tfu tfu bet man jokiu striju nebuvo ir nera
gal cia del to kad nedaug priaugu, nors apsiriju daznai, bet dar esu labai smulkaus sudejimo, tai gal del sito, net nezinau
nes jokiu kremju as nenaudoju, labai jau jie brangus ir kiek girdejau ne visada veikai, tai kam mest piniga...
QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 17, 11:38)
tfu tfu bet man jokiu striju nebuvo ir nera
gal cia del to kad nedaug priaugu, nors apsiriju daznai, bet dar esu labai smulkaus sudejimo, tai gal del sito, net nezinau
nes jokiu kremju as nenaudoju, labai jau jie brangus ir kiek girdejau ne visada veikai, tai kam mest piniga... 
O as tepiausi spec kremuku ir striju neatsirado niekur, bet galbut, kad nedaug priaugau... dabar vel tepuosi tik kitos firmos
Uztat atsirado bedu del koju venu
tai nusipirkau spec kojines, tikiuosi, kad pades.
Uztat atsirado bedu del koju venu
sveikos
atsiprasau, jei as ne i tema, bet man iskylo klausimas, ar galima nestumo pradzioje sportuoti? lankyti aerobika? nuo kada galima lankyti nestukiu uzsiemimus?
Man nestumas patinka. Savijauta nebloga, veido oda pasidare lygi, jokiu spuogu, nesiriebaluoja. Kad strijos neatsirastu saziningai tepuosi spec. kremu. Dabar ipusejau astunta menesi, ir kol kas nei vienos naujos nera
tfu tfu tfu. Vienintele problema - issipletusios kairios kojos venos, netgi sakyciau labai. Geriu Detralex, tepuosi Lioton, muviu kompresines kojines, bet procesas progresuoja. Gydytoja sake, kad kai baigsiu maitinti vaikuti, teks daryti operacija
Sianakt miegojau pilvuku i vyro nugara isiremusi, tai jis ryte sake, kad vaikutis nakti labai aktyvus buvo - jam i nugara sparde
Sianakt miegojau pilvuku i vyro nugara isiremusi, tai jis ryte sake, kad vaikutis nakti labai aktyvus buvo - jam i nugara sparde
QUOTE(viola28 @ 2007 10 12, 09:21)
Man nestumas patinka. Savijauta nebloga, veido oda pasidare lygi, jokiu spuogu, nesiriebaluoja. Kad strijos neatsirastu saziningai tepuosi spec. kremu. Dabar ipusejau astunta menesi, ir kol kas nei vienos naujos nera
tfu tfu tfu. Vienintele problema - issipletusios kairios kojos venos, netgi sakyciau labai. Geriu Detralex, tepuosi Lioton, muviu kompresines kojines, bet procesas progresuoja. Gydytoja sake, kad kai baigsiu maitinti vaikuti, teks daryti operacija
o tai fainai
na o pas mane striju atsirado
, net nepastebejau kada
, bet viena diena pamaciau kad jau yra, nors ir tepuosi spec. kremu. Bet kol kas matosi tik ant vienos slaunies ir ant krutines. Nemanau, kad kremas labai padeda, jauciu kad daug priklauso ir nuo odos elastingumo
QUOTE(Agneja @ 2007 10 12, 14:33)
na o pas mane striju atsirado
, net nepastebejau kada
, bet viena diena pamaciau kad jau yra, nors ir tepuosi spec. kremu. Bet kol kas matosi tik ant vienos slaunies ir ant krutines. Nemanau, kad kremas labai padeda, jauciu kad daug priklauso ir nuo odos elastingumo
QUOTE(kutvela @ 2007 10 12, 19:30)
labas mergytės o kokiu kremuku tepatės nes tiek įvairiausių yra net nežinau kokį pirktis, gal galėtų kuri patart?

Sveika, nueik į temą "strijos" ten tikrai rasi patarimų, aš tai tepuosi "pregnacare" kremu nuo strijų, įpusėjau 8 mėn. kol kas neturiu jų.
O as per visa nestuma tepiausi Avent aliejuku irgi neatsirado striju, bet manau, kad ir nuo odos elatingumo labai priklauso.