Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

As irgi laukiuos, tai visas veidas isbertas ir nugara visa kaip per kokia tarka braukiant, na bet tikiuosiu gal cia tik nestumo pradzioj tokia reakcija. O siaip jauciuosi grazi busima mamyte su jau apvalejanciu pilvuku. Manau dabar neverta jaudintis del apvalejanciu formu, jos tikrai neisvengiamos, o galvoti tik apie vaikeli kad tik jam butu viskas gerai ri gimtu sveikutis. O svori jei bus didelis noras tikrai galima numesti 4u.gif
Atsakyti
Ash per visa neshtuma tikrai galiu pasakyt kad ne pati grazhiausia esu...oda tai ishberta, tai sausa, tai riebaluota kaip sviestu ishsitepus....plaukai slinko kuokshtais, bet dabar jau nustojo...svorio ne dienom o valandom priaugu ir net nezhinau kodel....blink.gif
dar prie visko prisidejo pakitusi eisena, kaip antele krypuoju biggrin.gif na, viskas zhodzhiu ne smagumas, bet esme ta....kad juk viskas laikina....
Neshtumo metu dazhiausi gal kokius pora kartu tiktai, nes kazhkaip oda jautri ir nenoriu dar didesniu pashaliniu reakciju nuo kosmetikos...
O del svorio ir visa kita...tai pasibaigus neshtumui, pasibaigs ir visatai - susiimsiu i rankas ir vel tapsiu tokia kokia buvau, o gal net ir grazhesne wub.gif juk shalia jau turesiu savo 2.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 06 23, 13:00)
Tai jei prietarai ir man nepasitvirtintu ir gimtu mergyte, tai mano vyras turbut numirtu is laimes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes jau kaip dukrytes laukia, tai net keista  g.gif ! Man tai nesvarbu kas  biggrin.gif !

maniškis irgi laukia mergytės baisiausiai, tai man iš tikro net baisu darosi, kad jei pasakys daktarai, kad gims berniukas, kad nenusiviltų labai ir nebūtų mega_shok.gif
Atsakyti
Nera ko jaudintis del isvaizdos.. nejaugi kazkoks uzgauliojimas del isvaizdos, ar komentaras is pasaliniu gali pakeisti mano paziuri i nestuma, stebukliuko isnesiojima wub.gif .. auginima ji savo pilvuke... bigsmile.gif
Kas ryta keliuosi kaip tankas doh.gif pries tai paprasau vyro kad mane pastumtu, atsisuku ir nusisypsome dviese..
Nuejus i tualeta, nepasiekiu kazko ant lentyneles.. paprasau vyro:
- "na ka mano bulkute, nepasieki.." - nusisypsome dviese
Vaikstau i dusa su vyru (savam saugumui) blush2.gif .. reikia apsirengti, viskas limpa..
prasymas:
- palaikyk mano kojyte, palaikyk uz rankytes... cool.gif kad nenugriuciau
- duok cia kojyte, mazuliuke wub.gif
Apsirengiant i lauka pasivaiksciojimui.. lipimas laiptais..
- duok rankyte, mano Pingvinuk wub.gif kad nenugriutum unsure.gif
-Paziurek, kas ten i akyte uzkrito g.gif ...
-o , kiek pas tave ant kaktos spuoguciu.. spuogute tu mano wub.gif
itt...
Nezinau.. juk tai malonumas tas nestumas.. wub.gif svarbiausia artimo zmogaus palikymas, jis ivertins tavo nestuke.gif 9 menesiu pastangas.. didis.gif juk rezultatas pats nuostabiausias wub.gif o isvaizda g.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Na man atrodo, kad aš ne labai ir pasikeičiau biggrin.gif Tik kai pamačiau nuotrauką, padarytą per naujus metus, aptikau, kad vis gi atrodau kitaip nei anksčiau smile.gif Pirmiausiai - pilvukas atsirado ir tarsi veidas truputį papilnėjęs, bet tik truputį. O šiaip jokių kitų pokyčių kaip ir nėra. Visas svoris, kuris atsirado, yra pilvelyje, kol kas nesijaučiu kaip tankas thumbup.gif ir plaukai dar neslenka smile.gif O dažytis daugiau pradėjau antram trimestre, nes pirmam na taip žiauriai silpna būdavo, kad vos išvilkdavau kojas į darbą...
Bet kokiu atveju, man atrodo svarbiausia, kad vyras palaiko, rūpinasi ir nekreipia dėmesio į esamus ar menamus negražumus 4u.gif
Atsakyti
O aš patenkinta savi išvaizda nestuke.gif metu. Oda pagražėjo, nagai nelūžinėja, netgi auga igi ir tvirti, plaukai blizga, pilnėju tik pilvo srity (bent jau kol kas). vsisi sako, kad nestuke.gif man tinka
Atsakyti
Nezinau.. juk tai malonumas tas nestumas.. wub.gif svarbiausia artimo zmogaus palikymas, jis ivertins tavo nestuke.gif 9 menesiu pastangas.. didis.gif juk rezultatas pats nuostabiausias wub.gif o isvaizda g.gif irnesakyk.gif
[/quote]

Net verkaiu skaitydama kaip graziai cia parasiai biggrin.gif
Atsakyti
Vat shiandien supratau kad neshchiosios grozhis labai jau subtilus dalykas...ish vienos puses jos nuostabios ir grazhios, ish kitos na....negaliu saves undinele vadint biggrin.gif
tachiau vienu dalyku esu 200% isitikinusi, tai kad po gimdymo visos labai pagrazhejam biggrin.gif chia jau ir mosklishkai ir praktishkai patikrinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 19, 02:04)
Nera ko jaudintis del isvaizdos.. nejaugi kazkoks uzgauliojimas del isvaizdos, ar komentaras is pasaliniu gali pakeisti mano paziuri i nestuma, stebukliuko isnesiojima  wub.gif .. auginima ji savo pilvuke...  bigsmile.gif
Kas ryta keliuosi kaip tankas  doh.gif  pries tai paprasau vyro kad mane pastumtu, atsisuku ir nusisypsome dviese..
Vaikstau i dusa su vyru (savam saugumui)  blush2.gif  ..  reikia apsirengti, viskas limpa..
prasymas:
- palaikyk mano kojyte, palaikyk uz rankytes...  cool.gif kad nenugriuciau
- duok cia kojyte, mazuliuke  wub.gif
- duok rankyte, mano Pingvinuk  wub.gif kad nenugriutum  unsure.gif
-Paziurek, kas ten i akyte uzkrito  g.gif ...
-o , kiek pas tave ant kaktos spuoguciu.. spuogute tu mano  wub.gif
itt...
Nezinau.. juk tai malonumas tas nestumas..  wub.gif svarbiausia artimo zmogaus palikymas, jis ivertins tavo  nestuke.gif  9 menesiu pastangas.. didis.gif  juk rezultatas pats nuostabiausias  wub.gif o isvaizda  g.gif  irnesakyk.gif

nu tikrai begalo graziai pasakyta. O TB tai thumbup.gif

pas mane kolkas tik viena problemele, ziauriai slenka plaukai. MB ne is pastabiuju , bet ir jis pastebejo, kad plauku maziau blush2.gif sakau jei ir toliau tokiais tempais plika mamyte busiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanitausa: 11 vasario 2007 - 03:51
QUOTE(Ledute @ 2007 01 19, 15:24)
tachiau vienu dalyku esu 200% isitikinusi, tai kad po gimdymo visos labai pagrazhejam biggrin.gif chia jau ir mosklishkai ir praktishkai patikrinta biggrin.gif

unsure.gif aš nėščia tikrai daug geriau atrodžiau nei iškart po gimdymo, ilgai atsistatinėt reikėjo po to unsure.gif
o vat nestuke.gif tai laaaabai graži buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 19, 11:04)
Nera ko jaudintis del isvaizdos.. nejaugi kazkoks uzgauliojimas del isvaizdos, ar komentaras is pasaliniu gali pakeisti mano paziuri i nestuma, stebukliuko isnesiojima  wub.gif .. auginima ji savo pilvuke...  bigsmile.gif
Kas ryta keliuosi kaip tankas  doh.gif  pries tai paprasau vyro kad mane pastumtu, atsisuku ir nusisypsome dviese..
Vaikstau i dusa su vyru (savam saugumui)  blush2.gif  ..  reikia apsirengti, viskas limpa..
prasymas:
- palaikyk mano kojyte, palaikyk uz rankytes...  cool.gif kad nenugriuciau
- duok cia kojyte, mazuliuke  wub.gif
- duok rankyte, mano Pingvinuk  wub.gif kad nenugriutum  unsure.gif
-Paziurek, kas ten i akyte uzkrito  g.gif ...
-o , kiek pas tave ant kaktos spuoguciu.. spuogute tu mano  wub.gif
itt...
Nezinau.. juk tai malonumas tas nestumas..  wub.gif svarbiausia artimo zmogaus palikymas, jis ivertins tavo  nestuke.gif  9 menesiu pastangas.. didis.gif  juk rezultatas pats nuostabiausias  wub.gif o isvaizda  g.gif  irnesakyk.gif

cray.gif cray.gif cray.gif wub.gif
Atsakyti
Pačioj pradžioj tai tikrai pati sau nekaip atrodžiau - pajuodusiais paakiais nuo nuolatinio pykinimo ir vėmimo, oda lyg ir paberta buvo cool.gif O dabar jau pradedu atsigaut, ir net pati sau patikti wub.gif
Atsakyti