Tikrai saunu,kad sportas namuose duoda tokius rezultatus
Sveikinu visas padailinusias savo figura
As kolkas leliuku ir papildomu kg neturiu,tai rezultatai ne taip pastebimi,bet po 16 dienu sporto matau,kad kunas pastangrejo ir pilvukas daileja
Nepasiduokim ir draugiskai siekim savo tikslo toliau

As kolkas leliuku ir papildomu kg neturiu,tai rezultatai ne taip pastebimi,bet po 16 dienu sporto matau,kad kunas pastangrejo ir pilvukas daileja

Nepasiduokim ir draugiskai siekim savo tikslo toliau

Prisidavimas penktadieniais ir lentelė laaabai gera mintis
neleis atleisti vadelių.
Man šiandien sunkiai sportavosi, gal kad svarstyklės + rodė
nesinorės tokiais rezultatais lentelės gadinti
gal kai raumenukai sustiprės ir kg tirpti pradės
Aš čia taip garsiai mastau...

Man šiandien sunkiai sportavosi, gal kad svarstyklės + rodė

pakeiciau lentele i jpg, bet idejus i fotki gaunas labai maza, nieko nesimato

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 13:29)

o ka butu geresne kontrole, man penktadienis sverimai, matavimai, ketvirtadieni griestai laikausi ir laukiu penktadienio ryto ka rodys svarstykles.
tiek numesti kiek SAULĖGRĄŽAI man nelabai realu, as savaiteje max galiu 1.2 isspausti jei griestai save riboju, prisiziuriu. o jei ta diena padauginu
A irgi pritariu , kad penktadienį darom lentelę ir suraašom savo svorius , su cm jau sunkiau bus, bet ne visos tiek viršsvorio turi, kaip aš pvz, dėl to kitoms ir mažiau krenta tikriausia...

Bėgu mergytės sportuot, o po to prieš vyra aptemptas kelnes demonstruosiu

http://public.fotki....i/untitled.html
cia is mano albumo pavyzdinis, po to padarysiu grazesni penktadieniui, pakomentuokit ko dar reiktu. tik taip gavosi, nemokejau kaip tiesiai ikelti.
sukuriau fotkese puslapi, tos kurios cia esam registruojames, siuskit man i az
svoris norimas, esamas
ugis
lemuo
klubai
kojos cm
po to lentele dar pakoreguosim, eigoje jei kas iskils, nezinau kam kurt albumus fotkese, kas uzsiregistruos gaus prisijungimus, as jau savo ikeliau lasiakus
cia is mano albumo pavyzdinis, po to padarysiu grazesni penktadieniui, pakomentuokit ko dar reiktu. tik taip gavosi, nemokejau kaip tiesiai ikelti.
sukuriau fotkese puslapi, tos kurios cia esam registruojames, siuskit man i az
svoris norimas, esamas
ugis
lemuo
klubai
kojos cm
po to lentele dar pakoreguosim, eigoje jei kas iskils, nezinau kam kurt albumus fotkese, kas uzsiregistruos gaus prisijungimus, as jau savo ikeliau lasiakus

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 19, 16:25)
Ojej, Saulyte, tam albumuky man ne ta lentelė parūpo
aš seiles ant ekrano užtaškiau kokia skani apkepėlė ir tie zujkiai, o sausainiai
jei ten su cinamonu, tai imu

svoris mano 56,4 kg ,norimas 52kg
ugis 167
lemuo 70
klubai92
slaunis 52
blauzda35
Siandien po 7 dienos JM II, 8min abs ir 8 min tempimo,dabar visa pasitempusi ruosiuosi i gimtadieni

As gal apsieisiu be tu matavimu,kadangi dideliu rezultatu apimtyse nesiekiu,tai man geriausiai parodys veidrodis

As gal apsieisiu be tu matavimu,kadangi dideliu rezultatu apimtyse nesiekiu,tai man geriausiai parodys veidrodis

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 19, 17:25)
Ojej, Saulyte, tam albumuky man ne ta lentelė parūpo
aš seiles ant ekrano užtaškiau kokia skani apkepėlė ir tie zujkiai, o sausainiai
jei ten su cinamonu, tai imu

Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 11 19, 17:42)
Siandien po 7 dienos JM II, 8min abs ir 8 min tempimo,dabar visa pasitempusi ruosiuosi i gimtadieni

o ka gali taip imesti savo foto, pasigrozesim tavimi, galima galvoju imesti savo augintinius, vaikucius, juk idomu.
sveikos,vis užsuku pas jus ir laukiu savo laiko kada galėsiu su jumis sportuoti,dabar lengvus pratimukus padarau ir tiek,kaip faina,kaip jūs visos lieknėjate
o mano svoriukas labai pamažu tirpsta,ar yra sportuojančių ir maitinančių?Gal nenukentės pienuko gamyba jai pradėsiu sportuoti,jau parsisiunčiau ta 30d.programą