas tas pat doh.gif

Tai niekas nepatars kaip pakeisti skaičiukus ant liniuotės?
Atsakyti
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 26, 11:18)
Sveikutės  4u.gif

Rodau savo rezultatus ir aš  blush2.gif Pradėjau prieš 1,5 sav. tai surašau savo pasiekimus smile.gif  ( kol kas intensyviai nesportuoju, atlieku daug pratimų pilvui, suku lanką, masažuojuosi vakuuminėm taurėm, kartais bodyflex'o pratimukus atlieku, čia jau kaip kada  biggrin.gif  ir aišku maistą prisižiūriu)

Sau matuojuosi irgi daugiau, tai daugiausiai nukrito apatinėje pilvo dalyje (-6 cm), o  viršutinėje pilvo dalyje -4 cm. Krūtinė -1 cm.

Ko labiausiai nenoriu tai kad nuo blauzdų kristų  doh.gif  nes taip kaip pagaliukai atrodo  blush2.gif o va nuo krūtinės tai norėčiau pamest šiek tiek  biggrin.gif

Labai džiausiuosi visų jūsų rezultatais, tikros šaunuolės  thumbup.gif  čiupkit po  4u.gif

kristale tave traukti i lentele?
Atsakyti
smile.gif reikia eit ten kur tą koduką įdėjai, kad linjuotę rodytų, ir ten matosi skaičiukai starto, dabartiniai ir finišo, tai reik vidurinį skaičiuką pakeist į dabar esamą smile.gif
Sekmės, pamėgink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 11:08)
Tai niekas nepatars kaip pakeisti skaičiukus ant liniuotės?

is naujo susikurti liniuote ir ikelti i parasa savo mirksiukas.gif
Atsakyti