Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(mairux @ 2011 03 16, 11:51)
Ačiū, pagalvojau, kad per daug saulės gauna, gal reikės ant kitos palangės perkelti.

Ant vakarines palanges super buna kadangi pas mane nera vakaru tai pas mane pietuose atostogauja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
gintare0704, nepakartojamai graži jūsų pelargonija!!!! smile.gif pilna žiedų.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 16, 14:22)
gintare0704, nepakartojamai graži jūsų pelargonija!!!! smile.gif pilna žiedų.

Aciu mocha tikiuosi ir jusu tokios bus ax.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
gerą pasirinkima pelargonijos daigu maciau Vilniaus 'Akropolio "Ermitaže, kaina nuo 2,5 iki 3,49 lt; svyrančios, kompaktinės, ružavos, raudonos; namo gera atkeliavo maišely. dukra nešė, galvojau aplaužys ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 kovo 2011 - 22:36
Bet nuolaidu dar nera blink.gif
Atsakyti
Tikrai nėr dar wink.gif žalioj stotelėj buvau, tai po 3,60lt pardavinėjo. biggrin.gif apsisukau ir išėjau..
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 22, 13:17)
Tikrai nėr dar wink.gif žalioj stotelėj buvau, tai po 3,60lt pardavinėjo. biggrin.gif apsisukau ir išėjau..

taip brangoka as akropolio ermitaze seniai savasias graziasias po 1 lita pirkau... ax.gif
Atsakyti
Kada cia tokios kainos buvo. Negi jau praziopsojau doh.gif
Atsakyti
per žiemą buvo laikomos vėsiame hole ant palangės pernai metais augusios svyrančios pelargonijos. Prieš kelias savaites 'prisikarpiau' šakelių ir šaknydinu tokiu būdu:
user posted image

Gaunasi tarsi mini šiltnamis - šilta, šviesu, santykinis oro drėgnumas labai didelis. Pakabinamų vazonėlių laikikliai tarnauja kaip rėmas, plėvelė nesiliečia prie lapukų.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:36)
per žiemą buvo laikomos vėsiame hole ant palangės pernai metais augusios svyrančios pelargonijos. Prieš kelias savaites 'prisikarpiau' šakelių ir šaknydinu tokiu būdu:
user posted image

Gaunasi tarsi mini šiltnamis - šilta, šviesu, santykinis oro drėgnumas labai didelis. Pakabinamų vazonėlių laikikliai tarnauja kaip rėmas, plėvelė nesiliečia prie lapukų.

Gaudvile, ar reikia toki siltnami vedinti? gal tie maisai su skilutėmis?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2011 03 22, 14:45)
Gaudvile, ar reikia toki siltnami vedinti? gal tie maisai su skilutėmis?
Aciu  4u.gif

aš vėdinu, bet galima ir skylutes maišeliuose padaryti, tuomet nereiks papildomai vėdint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:36)
user posted image

nu ir gudrumas tos gaudviles drinks_cheers.gif
Atsakyti