Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Sveikinu su pasiekimais 4u.gif

Prisiduodu ir aš biggrin.gif
svoris: -1,8

su matavimais sunkiau , nemoku aš normaliai pamatuot pati sad.gif vieną dieną vienaip, kitą dieną jau daugiau, ai,,,
geriausia sekasi matuoti kojas ir pilva tongue.gif

čia rezultatai savaitės:

blauzda: -0,5cm

šlaunis: -1

pilvas (ties bamba): -3

klubai: praeitą savaitę nebuvo rezultatų, šį kartą -5, bet reiks ryt pasimatuot dėl šventos ramybės tongue.gif

ranka : -1

kolkas tiek , keliaujam toliau smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai saunus rezultatai, sveikinu. O as siandien nelipsiu ant svarstykliu, nes vakar pasileidau labai: nespejau pasportuot, cepelinu pietum valgiau su riebiu padazu (net oaciai neskanu buvo), saldainiu, ir dar vakare sampes. Vienu zodziu, reikes siandien save nubaust grieztu sporto rezimu. fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 19, 10:47)
Sveikinu su pasiekimais  4u.gif 

Prisiduodu ir aš  biggrin.gif
svoris: -1,8

su matavimais sunkiau , nemoku aš normaliai pamatuot pati sad.gif vieną dieną vienaip, kitą dieną jau daugiau, ai,,,
geriausia sekasi matuoti kojas ir pilva tongue.gif

čia rezultatai savaitės:

blauzda: -0,5cm

šlaunis: -1

pilvas  (ties bamba): -3

klubai: praeitą savaitę nebuvo rezultatų, šį kartą -5, bet reiks ryt pasimatuot dėl šventos ramybės tongue.gif

ranka : -1

kolkas tiek , keliaujam toliau smile.gif  wub.gif

bet tau tai neblogai krito svoris thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Pati esu labai nustebus, nes svėriausi vakar ryte tai svarstyklės rodė vis dar 82,2kg galvoju, na nukristų man iki ryto tie 200gr. tai būtų 1kg per savaitę, šiandie atsistojus ant svarstyklių - negalėjau patikėti, ir svarstykles du kart į kitą vietą nešiau, batkes perdėjau, vistiek tas pats, vaikus pasvėriau, nu teisingai rodo, po val vėl pasisvėriau tikrai tiek rodo bigsmile.gif
mano leliai serga, tai aš nuo šeštadienio niekur nosies nebuvau iškišus, apsiaviau savo džinsus - ogi aš juos užsegtus galiu nusiaut thumbup.gif plius įtilpau į vienas kelnes, kurias nešiojau prieš savo viduriniuką wub.gif ir labai lengvai, visai neaptemptos bigsmile.gif thumbup.gif tikrai nuo klubu tie 5cm nučiuožė tikriausia, o nuo pilvo visi 6cm sudėjus per dvi savaites...
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 19, 12:09)
bet tau tai neblogai krito svoris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 19 lapkričio 2010 - 12:20
Saulėgrąža, pasakiski rezultatai, kaip gera girdeti, kai viskas taip gerai einasi. Puikus stimulas visoms. biggrin.gif Primink, ka tu su maistu darai?
Papildyta:
Prisiverciau uzlipt ant svarstykliu, tai rezultatas nenuliudino labai, -300 gr., sveriausi po sociu pusryciu. thumbup.gif Aisku, tai nereiskia, kad jei persivalgymas nepakenke, galiu laikyti atleidus vadzias. biggrin.gif
Atsakyti
Nude, nėra čia pasakų, stengiuosi vakare neprisivalgyti, paskutinį kartą valgau apie 19-19,30val. priklauso nuo aplinkybių,
būtinai valgau tris kart ir nemažiau...
nevalgau mėsos su bulvėm, jei labai noriu, pasilieku jas vakarienei tongue.gif
geriu daug skysčių , 2l. tai tikrai per dieną..
kas čia dar... g.gif
aa... neužkandžiauju, jau geriau suvalgau ką nors normaliai, kad ilgam būčiau soti, ir neinu valgyt min 3val. tai tiek atrodo blush2.gif neatsisakiau jokių produktų, tiesiog renkuosi ką noriu, tik nepersivalgau ir vakare vyrui kompanijos nepalaikau - varstyti šaldytuvo dureles smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2010 11 19, 12:26)
Prisiverciau uzlipt ant svarstykliu, tai rezultatas nenuliudino labai, -300 gr., sveriausi po sociu pusryciu.  thumbup.gif Aisku, tai nereiskia, kad jei persivalgymas nepakenke, galiu laikyti atleidus vadzias.  biggrin.gif

bigsmile.gif smagu, reikia kartais leist sau atsipalaiduot, nes kitaip bus sunku eit pirmyn link tikslo ohmy.gif mirksiukas.gif

Pamiršau pasakyti, kad svarbiausia save MYLĖTI, aš pamilau save, esu sau graži tokia kokia esu, su viršsvosiu, su strijom ir kitkuo smile.gif svarbu džiaugtis tuo ką turime, tada pasidaro labai lengva ir gera, tada kai nepyksti ir neniurni ant savęs - apetitas savaime nuslopsta wub.gif Svarbiausia ką supratau ir ko atsisakiau- tai būti vaikų šiukšliadėže, nes pastovūs mano užkandžiavimai būdavo: banano gabaliukas, košės šaukščiukas, dešros galiukas ir pan, o tai alkio tikrai nesutramdo - priešingai, tampi kramsnojimo vergas, kai jau eini į šaldytuvą 100-jį kartą, nors skrandis pilnas... blush2.gif savo šitą problemą pagrinde ir tvarkau smile.gif
KOVOJU SU SAVIM, NES MYLIU IR GAILIU SAVĘS, IR MAN NE VISVIEN - KAIP ATRODAU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 19 lapkričio 2010 - 12:57
sveikinu visas su pasiekimais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu mergaitės su rezultatais, šaunuolės jūs visos thumbup.gif Aš kažką praleidau, ar jūs nusprendėt penktadieniais svorius prisiduot? ax.gif
Atsakyti
labai uz visas dziaugiuosi ir sveikinu su pasiekimais thumbup.gif as savuosius parasysiu tik sekmadieni, nes ryt bus 10 diena sporto tai pries II lygi issimatuosiu blush2.gif tikiuosi rezultatai nenuvils. Na o siandien as atsikeliau 11ryto ir iskart prie sporto, nes dabar jau lekiu is namu, bet labai sunkiai man siandien sportavosi, vis mastau gal man pratesti ta I lygi dar kokiom 5 dienom ax.gif
na visom sekmes, vakare sugrisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=chérie,2010 11 19, 13:59]
Sveikinu mergaitės su rezultatais, šaunuolės jūs visos thumbup.gif Aš kažką praleidau, ar jūs nusprendėt penktadieniais svorius prisiduot? ax.gif

Cia tiesiog savaime man atrodo taip gavosi. Bet gal ir gera tradicija butu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif [quote=Nude,2010 11 19, 14:10]

Cia tiesiog savaime man atrodo taip gavosi. Bet gal ir gera tradicija butu biggrin.gif
[/quote]

o ka butu geresne kontrole, man penktadienis sverimai, matavimai, ketvirtadieni griestai laikausi ir laukiu penktadienio ryto ka rodys svarstykles.

tiek numesti kiek SAULĖGRĄŽAI man nelabai realu, as savaiteje max galiu 1.2 isspausti jei griestai save riboju, prisiziuriu. o jei ta diena padauginu net nesisveriu nes rodo nesamones, sveriuosi tik is ryto nevalgius ir po toleto. po praeito baliaus prisidejau 0.200 gr. save zinau kaip nulupta mirksiukas.gif tik reik laikytis blush2.gif

jei nori kad rodytu tikra svori: nevalgymas nuo 18-19 val. (3 val. pries miega), aisku visa diena su protu maistas, ir tada ryte thumbup.gif rodo nieko ne per daug ne per mazai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 19, 13:37)

Pamiršau pasakyti, kad svarbiausia save MYLĖTI,  aš pamilau save, esu sau graži tokia kokia esu, su  viršsvosiu, su strijom ir kitkuo smile.gif svarbu džiaugtis tuo ką turime, tada pasidaro labai lengva ir gera, tada kai nepyksti ir neniurni ant savęs - apetitas savaime nuslopsta  wub.gif  Svarbiausia ką supratau ir ko atsisakiau- tai būti vaikų šiukšliadėže, nes pastovūs mano užkandžiavimai būdavo: banano gabaliukas, košės šaukščiukas, dešros galiukas ir pan, o tai alkio tikrai nesutramdo - priešingai, tampi kramsnojimo vergas, kai jau eini į šaldytuvą 100-jį kartą, nors skrandis pilnas...  blush2.gif  savo šitą problemą pagrinde ir tvarkau smile.gif
KOVOJU SU SAVIM, NES MYLIU IR GAILIU SAVĘS, IR MAN NE VISVIEN - KAIP ATRODAU smile.gif

su kramsnojimais, vaiku likuciais sutinku, antra tiek prisigaudydavau kol abu pamaitindavau, gaudavosi toks nesamoningas veiksmas, pati save pagaudavau, kad jau kisu i burna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 19 lapkričio 2010 - 13:26
[quote=Nude,2010 11 19, 13:10]
. Bet gal ir gera tradicija butu biggrin.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif ,o gal taip ir darom? bigsmile.gif
kiekviena penktadieni prisiduodam ax.gif
Atsakyti