Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

O aš be sporto jau antra diena verysad.gif šiandien atlaikiau tik masažą, dar ruošiuos karštoje vonioje su druskom pagulėti, gal padės kiek nugarai unsure.gif

white kitty Šaunuolė 4u.gif o aš bėgu iš JM , ir vis dar neapsisprendžiu ką toliau daryti g.gif ar su storuliukais bandyti, ar kažką kita.

http://www.youtube.c...feature=related o čia juk žaidimas PC? siunčiuosi, bet nežinau ar mano kompui tiks, bet pabandysiu, o tada ir jums papasakosiu kas per daiktas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 28, 17:21)
bjauriai kai vaikai serga, sunku tada, reik rasti sistema, kas piesti, kas filmukus, kas miegot mama tada sau biggrin.gif jei yra tetis, ji paprasyt padeti. papasakok apie save kiek sveri, nuo kada meti ir pan.

yra metusiu nuo 95 kg, minejai kad pas tave nemazai antsvorio.

matai kai sega tai neturiu ju kur padet,o taip tai vienas jau i pima klase eina,kita eina 2,5h i dazeli.tai tada tik dvi mazes lieka.tetis tai yra,bet jis naktim dirba,o dienom miega smile.gif siaip sakau,vakarais eidavau i gym'a kokiai valandai,bet dabar kai vaikai serga,as da irgi biski,tai nelieka sveikatos smile.gif

ka as galiu papasakot,dabar sveriu 89.2 blush2.gif nos buvau jau iki 87.5 numetus blush2.gif pradejau mest svori kai nustojo po gimdomo krist,tai nuo balandzio 26,padinis svoris buvo 103,6kg.tai va tiek.
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 28, 20:11)
matai kai sega tai neturiu ju kur padet,o taip tai vienas jau i pima klase eina,kita eina 2,5h i dazeli.tai tada tik dvi mazes lieka.tetis tai yra,bet jis naktim dirba,o dienom miega smile.gif siaip sakau,vakarais eidavau i gym'a kokiai valandai,bet dabar kai vaikai serga,as da irgi biski,tai nelieka sveikatos smile.gif

ka as galiu papasakot,dabar sveriu 89.2 blush2.gif nos buvau jau iki 87.5  numetus blush2.gif  pradejau mest svori kai nustojo po gimdomo krist,tai nuo  balandzio 26,padinis svoris buvo 103,6kg.tai va tiek.

normaliai tu cia turi, as nuo tiek ir meciau, junkis ir lieknek kartu.

irmusiuk parasyk savo skaipa, niekaip tavis nepagaunu, noriu naujausios tos dalies, gal ir joga pavyks tau surasti? su storuliukais saulegraza atsiunte.

o as kaip isprotejus darau valgyt seimynai, kugelis, kepsniai, ruosiu vyra i darba dviem dienom. taip skaniai tas kugeliukas atrode, karstas toks viliojantis... ech sugriauziau morkyte ir viskas lotuliukas.gif atsilaikiau.

saulegraza ir irmusiuk sveikit rolleyes.gif

temuke baiginejas, kas kurs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 28 lapkričio 2010 - 19:31
Sveikutes, man baisiai geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif visa savaitgali nesporatavu, o pas uosvius(na dar nevisai uosviai) neina nustot valgyt, nes net per prievarta kisa viska. Viskas labai skanu pas juos, taip sunku atsilaikyti. Turbut grizau priaugus kokius 5kg doh.gif Labi dziaugiuosi kurios sportavot ir savaitgali, saunuoles jus drinks_cheers.gif

Beje, sveikos ir naujai prisijungusios merginos, smagu kad musu daugeja 4u.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 28, 19:24)
O aš be sporto jau antra diena  verysad.gif  šiandien atlaikiau tik masažą, dar ruošiuos karštoje vonioje su druskom pagulėti, gal padės kiek nugarai unsure.gif 

As dejau nugarai manksta, pabandyk daryti ja, nors aisku po 1karto nepageres, reikia pastoviai daryti. Metu dar karteli nuoroda jei nepastebejai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 28, 17:35)
As as!! Sportuoju ir savaitgaliais  fitness4.gif 5 JMIII diena baigta, liko 5 dienos iki programos finiso  clap.gif Nekantrauju pradeti No more trouble zones,norisi greiciau tokio rezimo: kelios dienos per savaite valanda geros treniruotes  ax.gif

Saulegraza uzjauciu del pilvuko  console.gif turbut per pastarasias dienas bloga nuotaika ir maistas paveike,priziurek dabar ji,kad greiciau pradetu normaliai dirbti  doctor.gif

Ale kaip gydyt, eisiu vyno su sūriu, su pelėsiuku vietoj nevalgytos vakarienės tongue.gif, kaip bus taip , bet organizmas kažko taip reikalauja smile.gif
Aš ir nežinau ką daryti man , nes bijau, kad reikia keisti, nes šiandie padariau 2 dieną III lygio ir visgi skauda man koją kairę ohmy.gif ypač per tuos šuoliukus kelienį skaudėt pradėjo sad.gif
reik rinktis kažkurį ar ta "paskutinis šansas" kur su storiuliukais arba ta zone? patarkit, kas jau peržiūrėjot?
Atsakyti
nu ka merginos ryt nauja savaite ir vel kipsim y darbus smile.gif as sugalvojau kaip sportuosiu 2 dienas darysiu JM TROUBLE ZONE o kitas dienas JM 30d. ir plius 8min.pilvui smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
galiu as nauja tema sukurti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Noriu viesa padeka Irmusiux issakyti 4u.gif Uz pagalba 4u.gif
Irmusiux, tau cia viso lapo balionu neuztektu!

Perziurejau Get Fit and Fab, atrodo visai linksmai, tik is pirmo zvilgsnio gana sudetinga, bet manau po truputi pramokti galima. Ir sportas kartu gaunasi.
Ar bandet pagal ja kas nors?

Skaiciavau skaiciava, pasirodo man JM 30dienu siandien tik 7 dienos, maniau kad jau siandien 9 smile.gif
Damusiu sita, ir tada zonu su get fit and fab imsiuosi blush2.gif

O man visa sav svoris nei is vietos schmoll.gif dar kokia 200 gr. i virsu vis bando. Atrodo ir su maistu daug maz normaliai, stipriai nepadauginu. Gal programos pakeitimas iseis i nauda.

Geros dienos visoms!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 08:48)
labas rytas 4u.gif
galiu as nauja tema sukurti? mirksiukas.gif

Manau niekas neprieštaraus, juk namučiai mūsų visų 4u.gif

QUOTE(drakosha @ 2010 11 29, 09:16)
Labas rytas,

Noriu viesa padeka Irmusiux issakyti  4u.gif Uz pagalba  4u.gif
Irmusiux, tau cia viso lapo balionu neuztektu!

Perziurejau Get Fit and Fab, atrodo visai linksmai, tik is pirmo zvilgsnio gana sudetinga, bet manau po truputi pramokti galima. Ir sportas kartu gaunasi.
Ar bandet pagal ja kas nors?

Skaiciavau skaiciava, pasirodo man JM 30dienu siandien tik 7 dienos, maniau kad jau siandien 9 smile.gif
Damusiu sita, ir tada zonu su get fit and fab imsiuosi  blush2.gif

O man visa sav svoris nei is vietos  schmoll.gif dar kokia 200 gr. i virsu vis bando. Atrodo ir su maistu daug maz normaliai, stipriai nepadauginu. Gal programos pakeitimas iseis i nauda.

Geros dienos visoms!

blush-anim-cl.gif Niu ką tu, Ačių už baliončikus. Aš žmogus friends.gif draugiškas. Šiandien bandysim Saulytei kanors atsiūsti mirksiukas.gif

Doviem - ačiū už rūpestėlį 4u.gif , žinau aš tuos ir dar daug kitų pratimų toks mano darbas - gydyti kitų nugaras ir ne tik bet kol ūmus periodas negalima judinti kokias 2 -3 dienas, bet šiandien jau bandysiu kažką daryti, kad nesustingčiau doh.gif

Bijojau kad per savaitgalį grįš mano su vargu nutirpinti gramai, bet atvirkščiai, - 200 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 29 lapkričio 2010 - 09:06
Nauji namaiuser posted image
http://www.supermama...howtopic=671512
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 29 lapkričio 2010 - 09:34
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 10:23)

Grąžūs namučiai wub.gif , jau įkėliau savo koją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 09:28)
Grąžūs namučiai  wub.gif , jau įkėliau savo koją  ax.gif

aciu blush2.gif
tai mergaites,kur man gauti ta truoble zone blush2.gif ?pas ka cia kreiptis? g.gif
Papildyta:
tik reikia sia damusti,kad anos neuzrakintu,nes tik kai 50psl pasiekiam ,tik tada galima kurti nauja tema,taip taisyklese sako doh.gif biggrin.gif
Atsakyti