Nude, nėra čia pasakų, stengiuosi vakare neprisivalgyti, paskutinį kartą valgau apie 19-19,30val. priklauso nuo aplinkybių,
būtinai valgau tris kart ir nemažiau...
nevalgau mėsos su bulvėm, jei labai noriu, pasilieku jas vakarienei
geriu daug skysčių , 2l. tai tikrai per dieną..
kas čia dar...
aa... neužkandžiauju, jau geriau suvalgau ką nors normaliai, kad ilgam būčiau soti, ir neinu valgyt min 3val. tai tiek atrodo

neatsisakiau jokių produktų, tiesiog renkuosi ką noriu, tik nepersivalgau ir vakare vyrui kompanijos nepalaikau - varstyti šaldytuvo dureles
Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2010 11 19, 12:26)
Prisiverciau uzlipt ant svarstykliu, tai rezultatas nenuliudino labai, -300 gr., sveriausi po sociu pusryciu.

Aisku, tai nereiskia, kad jei persivalgymas nepakenke, galiu laikyti atleidus vadzias.

smagu, reikia kartais leist sau atsipalaiduot, nes kitaip bus sunku eit pirmyn link tikslo
Pamiršau pasakyti, kad svarbiausia save MYLĖTI, aš pamilau save, esu sau graži tokia kokia esu, su viršsvosiu, su strijom ir kitkuo

svarbu džiaugtis tuo ką turime, tada pasidaro labai lengva ir gera, tada kai nepyksti ir neniurni ant savęs - apetitas savaime nuslopsta

Svarbiausia ką supratau ir ko atsisakiau- tai būti vaikų šiukšliadėže, nes pastovūs mano užkandžiavimai būdavo: banano gabaliukas, košės šaukščiukas, dešros galiukas ir pan, o tai alkio tikrai nesutramdo - priešingai, tampi kramsnojimo vergas, kai jau eini į šaldytuvą 100-jį kartą, nors skrandis pilnas...

savo šitą problemą pagrinde ir tvarkau
KOVOJU SU SAVIM, NES MYLIU IR GAILIU SAVĘS, IR MAN NE VISVIEN - KAIP ATRODAU