Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(amarrile @ 2011 03 23, 21:44)
Perziemojom ax.gif

thumbup.gif
O mano tai turbūt reiks mesti. Na dar kažkiek palauksiu, bet nieko nesimato, tik stagaras. Tik tiek , kad dar ne nupuvęs. Jau vakar norėjau mesti, bet susilaikiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 23, 21:47)
Kiek auginukų  thumbup.gif

apskabyti knieti? biggrin.gif Keras tai vienas tam vazone...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 23, 22:55)
apskabyti knieti? biggrin.gif  Keras tai vienas tam vazone...

Aha blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Amarrile thumbup.gif man ir jau knieti apskabyt savas, tik as rudeni buvau i loveli daug prikisus jaunu sakeliu tai dabar vis laukiu kada dar biski pasikeros,o tada jau skabysiu bigsmile.gif

Amiala gaila verysad.gif o kur per ziema laikiai kad tik stagaras tera g.gif as laikiau vesiam kambari, per ziema stovejo vietoj ,o dabar labai pradejo augt thumbup.gif
Atsakyti
Visa ziema vargau be rezultatu,tik pavasarines isikibo i gyvenima...user posted image
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 23, 22:08)
Amarrile  thumbup.gif  man ir jau knieti apskabyt savas, tik as rudeni buvau i loveli daug prikisus jaunu sakeliu tai dabar vis laukiu kada dar biski pasikeros,o tada jau skabysiu bigsmile.gif

Amiala  gaila  verysad.gif  o kur per ziema laikiai kad tik stagaras tera g.gif as laikiau vesiam kambari, per ziema stovejo vietoj ,o dabar labai pradejo augt thumbup.gif

Laikiau kambaryje
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 23, 23:15)
Visa ziema vargau be rezultatu,tik pavasarines isikibo i gyvenima...user posted image

graži ir motinėlė ir vaikai mirksiukas.gif
o mano visas palanges okupavę paprikos ,pomidorai ir t.t, tai vargšėm vietos neliko ,todėl kiek patysę stiebeliai ,laukiu kol bus šilčiau ,kad tik išnešt kur šviesiau, taip pat įmerkiau keletą šakelių gal susimylės įsišaknyt,jaučiu būsiu labai suvėlinusi jų žydėjimą ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 23 kovo 2011 - 22:49
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 23, 18:11)
Na dar palaukite kad dar tik prigijo nereiskia kad jau reikia jas pulti tresti. Jos dar labai jaunos ir trasos gali pakenkti ju saknelem. As jusu vietoje trest pradeciau kai jau ziedus prades krauti. g.gif

Tai ir sėjinukams gal ta pati taisyklė galioja?
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi i mylėtojų būrį wub.gif pernai tik užsikrėčiau šia liga, o šiemet jau prisipirkau sodinukų, deja iš kokių 8 vienas miršta verysad.gif

QUOTE(Amiala @ 2011 03 23, 20:51)
thumbup.gif
O mano tai turbūt reiks mesti. Na dar kažkiek palauksiu, bet nieko nesimato, tik stagaras. Tik tiek , kad dar ne nupuvęs. Jau vakar norėjau mesti, bet susilaikiau. verysad.gif

gal yra koks būdas pabudinti tokią gėlę? nes pas mane irgi viena tokia yra doh.gif

Beje žiūriu pas jus peržiemojusios jau auga sodriai žalios spalvos, pas mane viena atsigavusi leidžia lapelius bet tokios salotinės spalvos unsure.gif Gal dėl to jog laikau koridoriuje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šindila: 24 kovo 2011 - 07:37
Patresk daugiau azoto turinciomis trasomis. 4u.gif
Atsakyti

Beje žiūriu pas jus peržiemojusios jau auga sodriai žalios spalvos, pas mane viena atsigavusi leidžia lapelius bet tokios salotinės spalvos unsure.gif Gal dėl to jog laikau koridoriuje blush2.gif
[/quote]
Pas mane nemazai salotiniu ir visada taip po ziemos,Skaiciau,kad tai chloroze ir trasu su gelezim reikia.O tai tau doh.gif - dabar dar paskaiciau,kad ji gali buti ir infekcine schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 23, 17:11)
Na dar palaukite kad dar tik prigijo nereiskia kad jau reikia jas pulti tresti. Jos dar labai jaunos ir trasos gali pakenkti ju saknelem. As jusu vietoje trest pradeciau kai jau ziedus prades krauti. g.gif

4u.gif Ačiū už patarimą

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 18:09)
na, aš jas pernai jau auginau ir šios svyrančios nėra linkusios labai smarkiai šakotis - pilnavidūrės vienspalvės ir dvispalvės. Augo po vieną ir po dvi.
Tai šiemet keturi daigeliai bus pats tas. O kas dėl laistymo, tai kartą į savaitę ( net per pačius karščius) įstatau į kibirą vandens, per pusvalandį gerai įmirska ir daugiau nebelaistau iki kito karto  4u.gif

O ar kompaktines palergonijas irgi galima būtų susodinti tankiau? Vazone, lovelyje, dirvoje. Ar tai tinka tik svyrančioms?
Atsakyti