Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

taip svelniai kaip glostot pilvuka nestuke.gif
Papildyta:
2 in 1
ir leliukas paglostytas ir pilvukas pateptas lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
na as pradejau tepti ir pilvuka ir krutine specialiu kremu nuo striju gana anksti, dar pries atsirandant strijoms, bet visiskai nepadejo, tiesiog akyse rodos jos atsirasdinejo. todel meciau visus kremus ir visas nesamones kurios neva padeda sumazintu ju atsiradima. o atsirado ju man tik ant krutines kol kas, kitos kuno vietos dar kol kas tpju tpju tpju ju neturi. o krutine dabar „saugau” 24/7 nesiodama patogia krutine prilaikancia liemenele. nes pastebejau kad atsirado striju tik ant tos kruties, kuri likdavo „kaboti” miegant (na as miegu visad ant desinio sono, tai visa kaire krutis baisi, o desne nieko). tada galvoju pakeisiu poza miegojimo ir istaisysiu padeti doh.gif , tai susigadinau kita kruti rolleyes.gif , bet ne taip, nes dabar miegu kaip sakiau su leimenele. nusipirkau specialias sportavimui skirtas liemeneles, kurios tikrai labai patogios ir tvirtai laiko krutis thumbup.gif . todel as pries visus tuos brangius kremus, jie nieko nepades, manau viskas priklauso nuo odos tipo ir dar genu mirksiukas.gif . amno kolege sae tempdavosi paprasciausiu kuno drekinanciu kremu, ir striju neturi. todel nemetykit pinigu mamytes bala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija+ @ 2005 11 27, 15:21)
Man šis nėštumas pirmas, jaučiuosi puikiai ir gražiai, ir storai  blush2.gif Svoris auga kaip ant mieliu, bet šiuo metu nesijaudinu kaip vėl reikės atgauti savo buvusia figūra. Šiuo metu svarbiausia vaikutis. Mano nagai išvis neauga cry.gif kiek tik nors paauga iškart nulūžta, įskyla ir viskas sad.gif Plaukai auga kaip ant mielių, tuoj ilgakasė pasidarysiu smile.gif Ant veiduko tai žandukai dideli pasidarė biggrin.gif ir spuyogelių šokių tokių yra, bet jie nepastebimi, bet iš veido esu pasikeitusi. Dažnai galėdavau vaikščioti be makiažo, nes atrodžiau sau graži, o dabar graži atrodau tik tada kai pasidažau mirksiukas.gif Nu mums pranašauja mergytę, tai gal mergytė visą grožį atima tongue.gif
O mes visos gražios esame, nes esame  nestuke.gif

drinks_cheers.gif
Pirma karta gyvenime storeju ir nepergyvenu del priaugtu kg...
hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
nestuke.gif - pati gražiausia moteris man - tik man nelabai patinka kai neštukės apsirengia nesąmoningai - juk yra fainučių laisvesnių drabūžių nei beformiai maišai, o dar man žiauriai nepatinka neščiųjų kombinzonai doh.gif Čia mano nuomonė cool.gif
Bet tikrai nėra gr cool.gif žesnių akių - nei neščios akys - jos taip ypatingai spindi ir turi tokią šilumą, kad thumbup.gif
Atsakyti
As pradejau krema naudoti nuo 4 men nestumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai budamos nestuke.gif galim nesinervuot kad kyla svoris na nebent jis virsija normas nestuke.gif
Atsakyti
Na ir aš tepliojausi kremuku nuo strijų nuo pat pradžios,bet nė velnio nepadėjo,nors ir labai gerą naudojau.O šiaip maudydavausi kiekvieną vakarą ir tepliodavausi drėkinančiais kremukais biggrin.gif
Atsakyti
Ne veltui knygose rašoma,kad strijų atsiradimas yra paveldima.T.y.jeigu atsirado tavo mamai,didelė tikimybė,kad atsiras ir tau..
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Na nezinau ar tai paveldima, mano mociute neturi striju, o pas mama yra verysad.gif visas pilvas isvagotas. Ji pasakojo, kad jai labai niestejo ir ji kase pilva, oda net pleiskanojo, tikriausiai buvo labai sausa.
Man atrodo geriau tepti, nebutinai paciais brangiausiais kremais, galima ir alyvuogiu aliejumi, bet aliejukai man kazkaip nepatinka, labai riebus ir sunkiai isigeria. Nusipirkau Avent krema ir naudoju nuo 21 sav. Ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
o tik pilvo nepatartina tepti pirmais menesiais ar ir slaunu?kremais nuo stiju.
Atsakyti
šlaunis gali teptis kiek širdis geidžia biggrin.gif Pilvo negalima tepti,masažuoti,nes pradeda susitraukinėti gimda.Ir vėliau,kai jau ant pilvo tepsi kremukus,tai reikia tik švelniai įtapšnoti,kad neužjautrintum gimdos.
Atsakyti
o as prisipazinsiu, tepiau 2 nestumo menesi kremuka ir gana stipriai itrindavau, tiek krutine tiek pilvuka ir liemeni ax.gif
Tepiau gana neilgai, ir dabar vel pradesiu 3,5 menesyje. Nors ant to kremuko rasoma, kad reikia tepti nuo 4 men. Nu ir visdelto pritariu tai nuomonei, kad odos elastingumas paveldimas, nors tikiu, kad viska tvarkingai darant galima isvengti striju, kad ir koks tas paveldimumas!
Beje, manau ir tai, kad ypac kudoms ir mazas krutines turincioms mamoms yra zymiai didesne galimybe, kad susplysines oda.
Atsakyti