Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

as taip pat sejau pelargonijas is e-seklos.lt Sudygo, kaip Giedrulka ir sake per kelias dienas; pakelyje buvo 11 seklyciu sudygo 10. Mamicy, tikrai manau, kad paciai augintis labiau apsimoka nei pirkti daigelius, pvz seklos kainavo 5.79 Lt, 70 L zemes 10 ltl (tikrai tiek nesunaudojau lotuliukas.gif ), sekliukes daiginau putplastiniame indelyje nuo kiausiniu, o daigeliai dabar graziai susodinti i indelius nuo jogurto, taigi "daigyklos" nemokamos. Del temperaturos, tai ar pas Jus tikrai ant palanges toliau nuo radiatoriaus taip jau silta, kad daigeliai isstyps:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 05 kovo 2011 - 17:35
Ar čia kompaktines taip greit dygsta,ar ir svyrančios?
Ar čia kada dalinomes patirtimi apie siu dvieju rusiu derinima ?
Papildyta:
Pasirodo,mano gelytem cloroze schmoll.gif Uztat jos tokios salotines. Išplauna rudeniop lietus trašas visas... Nusipirkau trašu su gelezim smile.gif Gydisimes nuo mazatrašystes doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau PELARGONIUM GRANDIFLORUM . Pagal ziedus supratau , kad tai karaliskoji pelargonija .
Gal galetumete pasakyti is praktikos , kokios prieziuros ji reikalauja . Siuo metu ji zydi .
Krumines pelargonijas l megstu ir augint sekasi puikiai . Perziemojusios jos jau pradejo krauti ziedus . Auginu istiklintame balkone .
Atsakyti
mergaites gal zinot del ko pelergoniju lapai demeti darosi ir dziuna?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 07, 15:19)
mergaites gal zinot del ko pelergoniju lapai demeti darosi ir dziuna?

Pirmiausia paziurek,ar nera amaru apatinej pusej. Apskabyk ligotus lapus,tai nepakenks...
Atsakyti
Gal kas patarsit, kada reikia pradeti daigelius tresti? Sudyge mano jau senokai, bet stovi vietoje, labai letai auga, sakau gal patresti reiketu, bet bijau kad i lapus neisaugtu... Kokias trasas gal patartumet?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 07, 22:53)
Gal kas patarsit, kada reikia pradeti daigelius tresti? Sudyge mano jau senokai, bet stovi vietoje, labai letai auga, sakau gal patresti reiketu, bet bijau kad i lapus neisaugtu... Kokias trasas gal patartumet?

Jei sėjai į substratą, tai manyčiau, kad tikrai nereikia. Jos dabar dar auginasi šaknis, gal šiek tiek dar ir diena trumpoka. Apsipras, o tada ir šoks augti. Jos gi dar mažos ir visų maistingų medžiagų iš substrsto tikrai dar nepasiėmė. Turėk kantrybės. viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pelargonijų mylėtojos, nusipirkau ir aš pora daigeliu iš Žalios stoteles, keletas jų jau sukrautais žiedeliais. Sakyite, ar turėčiau juos nuskabyti ar palikt ramybėje?
Atsakyti
Jei persodinai, tai gal geriau nuskabyk, vistiek po persodinimo žiedai nukris, o jei dar auginsi taip, tai gali ir palikti, taip gražu žiedelis ankstyvą pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už greitą konsultaciją thumbup.gif Aš juos vakar kaip tik persodinau ir nedideliu vazonėlius, tai eisiu nuskabyt.
Atsakyti
labas vakarėlis, labai tylu ir ramu čia pasidarė tai kad butu smagu idesiu pirmuosius šiu metu žiedelius
user posted image

o cia mano gražuoles kompaktinės sėtos 01,01 d.
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 09, 22:10)
labas vakarėlis, labai tylu ir ramu čia pasidarė tai kad butu smagu idesiu pirmuosius šiu metu žiedelius

thumbup.gif Čia tikriausiai dar ne daigelių žiedai ax.gif
Atsakyti