Įkraunama...
Įkraunama...

CHI plaukų priemonės

Tik nesijuokit merginos, kaip naudoti CHI plaukų šilką ??? kaip ir kada jus ji naudojate, ant dregnu plauku, ar isdiovintu?? isigyjau nerealu kiek CHI visokiu priemoniu, bet nemoku jomis naudotis doh.gif

Iki siol pirkau Alternos priemones, bet jei atvyrai-nelikau labai suzaveta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2012 03 07, 03:17)
Tik nesijuokit merginos, kaip naudoti CHI plaukų šilką ??? kaip ir kada jus ji naudojate, ant dregnu plauku, ar isdiovintu??  isigyjau nerealu kiek CHI visokiu priemoniu, bet nemoku jomis naudotis doh.gif

Iki siol pirkau Alternos priemones, bet jei atvyrai-nelikau labai suzaveta schmoll.gif

Aš naudoju ant drėgnų plaukų, tada plauką labai sušvelnina. Tai čia taip kiekvieną kartą išplovus plaukus. O kartais būna, kad ir ant sausų užtepu prieš tiesinimą, ar šiaip norint suglotnint plauką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2012 03 07, 04:17)
Tik nesijuokit merginos, kaip naudoti CHI plaukų šilką ??? kaip ir kada jus ji naudojate, ant dregnu plauku, ar isdiovintu??  isigyjau nerealu kiek CHI visokiu priemoniu, bet nemoku jomis naudotis doh.gif

Chi šilką reikia tepti ant nusausintu rankšluoščiu , dregnu plauku. Nedideli kiek (kadangi labai lengva padauginti, plaukas atrodis apsunkes) Po to džiovinama džiovintuvu, jei paliksite plaukus džiūti naturaliai, namatysite didelio efekto, kadangi Chi infusion reikia būtinai šilumos, tam kad jis būtų veiksmingas.

Biosilk galima tepti ir ant šlapiu ir ant dregnu plauku, Biosilk lengvesnis, jis neapsunkina plauku smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Noreciau isbandyti CHI priemones plaukams. Gal galetumet patarti, kokias priemones rinktis turint sviesintus garbanotus sausokus plaukus? smile.gif
Plauku netiesinu, todel butu gerai, kad priemone neglotnintu, bet kaip tik atgaivintu/pamaitintu plauka, isryskintu garbanas...
Atsakyti
O Lietuvoj galima kur nors nusipirksi CHI priemonių be prekesgroziui.lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 10 16, 12:15)
O Lietuvoj galima kur nors nusipirksi CHI priemonių be prekesgroziui.ltg.gif

www.farouk.lt, dar būna grožio parodose CHI stendai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 10 17, 09:22)
www.farouk.lt, dar būna grožio parodose CHI stendai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

O kaip šampūnai CHI? Dauguma šneka tik apie CHI šilką,o apie šampūnus mažai kas g.gif
Atsakyti
Kaip tik buvau Rygoj Baltic Beauty World parodoje ir jų stende įsigijau Chi silk infusion. tai esu tikrai patenkinta, nes jis man pasirodė tikrai lengvos tekstūros ir plauko man jis visai neapsunkina net ir padauginus g.gif ax.gif
Atsakyti
Kokie tie tiesintuvai ?
Atsakyti
Nepatiko Chi silk, palieka tarsi plėvelę ir neblizga plaukas. Naudojau galiukams žirnio dydžio, ant sausų bandžiau, šlapių, su džiovintuvu ir be. Tiesa, mano plaukai sveiki, gal dėl to ir netiko g.gif
Gerai, kad pirkau tik 15 ml, negaila išmesti.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2013 05 15, 13:18)
Nepatiko Chi silk, palieka tarsi plėvelę ir neblizga plaukas. Naudojau galiukams žirnio dydžio, ant sausų bandžiau, šlapių, su džiovintuvu ir be. Tiesa, mano plaukai sveiki, gal dėl to ir netiko g.gif
Gerai, kad pirkau tik 15 ml, negaila išmesti.

Vat ir man nieko gero jis nedavė schmoll.gif Plius labai priparfumuotas doh.gif
Atsakyti
As Lietuvoj prikausi svetaineje prekesgroziui.lt, tik gal buteliukai pasikeite, nes ten foto oranzines sudetus, na kita sav tureciau gaut ir pasakysiu koks poveikis smile.gif
Atsakyti