Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Laba diena,
noreciau prie jusu jungtis 4u.gif tik labai neplepekit nes esu tik 20 psl blush2.gif noriu bent viena tema visa perskaityti, kad jus pazinciau blush2.gif

Gal truputi apie mane. Man beveik 27 metai. Auginu dukryte, kuriai 4,5 men. Vaikutis gime, o pilvas liko toks pat blink.gif Svori metu visa gyvenima blush2.gif kaip ir mano mama doh.gif dazniausiai sveriu 60-62kg/ugis 160 cm siekiamas svoris 52 kg (viena karta tai jau buvo pasiekta) tada metai gero ir sotaus gyvenimo plius 12kg, nestumas plius 8kg ir vuoalia bigsmile.gif pries jus 70kg sverianti dama biggrin.gif

Jusu temos pavadinima maciau n kartu ir niekad neuzejau nes buvau tikra, kad tai ne man blush2.gif Bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada 4u.gif
Pradejau sukti ant lekstes, daryti 8 min pilvo presui ir sukti lanka. Dabar su mazaja apsirgome tai sustabdziau sportus, bet tik pasveiksiu ir kibsiu i darba. Viena karta jau buvau isbegus i sporto kluba (gal ten ikvepima ir pagavau) noretusi dazniau, bet sudetinga derinti MP, vyro darb grafika ir treniruociu tvakarasti, bet kai tik galesiu butinai dar apsilankysiu (vien tam, kad galva pravedinti. Nes kartais norisi staugti)

Tikiuosi silto priemimo ir malonaus bendravimo 4u.gif
Tiesa, pastebejau, kad temos eigoje vis pasirodo kokiu idomiu linku ar tai yra kazkur sisteminama ar geriau iskart pas save saugoti? ax.gif Ar tas pirmas psl papildomas? Dabar nieko nesaugojau nes esu pas tevus, grizus i Vln reikes dar temuke perzvelgti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 28 lapkričio 2010 - 13:09
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 28, 11:58)
http://www.youtube.c...feature=related

sita dar radau, ir fainas variantas. kazi ar imanoma butu toki isigyti ir kur, aisku turetu butu didelis monitorius biggrin.gif

Oho koks geras dalykelis cool.gif bet cia geriausia butu daryti prie didelio teliko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2010 11 28, 13:06)
Laba diena,

Tikiuosi silto priemimo ir malonaus bendravimo  4u.gif
Tiesa, pastebejau, kad temos eigoje vis pasirodo kokiu idomiu linku ar tai yra kazkur sisteminama ar geriau iskart pas save saugoti?  ax.gif Ar tas pirmas psl papildomas? Dabar nieko nesaugojau nes esu pas tevus, grizus i Vln reikes dar temuke perzvelgti

Sveikia prisijungusi 4u.gif

Pagrindines musu programeles idetos pirmame puslapyje,tie kurie youtubeje galima ideti i favorites,o Jillian Michaels programas reiketu atsisiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ellinga sveikute wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Man šiandien tokia darbinga diena thumbup.gif kol koja neskauda tai apsitvarkiau namus ir pasportavau šiek tiek, laukiu nesulaukiu kada baigsis vargai dėl kojos ir galėsiu normaliai pradėti sportuoti biggrin.gif

Nežinau kažkodėl svoris pastrigo, jau 4 dienas toks pat laikosi, galiu ir daugiau pavalgyti, galiu ir visai mažai toks pat, anksčiau taip nebūdavo, jau net nervintis pradėjau unsure.gif

Ellinga, sveikute 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

atsiprasau,kad isibraunu i jusu tema,bet norejau paklausti,o kiek laiko reikia daryt ta level 1 JM programos?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 28, 17:11)
sveikutes 4u.gif
atsiprasau,kad isibraunu i jusu tema,bet norejau paklausti,o kiek laiko reikia daryt ta level 1 JM programos?aciu 4u.gif

sveika, kodel braunies, juk tema atvira, prisijunk, sportuosim kartu. visi lygiai I, II, III po 10 dienu, gaunasi menuo, 30 dienu.

4 vaikuciai, pagarba bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 28 lapkričio 2010 - 16:28
aciu 4u.gif paziuresiu,jei pavyks tas 10 dienu pasportuot gal ir prisijungsiu biggrin.gif bet pas mane svorio kategorija truputi didesne nei pas jus blush2.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acura_maniake: 28 lapkričio 2010 - 16:39
Sveikos, savaitgalį mažai plepančių, o kaži ar sportuoja? Man savaitgalis sunkios dienos - visi namie sad.gif
Sunku tada pritaikyt laiką pasportuot blush2.gif Chaosas namie tongue.gif

O šiaip nežinau ar šiandie sportuosiu, mano pilvas sustreikavo, 3diena g.gif doh.gif nepadėjo net sūrus vanduo su jūros druska, kas sako visom pramuša, ir skyvos džiovintos išmirkytos per naktį nepadėjo, ir pasukos su linų sėmenim nepadėjo sad.gif
siaubas, pilvas mano išsipūtęs jau, visa laimė, kad nedaug valgau biggrin.gif

QUOTE(ellinga @ 2010 11 28, 13:06)
Laba diena,

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 28, 17:38)
aciu 4u.gif paziuresiu,jei pavyks tas 10 dienu pasportuot gal ir prisijungsiu biggrin.gif bet pas mane svorio kategorija truputi didesne nei pas jus blush2.gif

aciu blush2.gif

pradzioj bus nelengva, padarysi pailsedama treniruote ir tai gerai, aisku jei sveikata leis
Atsakyti
As as!! Sportuoju ir savaitgaliais fitness4.gif 5 JMIII diena baigta, liko 5 dienos iki programos finiso clap.gif Nekantrauju pradeti No more trouble zones,norisi greiciau tokio rezimo: kelios dienos per savaite valanda geros treniruotes ax.gif

Saulegraza uzjauciu del pilvuko console.gif turbut per pastarasias dienas bloga nuotaika ir maistas paveike,priziurek dabar ji,kad greiciau pradetu normaliai dirbti doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 28 lapkričio 2010 - 17:38
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 28, 16:33)
pradzioj bus nelengva, padarysi pailsedama treniruote ir tai gerai, aisku jei sveikata leis

tai as jau padariau ta level 1 siandien smile.gif bet zinai,pas mane daug aplink smirinejanciu,dabar dar ir vaikai serga,tai nezinau ar rasiu laiko.
o siaip as dar ir gym'o turiu abonimenta blush2.gif tik ner kada dabar nueit.
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 28, 18:50)
tai as jau padariau ta level 1 siandien smile.gif bet zinai,pas mane daug aplink smirinejanciu,dabar dar ir vaikai serga,tai nezinau ar rasiu laiko.
o siaip as dar ir gym'o turiu abonimenta blush2.gif tik ner kada dabar nueit.

bjauriai kai vaikai serga, sunku tada, reik rasti sistema, kas piesti, kas filmukus, kas miegot mama tada sau biggrin.gif jei yra tetis, ji paprasyt padeti. papasakok apie save kiek sveri, nuo kada meti ir pan.

yra metusiu nuo 95 kg, minejai kad pas tave nemazai antsvorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 28 lapkričio 2010 - 18:23