Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(zuzla @ 2011 02 26, 17:34)
pirmą kartą taip iškart į žemes sodinau, tai ar gerai padariau mastau.gif

aš visą laiką šakeles iš karto į drėgną žemę kišu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 26, 18:41)
aš visą laiką šakeles iš karto į drėgną žemę kišu smile.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat sodinu tik į žemę ir visada prigyja rolleyes.gif
Atsakyti
niu tai tada priburkit, kad ir man prigytų 4u.gif nes kiek sodinau, tai prigijo tik vieną unsure.gif

aišku, joms geriau, kad šilčiau būtų, ane? nes suaugusias laikau prie +16
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 26, 18:53)
niu tai tada priburkit, kad ir man prigytų 4u.gif nes kiek sodinau, tai prigijo tik vieną unsure.gif

aišku, joms geriau, kad šilčiau būtų, ane? nes suaugusias laikau prie +16

Labai gražūs daigeliai, turėtų prigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba

O sakykit kompaktiniu palergopniju sakeles ir kisat tiesiai i zeme ar laikot pamerke vandenuke ir lauket kol isleis saknis?
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 02 26, 18:59)
Laba

O sakykit kompaktiniu palergopniju sakeles ir kisat tiesiai i zeme ar laikot pamerke vandenuke ir lauket kol isleis saknis?

Į žemę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 26, 18:01)
Į žemę  ax.gif

aisku mirksiukas.gif siandien kaip tik prisilauziau tai tada rytoj sodinsiu jau i zeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 26, 16:34)
nu tai taip.. ta prasme, ar prigis norėjau pasakyt smile.gif pirmą kartą taip iškart į žemes sodinau, tai ar gerai padariau mastau.gif

Tiesa pasakius gali ir neprigyti. Labai daug erdves. Geriau prigija mazesniuose vazoneliuose. Saknys turi tureti mazai vietos. tas pats galioja ir sejinukams 4u.gif
Atsakyti
Kai sodinu į vazonėlius, juos uždengiu stiklainiu ax.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus smile.gif Dar įkvėpta jūsų pokalbių, savo palergonijų šakeles irgi trauksiu iš vandens ir sukyšiu į vazonėlius, kad prigytų. Kažin, ar bus gerai, jei juos, vietoj stiklainių, apgaubsiu politileno maišeliais?
Atsakyti
QUOTE(Ramika @ 2011 02 28, 12:52)
Ačiū už atsakymus smile.gif Dar įkvėpta jūsų pokalbių, savo palergonijų šakeles irgi trauksiu iš vandens ir sukyšiu į vazonėlius, kad prigytų. Kažin, ar bus gerai, jei juos, vietoj stiklainių, apgaubsiu politileno maišeliais?

Galima ir maišeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti