Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Prisijungiu ir as smile.gif Tema sekiau ir sportavau lygiagreciai. Siandien man trecio lygio 5 diena. Nepraleidau nei vienos dienos (kol kas)... Sunkiausi pratimai man vis del to buvo antrame lygyje ax.gif Svoris, nei priaugo, nei nukrito, deja. Apimciu nesimatavau, bet atrodo, kad kelnes net labiau verzia blush2.gif Vistiek savim didziuojuosi savim, nes nesitikejau, kad tiek valios turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 19, 14:35)
drinks_cheers.gif ,o gal taip ir darom? bigsmile.gif
kiekviena penktadieni prisiduodam ax.gif

drinks_cheers.gif

LAMMA sveika prisijungus 4u.gif man antro lygio JM labai sunkus pratimai, ypac paskutinis presiui, kaip gera girdet, kad tau III lengvesnis, man iki jo dar toli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 19 lapkričio 2010 - 13:41
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 13:38)

tada reikia nuspresti kas lentele sudarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 19, 14:40)
tada reikia nuspresti kas lentele sudarys  mirksiukas.gif

sakau tada gal kartu ir albumeli sukurti, kas nores tas ides? galiu as lentele ir sukurti, tik as nemokesiu kaip ja ideti cia g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif o kaip suprasti 1 lygis, 2 lygis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 13:38)
drinks_cheers.gif

LAMMA sveika prisijungus 4u.gif man antro lygio JM labai sunkus pratimai, ypac paskutinis presiui, kaip gera girdet, kad tau III lengvesnis, man iki jo dar toli.

Lengviau gal del to, kad as dali pratimu pagal baltaja mergaite darau smile.gif pagal juoduke kai kuriu pratimu as net viena karta nepadaryciau. Pvz negaliu atsispaudimu padaryti istiestom kojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 13:42)
sakau tada gal kartu ir albumeli sukurti, kas nores tas ides? galiu as lentele ir sukurti, tik as nemokesiu kaip ja ideti cia g.gif

sukurk ir albumelei ir lentele,bet albuma kurk fotki.com ok? g.gif
o gal ne kas nores foto deda ,o kas bent pora savaiteliu kartu bendrautu temukej?
na mes jau kur susibendravom tai kas noresim ikelsim ane? blush2.gif
o lenetele tada irgi i fotki.com keltume blush2.gif
fotki.com rekomenduoju,nes ten maziausiai strigineja
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 19, 13:47)
sveikos merginos 4u.gif o kaip suprasti 1 lygis, 2 lygis? ax.gif

yra 1 psl ,programa 30 dienu su JM parsisiuntimui,ir ten yra 3 lygiai tu treniruociu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 19 lapkričio 2010 - 13:55
QUOTE(samanta* @ 2010 11 19, 14:57)
o gal ne kas nores foto deda  ,o kas bent pora savaiteliu kartu bendrautu temukej?
Papildyta:

yra 1 psl ,programa 30 dienu su JM parsisiuntimui,ir ten yra 3 lygiai tu treniruociu mirksiukas.gif

aaa, gaila bet man kazko ta programa neatsidaro verysad.gif kazko mano kompas jos nenori atidaryti.
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 19, 14:57)
o gal ne kas nores foto deda  ,o kas bent pora savaiteliu kartu bendrautu temukej?
Papildyta:

taip fotki.com, as ir manau kad slaptazodzius gaus isbuvusios lygiai dvi savaites.
parasykit kas mokat kaip ikelti exelio lentele cia kad matytusi, noresiu komentaru kaip padaryti geriau.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 14:18)
taip fotki.com, as ir manau kad slaptazodzius gaus isbuvusios lygiai dvi savaites.
parasykit kas mokat kaip ikelti exelio lentele cia kad matytusi, noresiu komentaru kaip padaryti geriau.

as nemoku ikelti blush2.gif
Papildyta:
saulute,gal pirma i interneta reikia ikelti,o pto per IMG cia? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 19, 12:35)
kiekviena penktadieni prisiduodam

Puiki idėja, prisidavinėjant ir stimulas didesnis bus thumbup.gif Aš tik už mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir atrodo kad penktadienis ta diena kai galim prisidavineti, tada galesim spresti ar savaitgaly galim skaniau ka pavalgyti ar teks atsilaikyti biggrin.gif
Atsakyti