Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Irvel @ 2011 03 03, 18:07)
laba diena.

Mano ne svyranti, bet bandymas prisiaugint ūgliukų buvo per ankstyvas. Viską teko išmesti, nes pradėjo pūti koteliai. Buvau pamerkus į vandenį.

Nemerkite žiemą į vandenį - supūdysite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 03, 01:20)
na ir ką čia radot?  bigsmile.gif Dar ir nagu bandėt nutrint, taip?
Taip ir galvojau, kad ten tik karputės, o toks didelis susirūpinimas  lotuliukas.gif

Tai štai, nieko nereikia daryt, krapštyt, ir nuodyt savęs ir aplinkinių chemikalais. Tie parudavimai susidaro, kai augalas kurį laiką negauna vandens, paskui būna užmirkomas ir t.t. Galit ramiai toliau sau augint.

Aciu Gaudvile ir Jiedara aciuks.gif

Nuraminote mergytes, visa nakti kosmarus sapnavau prisiziurejusi internete tu parazitu nuotraukas. Grizdama po darbo uzsukau aktaros, jau buciau maudziusi visas. Bet uzsukau jusu verdikto pasiziureti.

Nuraminote karsta.gif Aciu kas Jus esat aciuks.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2011 03 03, 21:06)

Nuraminote mergytes, visa nakti kosmarus sapnavau prisiziurejusi internete tu parazitu nuotraukas. Grizdama po darbo uzsukau aktaros, jau buciau maudziusi visas. Bet uzsukau jusu verdikto pasiziureti.

Nieko, artėja vasara - actarą sunaudosi kitiems parazitams naikinti , bus "po ranka" mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitinejau knyga "Tarp geliu" Autore Halina Heis. Ji pataria pelargonijas laikyti miegamajame.nes paprastai jie buna saltesni ziema. Ir,atseit,nesamone,kad miegamajam negali buti geliu g.gif
Atsakyti
Taip, miegamasis joms tikrai tinka del vesios patalpos. Deja pas mane ten klivijos gyvena ir labai dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 20:13)
Nieko, artėja vasara - actarą sunaudosi kitiems parazitams naikinti , bus "po ranka" mirksiukas.gif

Tikrai taip rozems prireiks, visada puksdama rozes nupuskiu ir palergonijas ir visus kitus augalus. Matau Jiedara tave beveik visur kur kalbama apie augalus SM. Esi zinove, pasinaudodama ta proga noriu paklausti ar tik ne todel, kad perdaug chemijos gaudavo, nes ziedai ruduodavo lyg pudavo ana vasara sluotelinems hortenzijoms ir magnolijai. Visiems kitiems augalams lb tiko. Truputi ne i tema, bet gal moderatorius nesupyks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 16:16)
Nemerkite žiemą į vandenį - supūdysite rolleyes.gif

Dabar jau žinosiu. Buvo pamoka.
QUOTE(amarrile @ 2011 03 03, 20:10)
Skaitinejau knyga "Tarp geliu" Autore Halina Heis. Ji pataria pelargonijas laikyti miegamajame.nes paprastai jie buna saltesni ziema. Ir,atseit,nesamone,kad miegamajam negali buti geliu g.gif

Skaičiau ir aš aoie tai. Yra net gėlių, kuiras net patartina laikyt miegamajame. Viena iš tokių - jeronimas. O jug jis irgi iš pelargonijų giminės. biggrin.gif
Atsakyti
Pelargonijos gi orą valo , ane? Mano močiutė daug laikydavo visad, sakydavo, kad gėlikės gerą darbą atlieka wink.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo pelargoniukų sėjinukais ax.gif

user posted image
Atsakyti
Į sėklyčių sodinot? Kaip gražiai sudygo. Kaip super! Kur randat sėklas pirkti? Ir beje kuriuo laiku pelargonijas reikia sodint, aišku dabar jau per vėlus metas ane?
Atsakyti
mano irgi jau tokios grazuoles po viena i vazoniukus issodintos thumbup.gif paliejau daugiau vandens, ant saulutes pastaciau tai treti lapukai per pora paru dickiai pasidare:)
Atsakyti
Oho. smile.gif) aš noriu perlargonijųųųų, ką daryti. Daigiukai brangūs palygint, po 3,5 LT. Ir tokie kaip va nuotraukoj, pas giedrulka. Savo provincijoj prasinešiau pro parduotuves - niekur nėra. Sėklas sėt per vėlu ane, merginos? Blogiausiu atveju ieškočiau sėklyčių kurnors sad.gif
Atsakyti