Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(laurindre @ 2011 03 02, 19:28)
Pelargonijos vejo bijo tik pavasari, kol svieziai isnestos i lauka ir sakeles dar trapios. Pas mane irgi labai vejuota, tai pradzioje gaila buna ziureti, bet paskui sakeles sutvirteja ir atlaiko stipresnius vejus su mazesniais nuostoliais.
As siemet nei vienos neturiu. Taip nusprendziau kovoti su ligomis. Rudeni viska ismeciau, laukiu nuolaidu daigeliams ir pirksiu visas naujas. Ne tiek daug man reikia, 10 daigeliu manau uzteks. Kai pamatysite kur nuolaidas, prasau pranesti mirksiukas.gif

Norečiau rudeniop suzunoti,kaip sekesi su ligom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 02, 20:46)
Norečiau rudeniop suzunoti,kaip sekesi su ligom.  4u.gif

Zinoma mirksiukas.gif Ir anksciau suzinosit, nereiks nei rudens laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 02, 20:32)
aciu  blush2.gif
paprastai i juos patiesiu plevele ir nebadau skyliu, zinau kad pelargonijos nemegsta uzmirkti bet kazkaip man sekasi niekada nereikejo gelbeti nuo uzmirkimo, tie vazonai po atviru dangum tai jei prilyje per daug tai vejas ispucia arba saule iskepina. apskritai niekada nepraduriu jokioms gelems vazonu, nes daug pas mane vazonu ant metines terasos tai nenoriu kad ios kabanciu lasetu.

aciukas mirksiukas.gif 4u.gif kabinsiu ir as kelius tokiu siemet jau numaciau jiem vieta wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mergytes nepatikesit doh.gif is senuku nusipirkau daigu ir ziuriu ant "Decora Pink" lapeliu tokie kaip kiausineliai butu prideti, bet ne kiausineliai nes nenusikrapsto. Nebuvau susidurusi. Kas cia do velnias? Ant kitu "Ville de Dresden", "Ville de Paris" nera. Savaitgali persodinsiu. Gaila kazkaip butu kokia aktara jas girdyti, o gal verta?

Atsakyti
Is prekybos centru tai greitai gali kokio brudo parsinesti doh.gif Izoliuok naujas geles, nuplauk bent vandeniu ir kokiu muilu lapus numuilink. Gal ir nereikes stipresniu nuodu. Dar cesnaku lukstu tirpala pasidaryti galima g.gif
Atsakyti
Radau kad Feuercascade ir Schone von Grenchen nebijo lietingo oro,taip pat Solidor.'' Mexikanerin'' puikiai jauciasi paunksnej. Aš provincijoj gyvenu,tai tuscia kol kas prekyboj....
Atsakyti
O aš šiandien du savo ūgliukus išmečiau. Stovėjo, stovėjo susisukę, kol supuvo. Netyčia buvo apskabyta senoji svyranti pelergonija, pasodinau, galvojau, kad įsišaknys, bet matyt per anksti, šviesos gal per maža. Nepavyko. schmoll.gif na, sodinsiu kitus, tikiuosi dabar pavyks, o gal svyranti sunkiau šaknijasi, nelabai turiu patirties. g.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2011 03 02, 23:24)
Mergytes nepatikesit  doh.gif is senuku nusipirkau daigu ir ziuriu ant "Decora Pink" lapeliu tokie kaip kiausineliai butu prideti, bet ne kiausineliai  nes nenusikrapsto. Nebuvau susidurusi. Kas cia do velnias? Ant kitu "Ville de Dresden", "Ville de Paris" nera. Savaitgali persodinsiu. Gaila kazkaip butu kokia aktara jas girdyti, o gal verta?

Gerai, kad nepirkau, nes vieną kartą buvau su skydamariais nusipirkusi doh.gif
Atsakyti
o gal svyranti sunkiau šaknijasi, nelabai turiu patirties. g.gif
Man tai atrodo kad tikrai sunkiau ju prisidauginti.Ir geriausiai pavyksta rugpjucio men.Nors mano labai isstypo naujieji auginiai ir baisu juos trumpinti
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 02, 22:43)
Is prekybos centru tai greitai gali kokio brudo parsinesti doh.gif Izoliuok naujas geles, nuplauk bent vandeniu ir kokiu muilu lapus numuilink. Gal ir nereikes stipresniu nuodu. Dar cesnaku lukstu tirpala pasidaryti galima g.gif

Aciuks Laurindre aciuks.gif Prausimes muilu ir cesnako vonioje. Gal galetum mestelt cesnako lukstu tirpalo proporcijas?

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 03 02, 23:34)
Gerai, kad nepirkau, nes vieną kartą buvau su skydamariais nusipirkusi  doh.gif

UPPPSS Skydmariai bijau.gif

O cia labai baisu? einu skaityti info

Aciu Jiedara aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 02, 23:34)
Gerai, kad nepirkau, nes vieną kartą buvau su skydamariais nusipirkusi  doh.gif

Atsiprasau uz foto kokybe blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2011 03 03, 00:14)
Atsiprasau uz foto kokybe blush2.gif

user posted image

na ir ką čia radot? bigsmile.gif Dar ir nagu bandėt nutrint, taip?
Taip ir galvojau, kad ten tik karputės, o toks didelis susirūpinimas lotuliukas.gif

Tai štai, nieko nereikia daryt, krapštyt, ir nuodyt savęs ir aplinkinių chemikalais. Tie parudavimai susidaro, kai augalas kurį laiką negauna vandens, paskui būna užmirkomas ir t.t. Galit ramiai toliau sau augint.
Atsakyti